İnatla bir gün ANNE olacağım !

amaannmaşallah canım yaaa allah kucağına almayı nasip etsin bütün hamişleri baktım kaldır mervişim hamişimizi başka gören olmasın :))

gülsüüüüüüm ebet canım birlite hamile kalcaz, ben oolan sen kız yapcaz ööle, sonrqa da kertecez onları))

kızlar doktorum perşembe akşam, cuma akşam, cumartesi sabah akşam çalışma verdi, iğneyi de dün oldum, ama iğneden 36 saat sonra çatlaa oluyomuş ya, ben dün sabah 11de vuruldum, o yüzden de dün akşam çalışma almadık, onun yerine sabah uyandırdım bizimkini)) ama sabah tuvalete gitiğimde ovulasyon testi de yaptım tek çizgiydi...

allahım şu cuma hürmetine.6 ekimden başla listedeki bütün bebeklerini bekleyenlere sırayla bebeklerini gönder yarabbiimmm.

allahım inşallah.sen ovulasyon testine bakmaaaa sabah çalışmaya baakk:lepi:

hadi hayırlısı ayşeciğim bol çalışmalar sana :)))

bende iğne kullanırken gün kaçırmıodum herkes bir gün ara veriodu ama bence hep yapmak daha ii çünkü günün belli

hepinizin cuması mübarek olsun kızlar...bu güzel gün hürmetine dularaımızı kabul buyursun rabbim...tez vakitte hepimize ve tüm isteyenlere sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar versin....Aminn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…