İnatla bir gün ANNE olacağım !

selam milletttttttopuyorumnanaktan
oğluşumu uyuttum geldimmm ama fazla zamanım yok heran uyanabilir kerata nasılsınız bakalımmm ee ne var ne yokkkkkkkCADIARZUözledinizmi beni anacımmmkaydirigubbakcemile3öpüldünüz canlarımm mucuksss mucukssssŞenizŞeniz

anlaşıldı pazartesi münasebetiyle herkes yogun, bi ben boş boş bakınıyorum, sinemcim sana da kolay gelsin:) ulaaaa ahanda aşagıda ayşecim görünüyo:)

anlaşıldı pazartesi münasebetiyle herkes yogun, bi ben boş boş bakınıyorum, sinemcim sana da kolay gelsin:) ulaaaa ahanda aşagıda ayşecim görünüyo:)

geç kaldınn yazdım bileeeeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:senağlamaopuyorumnanaktan

ahanda alperenin anassııı, nasılsın ayşem yaaa kuzun nasıl?

ahanda alperenin anassııı, nasılsın ayşem yaaa kuzun nasıl?

uyandı cukcukladı uyuduuuuu:ecrin_bebek:ama yine uyanacak gibi bununki tavşan uykusu yaaa hemen açıyo gözleriniiiii:bbo:biz iyiyiz canım malum ramazan gezmelerden eşim ve oğluşumdan fazla takılamıyom size ama kapatacam arayı yakında inşallahhh ee siz nasılsınız bakalımm şebbomon transferi gerçekleşti mi geçmişi okumaya fırsatım yok malum umarım herşey yolundadırrr:Saruboceq:

ayşeciiim, bi değişiklik yok canım, biz aynııı, ama ben bu ay hamileyim kesin sanırsam galiba herlade büyük ihtimalle evet:)))

saol adaşım duaların için, allah alperene de sana da eşine de sağlıklı bi ömür versin cnaım benim.

geldim şekerler
ayşem gelmiş girmiş alperencik nasıl canım
gulum tek kalmışın valla ben temızlık muhabbetıne olamaıcam işte böle arada girebilcemm anca

selammmm kızlar ben geldimmmmmm........... Kızmayın inanın işler yoğun, baş ağrım çokkk, ablam hasta, yani fırsat bulamıyorum :)))))))
umarım herkes çok iyidir... ve inaşllahhh herkes bu ay güzel haberler verir... şimdiden kadir geceniz mübarek olsun...

selam kızlar ayşe gelmiş gitmiş aman iyi olsunlarda yeter bize..
benimde başım tuttu bugun karnım gurulduyor bir garipim yani..
emelcim bebişlerin napıyor iyisindir umarım ablam nasıl oldu...

emelcim hoşgeldin, senle bebişler iyi olda biz nasıl olsa görüşürüz, senin de kadir gecen mübarek olsun.. loooo hamileler ögrenmeden önceki belirtilerinizde mide yanması var mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…