İnatla bir gün ANNE olacağım !

deniz ben bişii demiyorumm sora yalnış anlaşılıyorum kaydirigubbakcemile3 ama dileğim bebişinin seninle olmasııııııı yerimseniben

sinemcim iim cnm senin ağrın devam ediyormuş üzüldümm..
ayşe senin alerji ne alemde?

merve bak alırım ayşenin oklavasını haa ben anlamıştım seni ama işte gördüğün gibi:çok üzgünüm:mafoldumben

gülsüm hatirliyormusun geçen ay gˆrdigim de sana ne dedigimi,ben durdurma karari aldim zaten spora basliyorum önce azcik zayiflayim demistim ve cidden de hem rejime hem spora basladim 3 haftadir çok düzenli spor yapiyordum takii kasilmalar artana kadar,kafamdan da bebek olayini silmisim gitmis,ve yemin ederim kizlar herhalde o önemli dönemde 1 kere falan beraber olduk esimle bu ay...o kadar dene dene olmuyor bu ay tuttuysa eger neymiss...tamamen düsünsel bir durum ve inanc meselesi,hiç dua etmeyi birakmadim,sakin birakmayin sizler de ve simdiii lütfen su irkaç günü hastalanmadan atlamam için benim için dua edin noluuurrrr kizlar yaaa...

yahuu mervecim de de istedigini de valla yanlis anlamam,zaten bana akil verin diye iki ara da firsat yaratip girdim :)) ama sanirim bu taslar gülsüme gitti sırnaşık şey

inşallah canım benim zaten uzun zamandır hamiş haberi alıpta şurda bağıramadık inşallah sevindirirsin bizi.:sm_cool:

karnım feci acıyo.şimdi doktordan randevu almam lazım.yine randevu yine ilaç yine bekleyiş ayy ooff karnım yine karın ağrısı.allahım sen büyüksün.

bence geçtiği an yap ya.kandan baktır ama.allahım yüzünü güldürsün inşallah canım.

canim benim çok saol insallah hepimizin yüzü en kisa zamanda gülsün gülsümmm,ayy çok hosuma gitti kafiyeli oldu.. :))
en kisa zamanda araniza :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: böyle dönmek ümidiyle,hepinizi kucakliyorum...

deniz kaçarrrrr... :))

o zaman ben de yeni takvim istiyorum kiiii birdaki günüm 15 ekim, yaaa kızlar hem yogun hem de ben bugün eccük sıkkınım o yüzden ara ara ugrayıp bakıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…