İnatla bir gün ANNE olacağım !

sağol canım.hap içmek istemiyorum ya.hani bebek tedavisine başladım ilaç içiyorum ya ona etki eder diye.

gülsüm benim adetin gelmemesinin sebebi bu hormon tatlım sinemim ben geçen ay ilacımı da aldım prolaktin için olanı

bişi hissetsem hamileyim dicem ama ne göğüslerde şişme ne de en ufak belirti yok napıım kısmetim bölemiş dicem

hissedemezsin zaten olsa bile kısmet inşallah bebiştendir diye olumlu düşünelim biz sonuçta bununda çaresi var ve benim okuduğum kadarıyla senin gibi olup hamiş kalan çok oluo

bişi hissetsem hamileyim dicem ama ne göğüslerde şişme ne de en ufak belirti yok napıım kısmetim bölemiş dicem

canımsın öle dicez ne yapalım.rabbim hayırlı zamanda göndersin bebişlerimizi.her aya başka bi umutla başlayacaz sabredicez en son gelicek bebişlerimiz.

kolay gelsin ayşecim
sehercim cnm geçmiş olsun sen çaresini bulursun tecrübeli kadınsın en olmadı bi doktora göster tatlım
gülsümcüm cnm patates haşlaması ve supradyn vitamin ilacı iyi oluyo cnm geçmiş olsun
sinemcim geç olsun hayırlısı olsun biraz yoruluyosun ama değecek inşallah herşeye

canım sağolun ya.asiiişş ben karışımı dünde yemedim bu sabahta ya. :çok üzgünüm: ama haftaya perşembeye kadar devam edicem ogün bakacak yumuşlara.

hissedemezsin zaten olsa bile kısmet inşallah bebiştendir diye olumlu düşünelim biz sonuçta bununda çaresi var ve benim okuduğum kadarıyla senin gibi olup hamiş kalan çok oluo

tabiki var çaresi çok şükür inş beyinden kaynaklı çıkmaz

BıSMıLLAHıRRAHMANıRRAHıM
inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

6 ekim...........gelevera
6 ekim...........cerennnn
8 ekim .........aabeyazmelek
9 ekim...........yasemin-66
15 ekim.........cetrefilli
21 ekim.............zeytin1007
24 ekim......nevgül61
25 ekim...........aycanisa
ikiz bebe:)........alabama
.......pptya87
.........esraa47
.......wildcherry

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler
melankolia.. 16 Ekim 2009- Ela Merve
cancer .... 31 Aralık 2009
bahtusa... 4 Ocak 2010
asiş..........4 Mart 2010
zuzu79.......ikiz bebe :)
rahel..........ikiz bebe:)
ummahan_d

bebişlerini kucağına alanlar
Boddim … Batuhan Bebiş (12.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELıLı… ıdil Bebiş (24.03.2009)
nazers …ecrin naz (05/03/2009)
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)
myhope ... Alperen (03.07.2009)
nicole78 ... Kuzey (13.07.2009)

bişey olmaz tatlım ya biraz düzel öle yersin önce senin sağlığın önemli nasılsa zamanın var ben 4-5 gün yemiştim zaten ama normali adetin 2. günü başlaması demişlerdi o yüzden sana öle söledim sen iyileş onlar büyür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…