İnatla bir gün ANNE olacağım !

hoşbulduk kızlar
esracım güzelim dikkat et kendine başındaysan ıhlamur falan iç limonlu ballı iyi geliyor cnm
Gülsümcüm sonuçlarının temiz çıkmasına sevindim gelsin bebişler inşallah
Mervecim gerçekten bebiş kocaman olmuş ya bana zaman yavaş gibi geliyo ama sanki seninki hızlı ilerliyor :))))

iftardan sonra içeyim ıhlamur

kız ayşe sorma bende hep 5,5 falan diyip duruodum dün bi hesaplayım dedim 24 haftalık ee 1 ay 4 hafta dedim ki amanın ben 6 aylık olmuşum delikafadulden ama sanki hiç geçmio gibi gelio bana bir an önce aralık gelsin istiyorum..

asiye buarada bana dionda sende 4 aylık olmuşsun artık cinsiyetini öğrenirsin ne zaman kontrol?

gülsümüüümmmm hadiii maşalllahh rabbim o açık tüplerde sperm kardeşlerle yumuşu karşılaştırsın bebe gelsinn..

esracım havalar sakat ya dikkat et kendine sen bide miden içn doktora gittin mi

ben yemek yapmıyom eve gidince hazır oluyo genelde annem sağolsun allah sağlık versin abütün annelere

sinemcim saolsun yaa tamam eşin uzakta özlem falan ayrı ama evde de anne yemegi ufff

istanbullu marmaralı hatunlar yarın dısarı cıkmak yazak size, aman diyim, feci yagmurlar geliyo heee

valla kızlar bugünde davetteyim oyüzden yemek falan yok:))))

olabilir cnm bazen oluoo..ya kızlar seher nereye gitti ben kaçırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…