İnatla bir gün ANNE olacağım !

Kızlar razıŞle yazıŞtık.herkese selamı var herkesı Çok ÖzlemıŞ.yarın eve net baĞlanacakmıŞ gelıcem dıyo.ÖpÜyo hepımızı.

kızlr çok yoğundum yeni bitti şükür....ben çok çalışında daha çabuk acıkıyorum yaaa...:))

güneş yaktı anacım:1ninca:sengözlerimebaksanab
naparsınız bakem sanemcim yasemıncım

selam kızlar nabersiniz ben öglen kuafore çarşıya indim geldim eşim sinemin aradıgını söyledi hediyesini almış hemen aradım bende çok begenmiş teşekkür etti sonra resmini çekip koyucak
temizlik yaptım yarın eşimin dayısı geliyorlar bugunden temizlik yapayım yarına sadece yemek işim kalsın dedim yarın kısmetse başlıcam orucuma ..

kızlar ben hamileysemde değilsemde yaşadıklarımı yazmak istiyorum eğer hamileysem bilgi olur değilsemde demekki her şeyi hamileliğe yormamak lazı diye kulağınıza küpe yaparsınız (10 veya 13 gün varken bunları yaşamaya başladım)
1.sağ ve sol kasığımda batmalar iğne batar gibi (10,13 gün öncesinden)
2.aşırı derecede açlık hatta hiç doyamamak (10,13 gün öncesinden başladı ama şimdi yok)
3.cinsel isteksizlik
4.son 3 gündrü hafif miyde bulantısı oldu ama bugün sabah omadı
5.miyde yanması
6.yüzümde çok fazla sivilce çıktı
7.son bir haftadır sık idrara çıkma gece bile uyanıyorum
8.akıntım 1 haftadır çok az yok denecek kadar olduğu zamanda su gibi sanki
9.halsizlik ve aşırı uyku hali son bir haftadır
10.ara ara sancı ve bel ağrısı adet olucam diye tuvalete gitmelerim sık sık
en belirgin kasığımda batmaları yaşıyorum halada rabbim hayırlı olanını nasip etsin benim ve herkes için
VALLAHİ BACILARIM VARDA MI (BEBEĞİM)BUNLARI YAŞADIM VE YAŞIYORUM YOKSA PİSKOLOJİKTE KENDİ KENDİMİ DİNLEMEMDEN Mİ KAYNAKLANDI ONADA NET BİEŞY DİYEMİYORUM BEKLEYİP GÖRÜCEZ
YARIN ADET GÜNÜN (AMA BANA SORSAINZ HAMİLEYİM DİYORUMkay dirigubbakcemile3 TABİ YANILIYO DA OLABİLRİM )

navgul61 canım cok sevindim maşşallahhhh hadi bebeiş gelsin
cancer canım 6 aylık olmus ha maşşallahh ben seni takip ederdim hamile oldugunu söylediğinde herkese sevindiğim gibi sanada cok sevinmiştim 6 ay gecmiş üzerinden vaybe ozamandan beri arastırma içerisindeyim günler ayları nasıl da kovalıyo allah bizimde kucagımızı bos bırakmasın

esra iyi canım senden naber anne olmak için yırtınıyoruz işte:gitme:

canım sen hissettiysen dogrudur anneler hissedermiş
şimdi bende heycanlandım sositososito insallah hissettiğin gibidir canım kaydirigubbakcemile5

Selam arkadaŞlar.
Acrıncım senı bu topıkte gÖrdÜm allah allah dıyorum ben dıĞer topıktemıyım... Allah ıyılıĞını versın. Canım merak etme hamılesın sen ınŞallah..

ana gelevera acrinsu yakaladım siziiiiiiiiiiiiii :))))))

bu arada bu topicteki tüm arkadaşlara en yakın zamanda bebişlerini nasip etsin rabbimmmmmmmmmmm amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar benim laptop iyice kafayı yedi..yine çöktü..bakalım kociş ne zaman yaptırıp getircek...geceleri girip bakarım artık onun bilgisayardan...
feyzacım hediyen gelmedimi dün yolladı eşim...
benim yaramaz uyuyo şimdilik..bakalım ne zamana kadar?

slm cnm topıkte kolasırken rasladım yazına benimde adetıme 10 gun var ve hemen hemen aynı şeylerı yasıyorum 2 gundur asırı uyku karın agrısı akıntı bilmiyorum halsizlik ben bu ay klomen kullandım ama yumurtam 13mm oldugu ıçın dr iyne yapmadı senın sonucu yazarsan sevınırım cnm a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…