banane banane bıkerem ben yazdım önce benlülülülülülü
geçen seneden beri devamlı geciktiriyorlar başımıza gelen yönetici sağolsun.. ben çevre laboratuarında çalışıyorm
iş durumları mı kötü yoksa öylesine mi geçiktiriyolar bi gözün de başka iş yerlerine bak canım orası iyi değilse aah bende çalışmak istiyom ama olmuyoo işte vede pinekliyom canım
aslında şuan tamam iş yok eyvallah diyoruz ama iyi zamanlardada çok iş yaptığımızdada maaşı geciktirdikleri için artık inanmıyoruz şirkete bilerek geç veriolar gibi.. bebeğin olsn cnm evde otur inşallahhh
oh şükür, maşallah, hoşgeldin ela merveeeee, sağlıklı büyü inşallahkızlar pınarda bebekte çok iyiyimiş annesi çıktı tele haberiniz olsun
canıııımmmmönce ben aradım bikeremm ama yazması uzun sürdüüüüüüü:dilcikar::dilcikar::dilcikar::roflol:
çok geçmiş olsun ayşecim, allah şifa versin..:dilcikar::dilcikarkadar alıntı açıklama yazsaydın görürdük senideeeee
bak arada neyi unuttumm biz bu sabah doktora gittik boğazları doluymuş 3 tane şurup verdi ikisi antibiyotikkkk:çok üzgünüm:
sağol canımmm:1hug:geçmiş olsun ayşem
aminn canımm:1hug:çok geçmiş olsun ayşecim, allah şifa versin..
eneeeee bana bozaiyi kim verdi ki? ben bu hediye işini hala anlamadıgım için....
amin canım neerde o günler senin çaocuk var mı canım bu arada senin ismini öğrenebilirmiyim
eneeeee bana bozaiyi kim verdi ki? ben bu hediye işini hala anlamadıgım için....
mervem çok beğendim canım kızlar resmimi görmek isteyen varmı varsa parmak kaldırsın 5 dk lığına koycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?