İnatla bir gün ANNE olacağım !

slm kızlaaaaaaaaaaar..

dün kuzen normal doğurcam diye 9 saat uğraştı biara doğum kanalında bebek anne ıkınamıo kalp atısı zayıfladı diyince herkes perişan oldu ama çok şükür doğum oldu.allah yardım etsin herkese..

seher kız nası pembe oldun sen?

hoşgeldin canım yaa benim, çok geçmiş olsun, kurtulmuş şükür, sağlıklı mı anne de bebiş de, adını ne koydular, allah sağlıklı uzun ömürler versin

mervecim özlüyoruz seni biz yaaa, daha sık gel

cnm çok şükür iyilerdi bende özlüyorumm yaa hergün bişi çıkıyor bugün evdeyim inşkaydirigubbakcemile3 adını derin koydular cidden adı gibi derinden geldi kaydirigubbakcemile3

cnm çok şükür iyilerdi bende özlüyorumm yaa hergün bişi çıkıyor bugün evdeyim inşkaydirigubbakcemile3 adını derin koydular cidden adı gibi derinden geldi kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: neyse sen dinleniyosan ne mutlu tabi, maşallah cok sanslı oldun ramazanı evde gecirdin ne güzel:)

az önce şirketi aradım 2 aylık maaşım içerde hala temmuzu alamadım.şuan için yok dediler yani ben buayda çalışıp para alamıyor olsaydım iyice delirirdim iyiki evdeyimmmmmmmmmmm sositososito ekimde nası döncem işe onu düşünüyorum..

slm canlarım tabi evdevn sonra çalışmak zor gelecek insana canım ama biakçgün yadırgar alışırsın merak etme canım,
esra ayşe nasılsınız ay çıkmak istemiyorum burdaaannnnnnnn

gıt gıt gıdaakkk ben yumurtluyorum ama kocam yokkkk akıntı onu gösteriyo ben akıntının yalancısıyım

selam kızlar cancer hayırlı olsun hosgelmiş derin :)))
senin 4 aylık oldumu canım bebiş :))
buarada bu topiğe yeni girdim :)

merhaba kızlar hayırlı günler olsun herkese
ışyeri biraz yoğun gelemedim yerime görüşemedim sizlerle
Mervecim hayırlı olsun bebeğiniz biraz zor olmuş ama Allah ım kurtarmış cnm sağlıkla da büyüsün inşallah

mervecim sen ne zaman bebiş şu kadar oldu desen ben sasırıp kalıyorum, maşallah anacım ne cabuk geciyo vakit yaa hangi ara 6 aylık oldun sen beeee:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…