İnatla bir gün ANNE olacağım !

Gülsümcüm son kullanma tarihin geçmediyse bi problem olmaz cnm sonuçta buzdolabında saklayın diyorlar sende saklamışın ama buzlukta saklama normal rafında sakla haaaa
ayşecim emre yanına 2 buz koyabilseydi iyi olurdu ama zaten havalar soğuk pek sıcak değil genede doktoruna danışırsın cnm
esracım inşallah iyi haberle gelirsi cnm

tamam canım.yok zaten buzlukta yer yok bir iğneye bile. :roflol:

burdaaaaaaaaaaaaaa
nasılsınız kızlar
ayşe oralarda hava soğuk değilmi korkma bozulmaz canım yaaa inş. ama alınca sen buzdolabına koy yinede canım
esra inş. hamişsindir canım
gülsüm asiş seher nasılsınız kızlar

esra hadi inşallah sende asişim gibi bana umut olursun canımsın.senin adetin geçikiyormuydu.

iyiyim güzelim sen nasılsın. Şeniz

kızlar selen hasta olucak snkı sürekli kusuyo mama yemıyo ve mızır mızır okuyorum sizi ama bişi yazamıyorum mazur görün

iyiyim kızlar asişim kocam 2 ay diyo ama hayırlısı artık ne yapim selen hasta olmasın salgın çocuklarda grip ve kusma dikkat et canım ishal falan olmasın evle uğraşıyorım borç morç kafayı yiyecem

kızlar ya çok afedersiniz bi konuda bana yardım edin ya.kızlar ishali en güzel ne iyileştirirya.

seheerrr ay inşallah hasta olmaz.ama vucudununda bi şekilde bağışıklık sistemi güçlenmesi lazım.
sinem allah kolaylık versin canımcım.

bu seferki bebekten geciksin inşallahhhhh..
gülsüm haşlama patates bide türk kahvesi diye biliyorum

sehercim yaaa zaten kız ugrastıyodu simdi iyice huysuzlanır, inşallah hastalık deil de huysuzluktur yaptıgı cadının... canını sıkma, sen mükemmel bi annesin, iyileştirirsin kızçeni:)

kızlar bizim binada odalar laminat yapılıyo, şu an yan odalar yapılıyo ve eşyalar benim odama alındı, bilgisayarın basında da tek deilim, pek yazamıycam size sanırım, ara ugramaya calısırım öptüm hepinizi:)

gülüm haşlanmış patates ve nar ekşisi bide kola ile aspirin iyi geliyo
eğer hap ismi istiyosan reflor cap, flagyl 500 tb bide doloadamon tb ben bunları kullandım ancak geçti canım geçmiş olsun
ok ayşem kolay gelsin sana

esra hayırlısı olsun canım sen prolaktini düşür kesin o ay gebesin sinem dedidi dersin ayy dilber hala gibi oldu :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…