İnatla bir gün ANNE olacağım !

allah önce bizlere sağlık versin sonrada sağlıklı bebişler nasip etsin kızlar
merviş denetçiler geldimi yanına canım
seher selen nasıl oldu

esracımm siparişşş verdimm sonundaaazemuszemus ama önce bana gelcek ben bi bakayım merak ederim sonrada sana kargoya vercem cnmmmmmmmmm:lepi:

esracım hediyen hayırlı olsun şimdiden canım
yasemin nerdesin canım sen gelmiyosun karşılaşamadık
merviş denetçiler geldimi
seherim geçmiş olsun canım yaaa

esracım hediyen hayırlı olsun şimdiden canım
yasemin nerdesin canım sen gelmiyosun karşılaşamadık
merviş denetçiler geldimi
seherim geçmiş olsun canım yaaa

sinemciğim buralardayım canım ama çogunlukla okuyup çıkıyorum ara ara yazıyorum...sen nasılsın tatlım...

saolasın güzel dileklerin için bitanem, insallah heyecandan unutmazsam hepiniz için dualarımı edeceğim allahın izniylee, gözünüz arkada kalmasın, siz de dualarınızı eksik etmeyin kızlar korkuyorum sezeryandanmafoldumben

teşekkür ederim aysecim,allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın insallah, ve herkes bebişini sağlıcakla alsın kucağınaaa. amiiin

saolasın bitaneeem, hadi bakalım sizlerin bebişler de kocaman olmuş, ben sıramı sizlere savıcam allahın izniyle sonra da bolca size dua etcemm

herkese günaydınlar pınar inşallah sağlıkla alırsın meleğini kucağına.

saolasın canım benim, allahım sizlerin de güzel haberlerini almayı nasip etsin insallaaah, doğuma giderken hepinize hek tek dua etcem allahın izniyle

en başlarda da sonlarda da korku bitmiyoki mervecim, tek bildiğim bişi var son ay geçmek bilmiyor, allah sağlıklı gebelik ve sağlıklı evlat versin hepimizee

saolasın sinemcim, darısı sana ve tüm can arkadaşlarıma insallaaah

nasılsınız kızlar? ev artık hep kalabalık, nete giremiyorum, annem görümcem, arkadaşlarım saolsunlar yardıma geliyolar ev boş kalmıyor,son hazırlıklar yapılıyor,bi de sıpamı hayırlısıyla kucağıma alsaydım rahatlicaktım, sezeryan korkutuyo uykularım haram oldu şimdidenmafoldumben insallah sizler iyisinizdir, yeni hamiş haberimiz var mı kızlar?

pınar korkmak yok canım sakın bak bebek etkılenıyo içerde tamammı ben o yuzden 16 tansıyonla doğuma gıttımkı sen 1 hafta önce öğrendin ben 1 gun önce öğrendım eve geldim eşyaları aldım hastaneye yattım

doğru diyosun, en azından salıya kadar kendimi alıştırırım bu olaya, seninki bayagı şok olmuş, yeterki bebişler sağlıklı olsun da ne yapalım korka korka da olsa gitcez başka çare yook seheriim

pınarcım korkma canım ya benim müdürüm diyo normal doğum diye gitmiş doğuramamış hemen sezeryana aldılar beni 15-20 dk sonra bebeğim yanımdaydı diyo. ınşallah sorunsuz geçecek ama önce sakin ol tatlım tıp ilerledi artık herşey çok güzel olcak meraklanma

Esracım sanırım adet olacakmışın ilaçla sıkma canını prolaktinin düşük çıkması süper bence sen kafama takmadım desende aklımızda hep oluyo cnm o yüzden kafana takmış olabilirsin . Üzmek yok kendini inşallah sağlığında da bişey olmayacak en yakın zamanda gelcek bebişin inatçı esrasın sen

şebnemcim denemeler önümüzdeki aya kalmış sanırım zor bir süreç tüp bebek dinlenmen lazım zaten. ınşallah hayırlısı ile hayırlı zamanında gelsin bebişin canım

Bu arada kızlar benim hamile kaldığım ay haziran geçen yılda aynı ayda kalmıştım ve ilaçda kullansam ümidim yoktu çünkü yumurtlama haftasında ev taşıdık o yüzden bi yandan olabilir diyodum bi yandan zor diyodum o yüzden umut kaybetmek yok Allah ım inşallah isteyen tüm arkadaşlarıma bebeklerini göndercek ben bolca dua ediyorum size canım kankilerimmmm

pınar sezeryan daha ii ben sevindim senin adına kız kuzen 12 saat sancı çekti epidural yaptılar olmadı bebek sıkıştı kalp atışı zayıfladı dediler ne o normal doğurcam diye inat ettiğinden rabbim herşeyin hayırlısını versin en önemlisi kucağına sağlıkla almak az kaldı dayan cnmmmm

slm kızlar pınarım allah bir nefeste sağlıkla kurtarsın canım
kızlar ben çıkıyorum öpüldünüz canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…