gülüm haşlanmış patates ve nar ekşisi bide kola ile aspirin iyi geliyo
eğer hap ismi istiyosan reflor cap, flagyl 500 tb bide doloadamon tb ben bunları kullandım ancak geçti canım geçmiş olsun
ok ayşem kolay gelsin sana
gülüm hamiş kalmadan yüksek olursa gebeliği engelliyo bu hormon
anladım bu hormon yükselince vucut kendini hamile sanıyormuş ve adeti geciktiriyor.
gülsüm benim adetin gelmemesinin sebebi bu hormon tatlım sinemim ben geçen ay ilacımı da aldım prolaktin için olanı
evet içiom bu ilacı hemen adet görüom
anladım yavruumm.allahım hayırlısını nasip etsin.görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler.
şimdi gebe değilsen bu ilacı yine içipte adet olacan öylemi.
bişi hissetsem hamileyim dicem ama ne göğüslerde şişme ne de en ufak belirti yok napıım kısmetim bölemiş dicem
bişi hissetsem hamileyim dicem ama ne göğüslerde şişme ne de en ufak belirti yok napıım kısmetim bölemiş dicem
kolay gelsin ayşecim
sehercim cnm geçmiş olsun sen çaresini bulursun tecrübeli kadınsın en olmadı bi doktora göster tatlım
gülsümcüm cnm patates haşlaması ve supradyn vitamin ilacı iyi oluyo cnm geçmiş olsun
sinemcim geç olsun hayırlısı olsun biraz yoruluyosun ama değecek inşallah herşeye
hissedemezsin zaten olsa bile kısmet inşallah bebiştendir diye olumlu düşünelim biz sonuçta bununda çaresi var ve benim okuduğum kadarıyla senin gibi olup hamiş kalan çok oluo
bırakmam gülsümüm dr dan döner dönmez burdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?