aaaaaaaaaa gelmiş kızlar çayım teşekkür ederim 5 çayı haaa
pınar allah sağlıkla bebeğini kucağına versin canım gün yaklaştıkça heyecan artıyo değil mi
merviş şimdi göbüşüne bakacam bulabilirsem:))
gezdim canım mardin merkezi müzeyi falan da gezdim, ilk gün önce kasımiyeye, ordan deyrulzafarana ordan daraya gittik, sonra merkezde yemek yiyip mardin carsısını o dar sokakları falan gezdik, akşamüstü midyata gectik, midyatta gezip dargeçite gittik, o gün ve ertesi gün dargeçitte kaldım, bayramın 2. günü yeniden midyadı gezdik, orda parfüm satan bi yer var ve orjinal, yani hani heryerde aynı ambalajlı orjinal diye satılıyo da kokusu kalıcı ya da aynı olmuyo ya, ordan emreye bi koku aldım süper, dolce gabbananın internette 230 lira ben 20 liraya aldım) midyattan mardin merkeze gidip ordan da kızıltepeye geçtim, bi gece de kızıltepede kalıp ertesi gün yolcu oldum sivasa, böyle işte:))
selam kızlar ben geldim
kız ne misafiri dinlen doğurcan az kaldın cnmmm
hoşgeldinnn cnmmmmmmmma.s.
sinemcim evet canım mutlaka gez mardini, ben bi de hayata gitmeyi istiyorum kısmet olursa)
pınarcım hoşgeldin canım, nasılsın? ela merve hatun ne alemde?
ayy pınarcım ben de dün şunu hayal ettim, benim kabarık kıvırcık saçlarım var, doguma gitmeden bigün önce kuaföre gidip fön çektiririm diye geçirdim aklımdan))))))))) ciddiyim heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?