İnatla bir gün ANNE olacağım !

hakkaten gülsüm hiç denemedim de dogru diyosun da aman eriniyorum da ama bi de bööle içli köfte, ona bööle salçalı soganlı da sos yapcan, löp yutcan,ufff ben bu dediklerimi yapsam 100 kilo olurum bee Allah dagına göre beceriksiz veriyo:roflol:

dahi anlamındaki de ayrı yazılır ne kadar ock kullanmışım:roflol::roflol:

benim misafirler çıkışta benle vedalaşıp kayseriye geçiceklermiş, bu akşam dinlenirim inşallah diycem de turkiye polonya basketbol maçı var kızlar 7 bucukta, avrupa sampiyonası, ilk 2 maçı aldık bunu da yenersek gurup lideri oluyoruz.ntv gösteriyo maçı, kaç gündür 10 bucukta başlayıp gece 12 de 12 bucukta bitiyodu,bugün erken, izleyin dua edin takımımıza:hooray:

kızlar yarın transferim oluyor. tek bir yumurtam var :) diğerleri anormal döllenme olmuş. bunada çok şükür. yarın sabah gidiyorum allahın izniyle. dualarınız eksik etmeyin. öpüldünüzzz

kızlar yarın transferim oluyor. tek bir yumurtam var :) diğerleri anormal döllenme olmuş. bunada çok şükür. yarın sabah gidiyorum allahın izniyle. dualarınız eksik etmeyin. öpüldünüzzz

canım rabbim hayırlı kılsın inşaallaaahhh.öpüldün sende.

canıııım tabi ki buna da şükür, siz bu kararı verdiniz ya allah yanınızda güzelim benim, biz de dualarımızla yanında olucaz:Saruboceq:, inşallah ilk denemede ce eee diycek tosuncuk:ecrin_bebek:, çok sevindim şebocumopuyorumnanaktan

milli takımımızında maçı var bu akşam.ömerle beraber izlediğimiz iki takımın maçı türkiye milli takım ve trabzonun maçları.kaydirigubbakcemile3

yalnız kızlar listemize bakar mısınız, maşallah hamişimiz annişimiz nasıl da cogalıyo, o üstteki siyah listede en fazla bir ay kalalım inşallah:)

gülsümcüm afiyetle yemek nasip olsun inşallah güzel tutar canım:) aşerersem gönderirsin

inşallah şebom hadi hayırlısıyla gelsin beben canım benım
kız ayşe sende kociş gibisin izliyon şu maçı bu gece benım fılmım var unutlumaz

inşallah şebom hadi hayırlısıyla gelsin beben canım benım
kız ayşe sende kociş gibisin izliyon şu maçı bu gece benım fılmım var unutlumaz

AYY EVEETT ODA VAR TÜÜÜ BEN HANGİSİNİ İZLİCEM ŞİMDİ.AMA ÖMERİMDE SEVİYO O DİZİYİDE MAÇA ASLA DEĞİŞMEZ.:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…