hakkaten gülsüm hiç denemedim de dogru diyosun da aman eriniyorum da ama bi de bööle içli köfte, ona bööle salçalı soganlı da sos yapcan, löp yutcan,ufff ben bu dediklerimi yapsam 100 kilo olurum bee Allah dagına göre beceriksiz veriyo:roflol:
anladıım şimdii vayy gülsüm banane benimde elimi bağla banada sen yedir
gülsüm yaaa hacivatla karagöz gibi olduk kızım beee:roflol::roflol:
kızlar yarın transferim oluyor. tek bir yumurtam var :) diğerleri anormal döllenme olmuş. bunada çok şükür. yarın sabah gidiyorum allahın izniyle. dualarınız eksik etmeyin. öpüldünüzzz
kızlar yarın transferim oluyor. tek bir yumurtam var :) diğerleri anormal döllenme olmuş. bunada çok şükür. yarın sabah gidiyorum allahın izniyle. dualarınız eksik etmeyin. öpüldünüzzz
benim misafirler çıkışta benle vedalaşıp kayseriye geçiceklermiş, bu akşam dinlenirim inşallah diycem de turkiye polonya basketbol maçı var kızlar 7 bucukta, avrupa sampiyonası, ilk 2 maçı aldık bunu da yenersek gurup lideri oluyoruz.ntv gösteriyo maçı, kaç gündür 10 bucukta başlayıp gece 12 de 12 bucukta bitiyodu,bugün erken, izleyin dua edin takımımıza:hooray:
yalnız kızlar listemize bakar mısınız, maşallah hamişimiz annişimiz nasıl da cogalıyo, o üstteki siyah listede en fazla bir ay kalalım inşallah:)
inşallah şebom hadi hayırlısıyla gelsin beben canım benım
kız ayşe sende kociş gibisin izliyon şu maçı bu gece benım fılmım var unutlumaz
gülsümcüm afiyetle yemek nasip olsun inşallah güzel tutar canım:) aşerersem gönderirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?