İnatla bir gün ANNE olacağım !

ayşem bakma ovulasyon testine doktor bize hep akşam gün aşırı demişti biz hep sabahları günaşırı yaptık sonu hayırlı olsun inşallah

ay seher mervecim gülsümcüm sinemcim hoşbuldum yaa yakalayamıyorum valla sizi...

mafoldumbenkızlar ben hıç iyi değilim bu gun annemle telde konuştuk ay nasıl moralımm bozulduu kapadığımdan berı ağladım ya ben dokor olayını anlatıyom oda yemesın bırak dıyo acıkınca yesın falan zaten zor kıloalıyo bıde aldınımı versınmafoldumbenmafoldumben[

senin sinirlerin yıpranmış canım uykusuzluk kızın hastalığı çok etkilio seni hasaslaşmışın iyice annen bi yandan haklı yediğini kusacağına acıktığında ver belki kusmaz

ayy seherrr ağladığın şeye bak yaa.niye ağlıyosun annen desin ölee.sen gene yedir tabi kızı allah allah ya.eve gidince ömerimi dövcem.dicem bir daha bana sulu göz çocuk gibi ağlıyosun deme sen daha sulu göz görmedin.:roflol:

üzme kendini seher ya olabilir bebek o geçecek sende annen de sen çok üzülme diye mi dedi öle anlamadım sıkma canını

allahım şu cuma hürmetine.6 ekimden başla listedeki bütün bebeklerini bekleyenlere sırayla bebeklerini gönder yarabbiimmm.

amiiinnnn diyen kullarının dualarını kabul eyle allahım.bizi kapından geri çevirme.gidecek başka kapımız yokki senden başka allahım.amin.
amiiinnnn aminnn canım benim yüreğine sağlık senin canını yiyim benŞeniz
bol çalışmalar ayşem
saol canım benim
ayşem bakma ovulasyon testine doktor bize hep akşam gün aşırı demişti biz hep sabahları günaşırı yaptık sonu hayırlı olsun inşallah
ay yaa inşallah asişim canım bak sisiznki günaşırı diyo bizim ki ardarda arayın sincabı diyo... bakalım, dün geceyi es geçtik işte, bi de sabah cenin gibi yattım, ama yarım saat, gültekincim 1 sat yat diyokafamçokkarıştı
sehercim yaaaa, sen herşeyin mükemmel olmasını istiyosun, çok da güzel beceriyosun maşallah, ama zaman zaman böyle şeyler olabilir, baka hava değişimlerinden herkes grip bu aralar, sonuçta senin cücüğün bağışıklılığı henüz tam oturmadı her bebek gibi, atlatacak tabi ki allah daha büyük dert vermesin kuzum ne ki, bebek bu kiloyu alacak da verecek de, elbette üzüleceksin o senin canın ama atlatır o cadı, sen ona çok iyi baktın, o yüzden kolayca atlatır allahın izniyle
kızlar ben yarın dunurle buluşucam damadı görucem

oh işte cadı kız görücüye cıkacak inşallah bak

gülsüüüm kurbana da senin yanına geleyim ben kız, nasıl olsa kaygananın yanında gecirmek istemiyorum bayramı, doguyu gezdim sırada karadeniz

ayyy esra cok begendim ben mardini,bir tek mor gabriele bi de hasankeyfe gitmedik, onu da artık bi da ki sefere inşallah, ama özellikle midyada bayıldım,ben senin yerinde olsam her haftasonu midyata giderdim:) menengiç kahvesi buldum ordaaa, telkari aldııımmm, bıttım sabunu aldııımmm, güzel yemekler yedim, çok begendim anlıycan:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…