kızlar asiş bugn hiç gelmedi dimi
badegül kız nasılsın beben nasıı adını ne koycaksınız
doruk düşünüyoruz ama emin değiliz..cumartesi kontrole gittik teyzesi 1139 gr olmuş hareketliydi gene yüzünü kapattı hep yandan biraz gördük 3 boyutluda..39.hafta sezeryana alcak dr umuz benmkide aralık doğumlu olcak...senin kız neyapıyor
amanın kocaman olmuş maşallah ona ben bayadır gitmedim doktora 1ay demişti şeker yüklemesi yapılcak sora gidicem.. hadi hayırlı olsun sezeryan senin kararın mı? benim kızda iyi inşallah görsem daha iyi olcamkaydirigubbakcemile3
ayyy badegül hoşgeldin canım maşallah bebene yaa kocaman olmus:) neden sezeryan dedi ki doktorun? asişim sen geç geldin de kaçta cıkcan anacım işten?
şeker yüklemesi yapıldı 50 gr geçen ay sonucumuz iyi çıktı .benim erken yapılması ailede şeker hastası olduğu için dr erken istemişti...dış gebelikten opersayon geçirdim ya zaten dikiş var bende aynı sezeryanlı gibi dikkat etmem gerekiyor herşey için drumla görüştük oda sezeryan olman daha iyi ama istersen normal doğumda yaptırabilirim kendime güveniyorum ama son ay bebeğin durumu gösterir dedi benim fikrimi sordu bende sezeryan dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?