günaydın kızlar nasılsınız bakim
günaydın kızlar nasılsınız bakim
kuuzm hemen kalkarsan gelir....gece olduğu zaman ben banyoyu sabaha bırakıyordum ozaman hiç geri gelmiyordu :)))))
hoşbuldum saolun iyiyim dün doktora gittim oda herşeyiniz normal bir iki ay bekleyin isterseniz dedi yada bide rahim filmi çektir bakalım dedi
bu konuda kararsızız tek yapılmayan tetkik o kaldı ne yapmakıyım sizce fikir verirmisiniz
merhaba kızlaar
bugün ekime bismillah dedik takvimime göre de yumurtlama günümü de geride bıraktım artık geri sayım başladı nolur hamiş olayım dua edin olur mu???
başkasının sizin için ettiği dua kabul olurmuş ben de hepiniz için dua ediyorum.
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
gelsin tatlım giden gitmiştir zaten hemen ayağa kalkma yarım saat falan bekle bide sabahları yap çünkü daha iyi olurmuş bana myhope ayşe demişti ben yaptığım ay hamiştim valla onun ne kadar etkisi oldu bilmem ama
İNŞALLAH ARKADAŞIM İNŞALLAH RABBİM HEPİMİZİN MURADINI VERSİN.TOPİKTE EKİM PATLAMASI OLSUN.:lepi:
ben geldim geçmişi okuodum evet kızlar söktürücü işe yaradı ve kartı bu sabah yedim gülsümüm yeni adet tarihim 1 kasım yazarmısın
bende sabaha kadar yıkanmıyordum ayıptır sölemeesii:smiley-cool:
hemen yazıyorum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?