pınarcım korkma canım ya benim müdürüm diyo normal doğum diye gitmiş doğuramamış hemen sezeryana aldılar beni 15-20 dk sonra bebeğim yanımdaydı diyo. İnşallah sorunsuz geçecek ama önce sakin ol tatlım tıp ilerledi artık herşey çok güzel olcak meraklanma
Esracım sanırım adet olacakmışın ilaçla sıkma canını prolaktinin düşük çıkması süper bence sen kafama takmadım desende aklımızda hep oluyo cnm o yüzden kafana takmış olabilirsin . Üzmek yok kendini inşallah sağlığında da bişey olmayacak en yakın zamanda gelcek bebişin inatçı esrasın sen
şebnemcim denemeler önümüzdeki aya kalmış sanırım zor bir süreç tüp bebek dinlenmen lazım zaten. İnşallah hayırlısı ile hayırlı zamanında gelsin bebişin canım
Bu arada kızlar benim hamile kaldığım ay haziran geçen yılda aynı ayda kalmıştım ve ilaçda kullansam ümidim yoktu çünkü yumurtlama haftasında ev taşıdık o yüzden bi yandan olabilir diyodum bi yandan zor diyodum o yüzden umut kaybetmek yok Allah ım inşallah isteyen tüm arkadaşlarıma bebeklerini göndercek ben bolca dua ediyorum size canım kankilerimmmm
pınar sezeryan daha ii ben sevindim senin adına kız kuzen 12 saat sancı çekti epidural yaptılar olmadı bebek sıkıştı kalp atışı zayıfladı dediler ne o normal doğurcam diye inat ettiğinden rabbim herşeyin hayırlısını versin en önemlisi kucağına sağlıkla almak az kaldı dayan cnmmmm
slm kızlar pınarım allah bir nefeste sağlıkla kurtarsın canım
kızlar ben çıkıyorum öpüldünüz canlarım
ayy asişş gelsinnn sıraa hemencikk hayırlısıyla bizde görelim o günlerii:teytey:Günaydın kızlar hayırlı bir gün dilerim herkese
Pınarcım haftaya bebeğin yanında olacak ne güzel sonra sırada merve var :)))
O hamile sırası uzasın gitsin inşallah hepinizin doğurmasını bekleyip heyecanlanalım
günaydııııııııııııın amanda ben deilim uykucu
günaydın canlarım...ben uykucuyum galiba.....:)))sabah zar zor uyandım ve geldim işe...hala uykum açılmadı....
gunaydın kızlar bana uykucu dyenıklava:
gece saat 1 di yattı kucuk sultan ve her saat başı kalktım gıbı bı şey bu guun doktora görurcem artık
kaydirigubbakcemile3 tamam kız sana uykucu demiyozz amanın bu gidişle kimseye diyemicez .. gülsümee deriz bizdeee sırnaşık şey hayırdır cnm neden götürcen doktora
harbi kız mesain kaçta başlıyo senin :roflol: gülsümm
ben ne zaman uyanır işe gelirsem :kedi::roflol:
kiiiimmmmm benmi uykucu allah kuru iftiradan saklasın.9 a çeyrek kala uyandım bee.lmaz::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?