İnatla bir gün ANNE olacağım !

emeeeeel maşallaaaaah kız ne güzel bi boncuk bu yaaa allah esirgesin, yaa nasıl da güzelleşmiş paşam, kırk bir kere maşallah canım yaaaa

ayrıca emremle biz nişanlıyken bi kavga ettik ayrılıyoduk, ablam dedi ayşe sen salaksın, dünya nüfusunda 2 kadına bir erkek anca düşüyor, bi tane buldun onu da elinde tut))) tuttuuuuum bırakmadım:)

bende iim bahçem çok şükür işe git gel zaman geçiyor..

şebnemcim hoşgeldinnn hayatımm yok telefon bizlerde oyüzden ben bilmiyorumm..
ayy maşallah emelcim çok özlemişiz bide kocaman olmuş görmeyeli iyice adam olmuş büyümüş seninkide

:roflol::roflol::roflol:ay bayıldımm ablana helal olsun

hoşgeldin şebocuuuum, pınardan şimdilik haber yok canım yaaa, sen nasılsın? ne var ne yok?

kızlar pınarda bebekte çok iyiyimiş annesi çıktı tele haberiniz olsun

allah iyilik versin canım ne güzel sen işe gidiyon bizde evde oturuyoruz canım yaaa

uyandı cukcukladıı sonaaaacıma bi alt açma operasyonu geçirdii şimdi salıncağında böcük böcük bakınıyoooooookaydirigubbakcemile3
bişi diyemde güll ben hep yarın salıı diye hesap ediyomyaa ne doğumu dedim biann sonra dank etti dün gece arka sokaklar vardııııı:roflol:tabi okuyunca hemen aradım annesi açtı pınarımız emziriyordu meleğini ikiside iyiymiş ela mervemiz emmekte zorlanıyormuş galiba memeyi almıyormuş ama doğaldır malum alışık değil ama alışacak inşallahhhhhhh sesi geliyodu yaa bizimki kocaman geldi birden gözümeeesenağlama
esra mng kargoya verdim cnm..
ayşecik hoşgeldinn cidden sen bulamadın mı oğluşuna kız..
emel kap sen ela merveyi bir an önce kaydirigubbakcemile3
kız ben takılıyom yahuuu aramaya çıkmadımkiii
kızımın talipi çok ama asişimin mervenın ve pınarımın kızları geldiiii
ayşem sende doğur 4 tane oğlan aramaya çıkalım :))) sonrada
:roflol::roflol::roflol::roflol:
naber kızlar pınardan haber yok muuuu
varrrr kucağında artık meleğiiiii:teytey::teytey:senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…