İnatla bir gün ANNE olacağım !

canım benim doğru söylüyosun rabbim herşeyin hayırlısını versin insallh, bebişimi sağlıcakla kucağıma alayım da öyle ya da böyle farketmez.saolasın moral veriyosunuz bana kızlar, sayenizde güçleniyorum :asigim:

ablam da öyle oldu 16 saat sancı çekti, normal doğum yaptı ama rahim ve idrar torbası sarktı, şimdi ameliyat olacak, allahım hakkımızda hayırlısını versin

slm kızlar pınarım allah bir nefeste sağlıkla kurtarsın canım
kızlar ben çıkıyorum öpüldünüz canlarım

saolasın sinemcim, hepiniz için söylüyorum iyiki varsınız kızzlaaar, allahım ne muradınız varsa versin insallaaaah:Saruboceq:

günaydın kknın güzel anneleri ve anne adayları nasılsınız canlarım ben iyiyim biraz işlerim var gelince yazarım ok

pınarım duaların için sağol hayatım bebeğini sağlıkla kucağına al inş. canım darısı olmayanlara amin

Günaydın kızlar hayırlı bir gün dilerim herkese
Pınarcım haftaya bebeğin yanında olacak ne güzel sonra sırada merve var :)))
O hamile sırası uzasın gitsin inşallah hepinizin doğurmasını bekleyip heyecanlanalım

ayy asişş gelsinnn sıraa hemencikk hayırlısıyla bizde görelim o günlerii:teytey:
günaydııııııııııııın amanda ben deilim uykucu

yok kız biz terfi ettik kaydirigubbakcemile5

günaydın canlarım...ben uykucuyum galiba.....:)))sabah zar zor uyandım ve geldim işe...hala uykum açılmadı....

gunaydın kızlar bana uykucu dyenıklava:
gece saat 1 di yattı kucuk sultan ve her saat başı kalktım gıbı bı şey bu guun doktora görurcem artık

gunaydın kızlar bana uykucu dyenıklava:
gece saat 1 di yattı kucuk sultan ve her saat başı kalktım gıbı bı şey bu guun doktora görurcem artık

kaydirigubbakcemile3 tamam kız sana uykucu demiyozz amanın bu gidişle kimseye diyemicez .. gülsümee deriz bizdeee sırnaşık şey hayırdır cnm neden götürcen doktora

günaydınlar herkesee.uykucularr ayıp ayıp yaa insan bu kadar uyurmu.:1closedeyes:

kaydirigubbakcemile3 tamam kız sana uykucu demiyozz amanın bu gidişle kimseye diyemicez .. gülsümee deriz bizdeee sırnaşık şey hayırdır cnm neden götürcen doktora

kiiiimmmmm benmi uykucu allah kuru iftiradan saklasın.9 a çeyrek kala uyandım bee.lmaz::roflol:

mazallah en son kovulacam o olacak.pazartesinden itibaren erken geliyorum işe kızlar şahitsiniz.:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…