İnatla bir gün ANNE olacağım !

gezdim canım mardin merkezi müzeyi falan da gezdim, ilk gün önce kasımiyeye, ordan deyrulzafarana ordan daraya gittik, sonra merkezde yemek yiyip mardin carsısını o dar sokakları falan gezdik, akşamüstü midyata gectik, midyatta gezip dargeçite gittik, o gün ve ertesi gün dargeçitte kaldım, bayramın 2. günü yeniden midyadı gezdik, orda parfüm satan bi yer var ve orjinal, yani hani heryerde aynı ambalajlı orjinal diye satılıyo da kokusu kalıcı ya da aynı olmuyo ya, ordan emreye bi koku aldım süper, dolce gabbananın internette 230 lira ben 20 liraya aldım) midyattan mardin merkeze gidip ordan da kızıltepeye geçtim, bi gece de kızıltepede kalıp ertesi gün yolcu oldum sivasa, böyle işte:))

slm canlar afiyet olsun ayşem mardini bende çok gezmek istiyorum kısmet bakalım
esra nasılsın canım

tünaydın güzel anneler ve anne adayları, nasılsınız bugün haber var mı yani hamiş? misafirlerimiz gelcek çok duramicam bi bakınayım dedimm

saolasın sinemcim, allah isteyen herkesin göbüşünü sıpalarla doldursun insallaah sizlerin de güzel haberlerini alacağız listemiz pembişe boyancak allahın izniyle. 4 gün kaldı heyecandan ölcem wallaaa

hoşgeldin aysecim, gezdin gördün ne güzel, insallah bizlere de nasip eder allah oraları görmeyii

kız ne misafiri dinlen doğurcan az kaldın cnmmm

naber mervecim, nası gidio hamişimm? annem yanımda ya kayınvaldem görümcem, arkadaşım ve teyzesi geliyolar yoldalar hatta gelmek üzereler, ben oturuom onlar çalışıo :) yarın da tekrar temzilik yapılacak perdeler yıkancak vs vs pazartesi agda duş ve sonrasında kuaföre gitcem salı da doğuma insallaaah

sinemcim evet canım mutlaka gez mardini, ben bi de hayata gitmeyi istiyorum kısmet olursa)
pınarcım hoşgeldin canım, nasılsın? ela merve hatun ne alemde?

ayy pınarcım ben de dün şunu hayal ettim, benim kabarık kıvırcık saçlarım var, doguma gitmeden bigün önce kuaföre gidip fön çektiririm diye geçirdim aklımdan))))))))) ciddiyim heee

sinemcim evet canım mutlaka gez mardini, ben bi de hayata gitmeyi istiyorum kısmet olursa)
pınarcım hoşgeldin canım, nasılsın? ela merve hatun ne alemde?

ayy pınarcım ben de dün şunu hayal ettim, benim kabarık kıvırcık saçlarım var, doguma gitmeden bigün önce kuaföre gidip fön çektiririm diye geçirdim aklımdan))))))))) ciddiyim heee

hoşbulduk canım, ben de ela merve de iyi şimdilik heyecan var sadece. sen nasılsın cnm? ben de ilk zamanlar doğuma gidilirken süslenilir mi diye düşünüodum ama saçlarım düz, bi gün önceden maşa yaptıracağım ertesi gün doğuma gideceğim,doğumdan sonra tacımı takıp hafif makyajımı yapacağım en azından kendimi daha iyi hissederim bence hiçbi sakınca yok sen de yaptır kız valla :asigim:

ii edersin pınar hem fotolarda güzel çıkar
kızlar mardine gelen kim olursa olsun burdaysam mutlaka görüşelim

kız yapılmaz mı tabi yapılır bizim gelin doğumdan sora bana makyaj yaptırdı ojesini sürdürdü bende şimdi ona yaptırırımkaydirigubbakcemile3

kız yapılmaz mı tabi yapılır bizim gelin doğumdan sora bana makyaj yaptırdı ojesini sürdürdü bende şimdi ona yaptırırımkaydirigubbakcemile3

kızlar ben gidiyorum uzun bi süre buralarda olmıcam kafam çok karışık toplamam lazım umarım ben dönene kadar herkes hamile kalmış olur gülsüm beni listeden silebilirsin canım

anaaaa esra gitti mi şimdi? canım elbette kafanı topla gel, ama arayı uzatma ve inşallah sen de hamiş olarak dön canım aramıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…