kız ayşe sorma bende hep 5,5 falan diyip duruodum dün bi hesaplayım dedim 24 haftalık ee 1 ay 4 hafta dedim ki amanın ben 6 aylık olmuşum delikafadulden ama sanki hiç geçmio gibi gelio bana bir an önce aralık gelsin istiyorum..
asiye buarada bana dionda sende 4 aylık olmuşsun artık cinsiyetini öğrenirsin ne zaman kontrol?
gülsümüüümmmm hadiii maşalllahh rabbim o açık tüplerde sperm kardeşlerle yumuşu karşılaştırsın bebe gelsinn..
esracım havalar sakat ya dikkat et kendine sen bide miden içn doktora gittin mi
hoşbulduk kızlar
esracım güzelim dikkat et kendine başındaysan ıhlamur falan iç limonlu ballı iyi geliyor cnm
Gülsümcüm sonuçlarının temiz çıkmasına sevindim gelsin bebişler inşallah
Mervecim gerçekten bebiş kocaman olmuş ya bana zaman yavaş gibi geliyo ama sanki seninki hızlı ilerliyor :))))
gülsüm filmin temiz çıkmış canım sevindim çekilen bu film gösterime ne zaman girecek :))
gülüm ayşem şebo sanem esra bu ay hamiş olacakların listesi
yaaa ben gülsümle hamiş kalıp gülsümle dogurmak istiyorumhihoyyyt
aktif hatun kk nın herbişeyini takip edio maşallahhhhhseher haftasonunu annesinde gecircek canımcım, üyeliği içinde kkdan bi kart almış o yüzden pro üye olmuş
gülsüm oskara adaylığını koycanmı
:roflol::roflol: valla filmin gerisi gelirse koymayı düşünüyorum.şöyleee güzelmi güzel bir çocuk gelirse neden olmasın.:lepi:
offf kızlar yaaa bakın günlerdir moralim ne kadar iyi ,allaha şükür, yani takmamaya calısıyorum, cok da sevdiğim bi hocamız var burda, habire soruyodu bebiş yok mu yok mu diye, onların da allah nazarlardan saklasın 2 yasında bir ogulları var, dün robalı bi gömlek giymiştim, görmüştü, bugün yine aynını giydim, yalnız yakaladı, yok demek bebek dedi, hocam valla yok diyorum, yeme beni dedi, ben de hocam olsa söylemem mi dedim,ayşecim var işte gün gibi ortada dedi, hocam yok yok olmuyo biz de buna calısıyoruz ama istemiyoruz diyorum dedim, ve aglamaya basladım kadın da kendini kötü hissetti((
gelecek gelecek hepimizinki tek tek gelecek ben kendimden önce sizi düşünüyorum dualarımda benden daha çok varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?