İnatla bir gün ANNE olacağım !

ayşem ayaklı gazete ben ilan ettım dun kaydirigubbakcemile3 tabı özele yolladığıma burda yok kaydirigubbakcemile3
şu kusma olayı merve sinirimi ozuyo bıde mama yemıyo ustune ustluk

biliyoruz kiiiiiii şekeriiiiiiiimmlülülülülülü ama kaç tane onu bilmiom ben 5 olmuş mu:hulya:

ayşem ayaklı gazete ben ilan ettım dun kaydirigubbakcemile3 tabı özele yolladığıma burda yok kaydirigubbakcemile3
şu kusma olayı merve sinirimi ozuyo bıde mama yemıyo ustune ustluk

yaaa sizden de bişey saklanmıyo heeekaydirigubbakcemile3 yımırtam 2 olmuş, biri 16 mm biri 18 dedi, ahanda bugün iğnemi yiycem birazdan cıkıcam, göbüşten vuruyolarmış sanırım iğneyi (

sehercim selen nasıl? güsssüüüüüüm beni sevdiğini haykır burdan :roflol::roflol: geliyim de şımaralımalkisalkisalkis

anaaaaaa bir ikizde ayşedeeeeeeeeeen inş. hadi bakalım sıkı çalışın çalışın kaydirigubbakcemile2 :hulya:
kızlar ben 6 ya 10 kala uyanıyorum yaaaaaaa hepinizi uykucusunuz melekleri olanlara sözüm yok onlarım mazereti var

(ayşe) beni seviyormusun (gülsüm)seviyorum (ayşe) bir daha söyleee (gülsüm) seviiiyoooruummmm (ayşe) bir dahaaa (gülsüm ) seeeeviiiiiiyoooooooruuuummmmmmm (ayşe) bendee seniii sevgiiiiliiimmm

asiş merviş ayşe gülsüm seher nasılsınız canlarım
canımmm iyiyiz sen nasılsın? bi gelse de ikiz mi tek mi giydiriversem sinem teyzesinin gönderdiğini
(ayşe) beni seviyormusun (gülsüm)seviyorum (ayşe) bir daha söyleee (gülsüm) seviiiyoooruummmm (ayşe) bir dahaaa (gülsüm ) seeeeviiiiiiyoooooooruuuummmmmmm (ayşe) bendee seniii sevgiiiiliiimmm

:roflol::roflol: yaaa ben söylemeyecem egom yüksek bugün sadece duymalıyım:roflol: hadi hadi gelince şımaralım ben çıkıyorumŞeniz

hadi gitte gel Şeniz

iyiyiz sinemcim doktor yolu gözüktü bize birazdan götürücm kucuk hanımı ayseeeeeee didimya kız doktora gıdıcez die

ayşecim bu arada myhope ayşenin dedikleri gibi yap cenin pozisyonu bide sabah ben öle yaptım haaa

çok merak ediyorum bundan sonra ilk kim burda hamiiilleeeeeyiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm diye bağıracak.ay bazen çok duygulanıyorum sanki sabrım tükeniyormuş gibi geliyo.dün daha 2 aylık evli arkadaşımla konuştum telde test yapmış ve ikinci çizgide silik belirmiş ben çığlık attım sevinçten.buda diyo üzgün üzgün yaa ama ben beklemiyordum istemiyordum.kızdım dedim benim gibi beklemeyimi aramayımı isterdin şükret tadını çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…