uykucuuuuuuuuuuu 1 sensin :dance: :tomato:
günaydın yasemincikkk hoşgeldinnnn uyu kız bence sende :hulya:
hadii doktora sor bakalım yok mu işyerinde buzdolabı koysa
günaydın yasemincikkk hoşgeldinnnn uyu kız bence sende :hulya:
hadii doktora sor bakalım yok mu işyerinde buzdolabı koysa
seheriiim gülsümüm hoşgeldiniz canlarım, aman yaaa kızlar emre yanına almış evden çıkmış iğneyle de şimdi işlerim var onları hallaediyorum dedi(( bozulcak iğnem yaaaaa
ya benim ofiste buzdolabı var da emre işlerini halletmeden getirip benim yanıma bırakamaz kiii aman yaaaa sıkıldım hee sabah sabah bi iğnenin derdine düştük...
yasemincim hoşgeldin canım
hehe öle zaten bak çalışmayanlar hala gelmedii uyuyoo dermişiimmm:kedi:merveciğim uyurum affetmemde iş yerindeyim anacığım :))))
son kullanma tarihine bak bakalım sonuçta eczanede aylardır saklıodur eminimhoşbuldum ayşemmm.inşallah bozulmaz ya benimki 2-3 aydır dolapta.acaabaa bozulmuşmudurkiifisfisfis
al sana merve alllllülülülülülülaelaelaelaelae
hoşbulduk ayşeciğim...inşallah hayırlı sonuç verir iğnen canım dualarım seninle...ama riske atma bence yenisini al iğnenin...pahalı bişey mi iğne...
hehe öle zaten bak çalışmayanlar hala gelmedii uyuyoo dermişiimmm:kedi:
son kullanma tarihine bak bakalım sonuçta eczanede aylardır saklıodur eminim
naniknanik sanada allllllllll buyrunnnnnnnnn
canımpahalı deil, doktor gecen hafta receteye yazdı, ama biz paralı aldık 11 lira, çünkü sivasta bulamadık, sadece bi eczaneden bulduk onda da diğer ilacları baska yerden aldıgımız için iğneyi paralı aldık, bu aralar bu iğnenin firması sıkıntılıymış, dağıtım yapmıyomus falan filan dediler, bi da bulamm o kadar zor ki
kızlar günüm azalıyor çalışmalara başlamak için....bu ayda başta korunmadık yumurtlama döneminde korundum...9 unda adet olursam temelli bırakacağız....rabbim hayırlısını versin bakalım...böğürtlen kökü varmış duydunuz mu hiç kaynatıp suyunu içiyormuşsun rahimi güçlendiriyormuş....onu yapmayı planlıyorum adet olayımda...
yok ayşecim olurmu öyle kafam allak bullak kafamçokkarıştısorma mmisafirlerden ugraşmakla kusura bakma Şeniz
karakediyi yeriz bizdelikafadulden ogluşumuz nasıl sen nasılsın canım
hadi hayırlı haberlerle gel inşallah esracım
allahım hayırlı evlat versin inşallah gönlünün muradını yazsın.
korkma canım inancını hiçbir zaman kaybetme :teselli: allahım sana verir bebiş sen böyle dersen olmazkilmaz:
günaydınn kızlaar ..
aa esracım aşk olsun kız bende sordum beni atlamışın:) hoşgeldinnnn inşallahhhh hamişsiindir gülüm güzel haberlerini bekliyoruzzzzzzzz
Günaydın kızlar hayırlı günler olsun inşallah
Ayşecim al iznini ya ne olcak sanki herşey iyi olunca ödül mü veriyorlar sağlık sonuçta o kadar ilaç içtin
Esra hekes sordu kız seni ne yaptı adet oldu mu ne durumda diye nazlı hamiş
ben anlamadım ki esra sitem mi etmiş, ben de cok topikte deilim ya hakkaten soruldu da gercekten teşekkür ediyo sandım:)
mervem 1,30 dr a gidip sonuç göstercem
yok yok kızlar sitem etmedim sadece bazı sayfaları okudum gördüklerime cevap verdim soran herkesede teşekkür ettim saat 1,30 da belli olcak herşey prolaktinmi değilmi çıkacak ortaya
hadi bakalım sabırsızlıkla bekliyorum cnmm.. esra sana bişi sorcam ikinci adını kullanıyor musun sana ne hediye alcağımı buldum
ama hamileysen her an başka hediyeye geçebilirimde :jeyyar:
esracığım hayırlııs olsun inşallah meleğin seninledir canım...güzel haberlerle gel bize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?