İnatla bir gün ANNE olacağım !

feyzacım güle güle kullan canım
kızlar nasılsınız haftasonunuz nasıl geçti canlarımm
adeti yakın olan var mı belirtisi olan var mı
hepinizi çok özledim öptm canlarım

teşekkür ederim sinemcim misafirlerim vardı yogundu benim seninki nasıldı canım yerimseniben

çok zarif bir hediye olmuş güle güle kullan canım....

sagol canım

sagol canım evet zevklidir benim arkadaşıma.s

teşekkür ederim sehercim sagsalim evine gelmişsin temizlige bile başlamışsın kolay gelsin canım bizde eşimle çarşamba günü salonu boyuyacagız ondan sonrada temizlik yaparım kısmetse bayramda kim gelicekki banasırnaşık şey

selam kızlar ben yorgun savaşçı olarak burdayım hafta sonu yogundu oturamadım bile uykusuzluktan bayıldım valla siz neler yaptınız bugunkü menu nasıl

ben geldüüüm burdayuuum, herkes gitti mi yaaa mervecim hoşgeldin, seher hatun sana da kolay gelsin canım, valla ben temizlik falan yapmıycam, haftalık yaptıgım yani yeter, süpür, sil, toz al. zaten evde olmuyoruz bayramda...

bugun menude çorba var mercimek
eşim tavuk ciğeri (kavurup baharatla tatlandırıcam) istedi onu yapıcam ona yanınada az patates kızartması
kendıme kıymalı domates li makarna yapıcam yanına yoğurt
tatlı yok

selam kızlar ben yorgun savaşçı olarak burdayım hafta sonu yogundu oturamadım bile uykusuzluktan bayıldım valla siz neler yaptınız bugunkü menu nasıl

hoşgeldin feyza valla bende sendenim ya.hafta sonu cumartesi cam sil evi baştan aşağı süpür sil.pazarda kaygana gelsin.görümleri iftara al.çoluk çocuk helak oldum.

ben karnabahar kızartıcam, baska da bi fikrim yok, olanları bekliyorum, hee bi de mercimek corbası var da ben pek sevmiyorum, dökülecek sanırım bayagı cok var...

hoşgeldin feyza valla bende sendenim ya.hafta sonu cumartesi cam sil evi baştan aşağı süpür sil.pazarda kaygana gelsin.görümleri iftara al.çoluk çocuk helak oldum.

hoşbulduk gülsümcüm geçmiş olsun atlatmışsın...

feyzacım hoşgeldin canımcım

hoşbulduk ayşecim kaydirigubbakcemile5

geçmiş olsun esracım inşallah hafif anlatırsın

ooo herks burda kimse yazmıyo, gülsümüm kolay gelsin canım, işlerini yap da gel, biz her zaman şımarırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…