İnatla bir gün ANNE olacağım !

günaydın yasemincikkk hoşgeldinnnn uyu kız bence sende :hulya:
hadii doktora sor bakalım yok mu işyerinde buzdolabı koysa

ya benim ofiste buzdolabı var da emre işlerini halletmeden getirip benim yanıma bırakamaz kiii aman yaaaa sıkıldım hee sabah sabah bi iğnenin derdine düştük...

yasemincim hoşgeldin canım

seheriiim gülsümüm hoşgeldiniz canlarım, aman yaaa kızlar emre yanına almış evden çıkmış iğneyle de şimdi işlerim var onları hallaediyorum dedi(( bozulcak iğnem yaaaaa

hoşbuldum ayşemmm.inşallah bozulmaz ya benimki 2-3 aydır dolapta.acaabaa bozulmuşmudurkiifisfisfis

ya benim ofiste buzdolabı var da emre işlerini halletmeden getirip benim yanıma bırakamaz kiii aman yaaaa sıkıldım hee sabah sabah bi iğnenin derdine düştük...

yasemincim hoşgeldin canım

hoşbulduk ayşeciğim...inşallah hayırlı sonuç verir iğnen canım dualarım seninle...ama riske atma bence yenisini al iğnenin...pahalı bişey mi iğne...

merveciğim uyurum affetmemde iş yerindeyim anacığım :))))
hehe öle zaten bak çalışmayanlar hala gelmedii uyuyoo dermişiimmm:kedi:
hoşbuldum ayşemmm.inşallah bozulmaz ya benimki 2-3 aydır dolapta.acaabaa bozulmuşmudurkiifisfisfis
son kullanma tarihine bak bakalım sonuçta eczanede aylardır saklıodur eminim
al sana merve alllllülülülülülülaelaelaelaelae

naniknanik sanada allllllllll buyrunnnnnnnnn

hoşbulduk ayşeciğim...inşallah hayırlı sonuç verir iğnen canım dualarım seninle...ama riske atma bence yenisini al iğnenin...pahalı bişey mi iğne...

canımpahalı deil, doktor gecen hafta receteye yazdı, ama biz paralı aldık 11 lira, çünkü sivasta bulamadık, sadece bi eczaneden bulduk onda da diğer ilacları baska yerden aldıgımız için iğneyi paralı aldık, bu aralar bu iğnenin firması sıkıntılıymış, dağıtım yapmıyomus falan filan dediler, bi da bulamm o kadar zor ki

ay canım ya...inşallah bozulmamıştır ozaman....

hoş bulduk gülsümcüğüm....

kızlar günüm azalıyor çalışmalara başlamak için....bu ayda başta korunmadık yumurtlama döneminde korundum...9 unda adet olursam temelli bırakacağız....rabbim hayırlısını versin bakalım...böğürtlen kökü varmış duydunuz mu hiç kaynatıp suyunu içiyormuşsun rahimi güçlendiriyormuş....onu yapmayı planlıyorum adet olayımda...

tam bilmiyorumm cnm ben ya :1no2:

esraaaaaa ne yaptın kızz

günaydınn kızlaar ..

aa esracım aşk olsun kız bende sordum beni atlamışın:) hoşgeldinnnn inşallahhhh hamişsiindir gülüm güzel haberlerini bekliyoruzzzzzzzz

ben anlamadım ki esra sitem mi etmiş, ben de cok topikte deilim ya hakkaten soruldu da gercekten teşekkür ediyo sandım:)

yok yok kızlar sitem etmedim sadece bazı sayfaları okudum gördüklerime cevap verdim soran herkesede teşekkür ettim saat 1,30 da belli olcak herşey prolaktinmi değilmi çıkacak ortaya

yok yok kızlar sitem etmedim sadece bazı sayfaları okudum gördüklerime cevap verdim soran herkesede teşekkür ettim saat 1,30 da belli olcak herşey prolaktinmi değilmi çıkacak ortaya

esracığım hayırlııs olsun inşallah meleğin seninledir canım...güzel haberlerle gel bize...

hadi bakalım sabırsızlıkla bekliyorum cnmm.. esra sana bişi sorcam ikinci adını kullanıyor musun sana ne hediye alcağımı buldum

ama hamileysen her an başka hediyeye geçebilirimde :jeyyar:

gülşeni mi pek fazla kullanmıom kızlar benden bişi beklemeyin prolaktin yükselmiştir yine

ay inşallah yaaa hamişse uzun zamandan sonraki güzel haber olcak esra:)

zeytin sinem nerde ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…