ben geldim ama iyi haberlerle değil prolaktin de düşük gebelikte yok söktürücü verdi dr
esracım hediyen hayırlı olsun şimdiden canım
yasemin nerdesin canım sen gelmiyosun karşılaşamadık
merviş denetçiler geldimi
seherim geçmiş olsun canım yaaa
olsun canım senide ihmal etmesinde ayşecim gerisi boş ohhh kız dolaplarıda düzeltmiş aferim sana...
hoşgeldin sitaree allahım gönlüne göre versin umudumuzu kaybetmek yok yola devam...
sinemcim aferim sana böyle devam et inancını kaybetme olsun bir dahaki ay olur inşallah...
canım gözün aydın hayırlısıyla gelsin kızımız kıyafetlerinizide güle güle giydirmek nasip etsin inşallah..
geçmiş olsun asiyecim benimde arkadaşımın kanamıştı doktor damarlar çatladıgı için kanama oluyormuş genişliyormuş öyle demişti kafana takma sen içini ferah tut..
selam pınarcım maşallah canım olsun canım saglıklı sıhatli olsunda napıcan inşallah kucagınada alırsın az kalmış allah kurtarsın pınarcım dualarımız seninle ama sende bizim isimlerimizide söyle dogumda aklına gelirse...kaydirigubbakcemile2vereliniortak
pınarcım allah yardımcın olsun canım, bir nefeste alıver sağlıklıca kucağına, allahım zaman ne kadar hızlı geçiyo yaaa, haftaya bugün kucaklıycaksın yani kuzuyu:1hug: sezeryan olsun yeter ki canınız saolsun, popoyu kaldıramadı dana dönmedi demek
herkese günaydınlar kızlar, bugün işler yogun olmaz inşallah aranızda olurum, dün gözümü açamadım işten...feyza da gelmiş gitmiş dün...
Günaydın kızlar
Mervecim ayşecim Allah kolaylık versin cnm İnşallah sollarından kalkmamışlardır
Pınarcım gelmiş hayırlısı neyse o olsun cnm az kalmış gelmesine bebişimizin Allah kolay doğum versin cnm
herkese günaydınlar pınar inşallah sağlıkla alırsın meleğini kucağına.
günaydın gülsüm,ayşe vee asişş kız ne takıyosun dur benim kuzende 20 haftada hissetmeye başladım demişti sende öle olcan demekkibuaralar benimkide pek yavaş ya bizde hayırlısıyla pınar gibi son haftalarımıza bir gelsekk insanın içinde ki korku hiç bitmiyor
gülsüm senin canın mı sıkkın?
Gülüm günaydın benimn adet tarihim 21 ekim canım
nasılsın
pınar allah bir nefeste kurtarsın canım
asiş nasılsın
merviş kolay gelsin denetlemen varmış canım
seherim sen nasılsın
razişte beyzada görünmüyooo
pınar korkmak yok canım sakın bak bebek etkılenıyo içerde tamammı ben o yuzden 16 tansıyonla doğuma gıttımkı sen 1 hafta önce öğrendin ben 1 gun önce öğrendım eve geldim eşyaları aldım hastaneye yattım
saol canım merve ucundan accıkta olsa ipucu veremezmisin ben çok sabırszımdır
sölemem ama eminim görünce bişi diycen onu da şimdiden demiyim yerimseniben
yaa o zaman hemen gönder sabırsızlanıom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?