mazallah en son kovulacam o olacak.pazartesinden itibaren erken geliyorum işe kızlar şahitsiniz.:hulya:
ben yine yogunum kızlar, da hani nolmuş doktorum ne demiş de mi???
kızmıyor mu kız kimse müdür felan yok mu başınızda bakayım
biliyoruz kiiiiiii şekeriiiiiiiimmlülülülülülü ama kaç tane onu bilmiom ben 5 olmuş mu:hulya:
ayşem ayaklı gazete ben ilan ettım dun kaydirigubbakcemile3 tabı özele yolladığıma burda yok kaydirigubbakcemile3
şu kusma olayı merve sinirimi ozuyo bıde mama yemıyo ustune ustluk
yaaa sizden de bişey saklanmıyo heeekaydirigubbakcemile3 yımırtam 2 olmuş, biri 16 mm biri 18 dedi, ahanda bugün iğnemi yiycem birazdan cıkıcam, göbüşten vuruyolarmış sanırım iğneyi(
sehercim selen nasıl? güsssüüüüüüm beni sevdiğini haykır burdan :roflol::roflol: geliyim de şımaralımalkisalkisalkis
asiş merviş ayşe gülsüm seher nasılsınız canlarım
canımmm iyiyiz sen nasılsın? bi gelse de ikiz mi tek mi giydiriversem sinem teyzesinin gönderdiğiniasiş merviş ayşe gülsüm seher nasılsınız canlarım
(ayşe) beni seviyormusun (gülsüm)seviyorum (ayşe) bir daha söyleee (gülsüm) seviiiyoooruummmm (ayşe) bir dahaaa (gülsüm ) seeeeviiiiiiyoooooooruuuummmmmmm (ayşe) bendee seniii sevgiiiiliiimmm
canımmm iyiyiz sen nasılsın? bi gelse de ikiz mi tek mi giydiriversem sinem teyzesinin gönderdiğini
:roflol::roflol: yaaa ben söylemeyecem egom yüksek bugün sadece duymalıyım:roflol: hadi hadi gelince şımaralım ben çıkıyorumŞeniz
ayşecim bu arada myhope ayşenin dedikleri gibi yap cenin pozisyonu bide sabah ben öle yaptım haaa
ya asiiişş ben sölemesi ayıp dün gece öyle yaptım ama hep geri geldii:kedi:mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?