İnatla bir gün ANNE olacağım !

emel hoşgeldin canım ablana çok çok geçmiş olsun.siz iyi olun yeterki acuk yalnız kalırım ne olmuş.kaydirigubbakcemile2

ben işte idare ediyorum canım..:))) Bebişlerde iyi sanırım sesleri çıkmıyor :))) Ablam iyi mi bende bilmiyorum.. yara henüz kapanmadı hergün pansumanı var.. Öyle yatmıyor gerçi arada işe felan gidiyor geziyor ama işte tekrarlama riski var..şu an hiçbirşey belli değil..kesin çözümüde yok hastalığın.. valla ona üzülmekten hamileliğimin farkında değilim çok fazla..biliyorum kendimide düşünmem gerek ama ablam ağır basıyor :))) hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde doğururum inşallahh. birde ablam şu derrten kurtulsa çok mutlu olacağım inanın :)))
bir soru sordunuz bin ahhh işittiniz değilmiii. bendeki durum bu işte....sizlerde ne var ne yok

emelll yetişemedim yaa allah sağlık versin ablana canım
asiş seher ayşem gülüm ne yapıyonuz bakemmm
ben kalebodur şeçecem evin yerleri için parkeden vazgeçirdiler beni önce kalebodur olsun sonra istersen döşetirsin parke dediler kısmet inş. pişman olamam
pencere kapı banyo wc ay daha çok işim var ve çook paraya ihtiyacım var kızlar kaba inşaat olarak resmini gösterimmi size

birazdan bende çıkıcam neyse yarın koyarım resmi kızlar artık isterseniz bana mutfak dolabı rengi hk. bir fikir verin tezgahı siyah istiyorum

herkez çıkmış iyi iftarlar kızlar ayşecim sen evmi yaptırıyorsun? siyah renkle ne işin var krem yaptır bence neyse yarın konuşuruz başım döndü yatayım demiştim ben gelesiye herkez yemek yemege gitmişcokacimcoook:roflol:

feycazım ben yaptırmıyorum evi canım, zeytin sinem yaptırıyo

sinemcim allah yardımcın olsun, kolay gelsin canım, ne güzel herşeyi kendi zevkine göre yapacaksın, güle güle oturun kocişinle inşallah, benim sana verecegim fikir şöyle olur canım, mutfak banyo tuvalet ve koridorları fayans yaptırın, odalar laminat olsun, çok kullanışlı oluyor valla. ayrıca mutfak tezgahı siyah kullanışsız gibi, çünkü ne dökülse belli olmuyor, benim evimdeki şu an koyu gri, böyle çilli bi tezgah, hiç sevmiyorum, krem yaptır da mutfakta ne var ne yok ortada olsun derim. ayrıca mutfak genişse mutlaka L tipi koydur tezgahı, çok kullanışlı olur. banyo tuvalet duvarlarını da iki ton renk yaparsın, üstler acık ton fayans, altlar bir koyusu, oooh süper olur:)

myhopeee ayşemm nasılsın cnmm sana msnden kızım oluyor diye yazdım ama cvp gelmedi senden:)

ben biliyodumda ondan yazmadımmmmmkaydirigubbakcemile3
bide evde değildim mesajını gördüğümdee sende açık değildin denk gelemedik biiiiikaydirigubbakcemile
eee batuşla kertersiniz artıkkkkkkkkk
hayırla sağlıcakla kucağına al canım yaaa:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…