İnatla bir gün ANNE olacağım !

ben göremedim ya
ayşe kız çiçekleri ben yolladım kımden beklıyon bakem başka

kız kimseden bekledigimden deil de kimn gönderidği nerden görülüyo onu bilmiyodum, ayrıca benim puanım kaç ve nasıl satın alıcam nasıl göndercem onu da bilmiyorum

teşekkür ederim sehercim yaaa düşünceli arkadaşım benim:)

ahanda bahtusa burdaaaaa, asiş gelmedi evet şebo da geldi geri kaçtı rahel de yok((

evet buradayım ayşem kaçmıyor senden de ne var ne yok kızlar akşamları girip okumaya çalışıyorum geçmişi

merhaba kızlar ben geldim sabahtan dışardaydım izin almıştım yeni geldim bi yaramazlık yok iyiyim biraz yoruldum hamile hamile yollar çekilmiyo ya

ta avcılardan şişliye git gel metrobüs bile olsa zor valla bide olaylar varmış iyiki denk gelmedim tam gününde gitmişim bende haaa

badegül kız nasılsın beben nasıı adını ne koycaksınız

doruk düşünüyoruz ama emin değiliz..cumartesi kontrole gittik teyzesi 1139 gr olmuş hareketliydi gene yüzünü kapattı hep yandan biraz gördük 3 boyutluda..39.hafta sezeryana alcak dr umuz benmkide aralık doğumlu olcak...senin kız neyapıyor

amanın kocaman olmuş maşallah ona ben bayadır gitmedim doktora 1ay demişti şeker yüklemesi yapılcak sora gidicem.. hadi hayırlı olsun sezeryan senin kararın mı? benim kızda iyi inşallah görsem daha iyi olcamkaydirigubbakcemile3

ayyy badegül hoşgeldin canım maşallah bebene yaa kocaman olmus:) neden sezeryan dedi ki doktorun? asişim sen geç geldin de kaçta cıkcan anacım işten?

şeker yüklemesi yapıldı 50 gr geçen ay sonucumuz iyi çıktı .benim erken yapılması ailede şeker hastası olduğu için dr erken istemişti...dış gebelikten opersayon geçirdim ya zaten dikiş var bende aynı sezeryanlı gibi dikkat etmem gerekiyor herşey için drumla görüştük oda sezeryan olman daha iyi ama istersen normal doğumda yaptırabilirim kendime güveniyorum ama son ay bebeğin durumu gösterir dedi benim fikrimi sordu bende sezeryan dedim

ayyy badegül hoşgeldin canım maşallah bebene yaa kocaman olmus:) neden sezeryan dedi ki doktorun? asişim sen geç geldin de kaçta cıkcan anacım işten?

hoşbulduk canım benim..evet bebiş büyüyor ama sanki bana daha küçükmüş gibi geliyor anneler korkarmış hep zayıf bebek doğurcam diye dr um gayet iyi dedi 3 kğ doğsa başka bişey istemem..senden naber:sm_confused:

bencede canımmm arkandayım sezeryan konusunda hatta önünde bile olabilirim:hulya: aralık kaçına verdi hemen hemen

normalde 6,30 ama 7-7,30 gibi çıkıyorum cnm ben aslında tüm gün izin almıştım ama yarım gün izin verdiler 14,30 da geldim işe toparlamaya çalışıyorum kalırsaişlerde yarına kalır ne yapim anam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…