mafoldumbenkızlar ben hıç iyi değilim bu gun annemle telde konuştuk ay nasıl moralımm bozulduu kapadığımdan berı ağladım ya ben dokor olayını anlatıyom oda yemesın bırak dıyo acıkınca yesın falan zaten zor kıloalıyo bıde aldınımı versınmafoldumbenmafoldumben[
mafoldumbenkızlar ben hıç iyi değilim bu gun annemle telde konuştuk ay nasıl moralımm bozulduu kapadığımdan berı ağladım ya ben dokor olayını anlatıyom oda yemesın bırak dıyo acıkınca yesın falan zaten zor kıloalıyo bıde aldınımı versınmafoldumbenmafoldumben[
allahım sitaree nin bebeği bu ay direk göbüşüne düşsün inşallahhh. :1hug:
ALLAH ALLAAAH delikafadulden
AMİİİN AMİN AMİNNN CÜMLEMİZE VER RABBİM
KIIZ COŞTURMA BENİ kaydirigubbakcemile3
ben senıde görcem oynam hele bı gelsinde
kızlar ben yarın dunurle buluşucam damadı görucem
gel oynağım bın bu gece arabaya
allahım şu cuma hürmetine.6 ekimden başla listedeki bütün bebeklerini bekleyenlere sırayla bebeklerini gönder yarabbiimmm.
amiiinnnn aminnn canım benim yüreğine sağlık senin canını yiyim benŞenizamiiinnnn diyen kullarının dualarını kabul eyle allahım.bizi kapından geri çevirme.gidecek başka kapımız yokki senden başka allahım.amin.
saol canım benimbol çalışmalar ayşem
ay yaa inşallah asişim canım bak sisiznki günaşırı diyo bizim ki ardarda arayın sincabı diyo... bakalım, dün geceyi es geçtik işte, bi de sabah cenin gibi yattım, ama yarım saat, gültekincim 1 sat yat diyokafamçokkarıştıayşem bakma ovulasyon testine doktor bize hep akşam gün aşırı demişti biz hep sabahları günaşırı yaptık sonu hayırlı olsun inşallah
sehercim yaaaa, sen herşeyin mükemmel olmasını istiyosun, çok da güzel beceriyosun maşallah, ama zaman zaman böyle şeyler olabilir, baka hava değişimlerinden herkes grip bu aralar, sonuçta senin cücüğün bağışıklılığı henüz tam oturmadı her bebek gibi, atlatacak tabi ki allah daha büyük dert vermesin kuzum ne ki, bebek bu kiloyu alacak da verecek de, elbette üzüleceksin o senin canın ama atlatır o cadı, sen ona çok iyi baktın, o yüzden kolayca atlatır allahın izniylemafoldumbenkızlar ben hıç iyi değilim bu gun annemle telde konuştuk ay nasıl moralımm bozulduu kapadığımdan berı ağladım ya ben dokor olayını anlatıyom oda yemesın bırak dıyo acıkınca yesın falan zaten zor kıloalıyo bıde aldınımı versınmafoldumbenmafoldumben[
kızlar ben yarın dunurle buluşucam damadı görucem
gülsüüüm kurbana da senin yanına geleyim ben kız, nasıl olsa kaygananın yanında gecirmek istemiyorum bayramı, doguyu gezdim sırada karadeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?