İnatla bir gün ANNE olacağım !

banane banane bıkerem ben yazdım önce benlülülülülülü

:dilcikar::dilcikar kadar alıntı açıklama yazsaydın görürdük senideeeee
bak arada neyi unuttumm biz bu sabah doktora gittik boğazları doluymuş 3 tane şurup verdi ikisi antibiyotikkkk:çok üzgünüm:

geçen seneden beri devamlı geciktiriyorlar başımıza gelen yönetici sağolsun.. ben çevre laboratuarında çalışıyorm

iş durumları mı kötü yoksa öylesine mi geçiktiriyolar bi gözün de başka iş yerlerine bak canım orası iyi değilse aah bende çalışmak istiyom ama olmuyoo işte vede pinekliyom canım

iş durumları mı kötü yoksa öylesine mi geçiktiriyolar bi gözün de başka iş yerlerine bak canım orası iyi değilse aah bende çalışmak istiyom ama olmuyoo işte vede pinekliyom canım

aslında şuan tamam iş yok eyvallah diyoruz ama iyi zamanlardada çok iş yaptığımızdada maaşı geciktirdikleri için artık inanmıyoruz şirkete bilerek geç veriolar gibi.. bebeğin olsn cnm evde otur inşallahhh

amin canım neerde o günler senin çaocuk var mı canım bu arada senin ismini öğrenebilirmiyim

kızlar pınarda bebekte çok iyiyimiş annesi çıktı tele haberiniz olsun
oh şükür, maşallah, hoşgeldin ela merveeeee, sağlıklı büyü inşallah

önce ben aradım bikeremm ama yazması uzun sürdüüüüüüü:dilcikar::dilcikar::dilcikar::roflol:
canıııımmmm
:dilcikar::dilcikar kadar alıntı açıklama yazsaydın görürdük senideeeee
bak arada neyi unuttumm biz bu sabah doktora gittik boğazları doluymuş 3 tane şurup verdi ikisi antibiyotikkkk:çok üzgünüm:
çok geçmiş olsun ayşecim, allah şifa versin..

eneeeee bana bozaiyi kim verdi ki? ben bu hediye işini hala anlamadıgım için....

geçmiş olsun ayşem
sağol canımmm:1hug:

çok geçmiş olsun ayşecim, allah şifa versin..
aminn canımm:1hug:
eneeeee bana bozaiyi kim verdi ki? ben bu hediye işini hala anlamadıgım için....

kesin seherdirrrrrkaydirigubbakcemile2
sayfa başındaki yararlı linklerden kk tecrübeye gir alışverişi seç sonra istediğini tıkla zaten hemen diyo şu şu kadar bilmemne puanına senin puan şu kadar alırsın veya alamazsınnnn-tatlicadiarzu-bide hediyeyi eklemişler seherimde sağolsun banada göndermişş :1hug:bonsaiden de kız yoksa sana başkasımı hediye etti CADIARZUpot kırmayalım şimdiiii:roflol::roflol:

slm canlarım afiyet olsun
maşallah yiğite annesi büyümüş özledik tabii özlemez olurmuyuz
pınarım meleğini kokluyosun allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun
seher ayşe merviş bahçem esra nasılsınız

gülüm sen nasılsın kuşum gribin nasıl oldu havalar değişiyo kızlar tam hastalık havasıı dikkat edin kendinizeee

mervem çok beğendim canım kızlar resmimi görmek isteyen varmı varsa parmak kaldırsın 5 dk lığına koycam

öle zaten birbirimizi hatırlamak maksat çok saol canım hemen anahtarlarımı geçirdim içine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…