emeeeeel maşallaaaaah kız ne güzel bi boncuk bu yaaa allah esirgesin, yaa nasıl da güzelleşmiş paşam, kırk bir kere maşallah canım yaaaa
ayrıca emremle biz nişanlıyken bi kavga ettik ayrılıyoduk, ablam dedi ayşe sen salaksın, dünya nüfusunda 2 kadına bir erkek anca düşüyor, bi tane buldun onu da elinde tut))) tuttuuuuum bırakmadım:)
mervem mng deki ark aradı 2 de burdaymış
bende iim bahçem çok şükür işe git gel zaman geçiyor..
şebnemcim hoşgeldinnn hayatımm yok telefon bizlerde oyüzden ben bilmiyorumm..
ayy maşallah emelcim çok özlemişiz bide kocaman olmuş görmeyeli iyice adam olmuş büyümüş seninkide
kızlar pınarda bebekte çok iyiyimiş annesi çıktı tele haberiniz olsun
yok sebom bahcem nasılsın canım
uyandı cukcukladıı sonaaaacıma bi alt açma operasyonu geçirdii şimdi salıncağında böcük böcük bakınıyoooooookaydirigubbakcemile3ayşeciiiim hoşgeldin canım uyusun da büyüsün alperen paşam... selen hatun da topiğimizin tek prensesi talep çok tabi)
canım melankoli pınar bugün sezeryanla ela merveyi kucagına alacak allahın izniyle, başka da bir gelişme yok...
kız ben takılıyom yahuuu aramaya çıkmadımkiiiesra mng kargoya verdim cnm..
ayşecik hoşgeldinn cidden sen bulamadın mı oğluşuna kız..
emel kap sen ela merveyi bir an önce kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol:kızımın talipi çok ama asişimin mervenın ve pınarımın kızları geldiiii
ayşem sende doğur 4 tane oğlan aramaya çıkalım :))) sonrada
varrrr kucağında artık meleğiiiii:teytey::teytey:senağlamanaber kızlar pınardan haber yok muuuu
allah iyilik versin canım ne güzel sen işe gidiyon bizde evde oturuyoruz canım yaaa
kızlar pınarda bebekte çok iyiyimiş annesi çıktı tele haberiniz olsun
çok şükür çalışıyoruzda ağustos maaşımı daha alamadım düşün mafoldumben
ayşee hotmailden alperen resmine yorum yaptım gözüküo mu sende
devamlı mı böyle mi oluyoo yoksa o aya mı öyle oldu canım. sen ne işinde çalışıyon canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?