İnatla bir gün ANNE olacağım !

evet ya yarın daha çok yağmur gelcekmiş ben anadolu yakasındayım burda pek bişi yok ama karşı berbatmış asiye sizin oralar nası

seher haftasonunu annesinde gecircek canımcım, üyeliği içinde kkdan bi kart almış o yüzden pro üye olmuş

inşallaaahhhhhh

sağol asişim inşallah

offf kızlar yaaa bakın günlerdir moralim ne kadar iyi ,allaha şükür, yani takmamaya calısıyorum, cok da sevdiğim bi hocamız var burda, habire soruyodu bebiş yok mu yok mu diye, onların da allah nazarlardan saklasın 2 yasında bir ogulları var, dün robalı bi gömlek giymiştim, görmüştü, bugün yine aynını giydim, yalnız yakaladı, yok demek bebek dedi, hocam valla yok diyorum, yeme beni dedi, ben de hocam olsa söylemem mi dedim,ayşecim var işte gün gibi ortada dedi, hocam yok yok olmuyo biz de buna calısıyoruz ama istemiyoruz diyorum dedim, ve aglamaya basladım kadın da kendini kötü hissetti((

gelecek gelecek hepimizinki tek tek gelecek ben kendimden önce sizi düşünüyorum dualarımda benden daha çok varsınız

ayyy benim duyacam okuyacam yerlerde deme böyle şeyleri bir daha.ulen rahim filmi çekinirken ağlamadında orda ağladın.birdaha deme benim okuyacam yerlerde ağladım diye. :çok üzgünüm:

haydaaa neden ayşecim ya öle sorup duruo ki ya sinir oluyorum öle soranlara ne kadar gereksiz insanlar olsa zaten sölersin dimi ama artık soramaz herhalde

benim gene dikkatimi bişey çekti.kimse bana puan vermedi.esraaa hani o dahice verdiğim cevaba puan .CADIARZUkötükedihüso

ya evet neden soruyolar, iyi niyetle biliyorum yani soran cok tatlı bi kadın, ama ben buna cvp verirken yalan söylüyorum daha düşünmüyoruz diye ısrar edince de kıçım sıkıştı aglamaya başladımsenağlama

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…