denızcım zemuszemusbebek gelmesin
deniz ben bişii demiyorumm sora yalnış anlaşılıyorum kaydirigubbakcemile3 ama dileğim bebişinin seninle olmasııııııı yerimseniben
sinemcim iim cnm senin ağrın devam ediyormuş üzüldümm..
ayşe senin alerji ne alemde?
deniz ben bişii demiyorumm sora yalnış anlaşılıyorum kaydirigubbakcemile3 ama dileğim bebişinin seninle olmasııııııı yerimseniben
sinemcim iim cnm senin ağrın devam ediyormuş üzüldümm..
ayşe senin alerji ne alemde?
inşallah duaların kabul olmuştur canım
gülsüm hatirliyormusun geçen ay gˆrdigim de sana ne dedigimi,ben durdurma karari aldim zaten spora basliyorum önce azcik zayiflayim demistim ve cidden de hem rejime hem spora basladim 3 haftadir çok düzenli spor yapiyordum takii kasilmalar artana kadar,kafamdan da bebek olayini silmisim gitmis,ve yemin ederim kizlar herhalde o önemli dönemde 1 kere falan beraber olduk esimle bu ay...o kadar dene dene olmuyor bu ay tuttuysa eger neymiss...tamamen düsünsel bir durum ve inanc meselesi,hiç dua etmeyi birakmadim,sakin birakmayin sizler de ve simdiii lütfen su irkaç günü hastalanmadan atlamam için benim için dua edin noluuurrrr kizlar yaaa...
peki eger durum böyle giderse yani insallah hastalanmazsam kaçinci gün test yapayim sizce kizlar?
bence geçtiği an yap ya.kandan baktır ama.allahım yüzünü güldürsün inşallah canım.
merve yeni takvim istiyorum.son adet tarihim 24 eylül 30 günde bir oluyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?