İnatla bir gün ANNE olacağım !

yok kız bişi olmaz oo ilaç sağlamdır korur olursada hakkınızda hayırlısı inşallahhh

emelcim valla ben bilerek 3 gün içmediğim oluodu doğum kontrol ilacını ama görüon hala bişi yok sıkma canını bişi yoktur

ınsallah canım ama sen oyle yapma bı ıçıp bı ıçmemezlık yaparken hamıle kalırsın allah korusun bebege zarar verırısın bebek dusunuyorsan ıçme kuzum

mervecim sehercim zuzu sinem gidecekti ya pınarın yanına, ondan haber alamaz mıyız...

ınsallah canım ama sen oyle yapma bı ıçıp bı ıçmemezlık yaparken hamıle kalırsın allah korusun bebege zarar verırısın bebek dusunuyorsan ıçme kuzum

o zaten korunduğum dönemleri canım mayıstan beri korunmuom klomensiz yumurtam büyümüo

selam millettttttttopuyorumnanaktan
önce geçen yazamadığımı-malum kişiden dolayııı:ecrin_bebek:-yazayımm seherrrr selenle kuzey olmamış yavvv sen gelecen yaaa bide alperenle seleni yanyana koyalım bakalım nasıl oluyoooo:roflol::roflol::roflol:canımm ikisinide yerim bennn nikolümm maşallah kuzeyimizee tosuncuk olmuş resmennnn seleni zaten biliyorumda kuzeyi ilk kez gördümm senide tabiii çok güzeldi fotolarr:1hug:
evet millett bebişim uyuyoduuu şimdi içerden sesi geliyoo kesin acıkmıştır ben doyurana kadar bi özet geçiverin bakalımmm
hepinizi öpüyoruz canlarımmm mucuksss mucukssssŞenizŞeniz

ayşeciiiim hoşgeldin canım uyusun da büyüsün alperen paşam... selen hatun da topiğimizin tek prensesi talep çok tabi)

canım melankoli pınar bugün sezeryanla ela merveyi kucagına alacak allahın izniyle, başka da bir gelişme yok...

anaaam de mi bi de elamız geliyo:)) ben 4 çocuk yapcam ya, 4ü de kız olursa oh ne ala memleket, dünürlerimiz hazır olur))

herkese afiyet olsun kızlar

esra mng kargoya verdim cnm..
ayşecik hoşgeldinn cidden sen bulamadın mı oğluşuna kız..
emel kap sen ela merveyi bir an önce kaydirigubbakcemile3

kızımın talipi çok ama asişimin mervenın ve pınarımın kızları geldiiii
ayşem sende doğur 4 tane oğlan aramaya çıkalım :))) sonrada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…