İnatlık yapıyor

byby69

hayat zor çok hemde....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
490
37
43
30
Kızlar merhaba çok büyük olmasa da bi sıkıntım var yani kafama takıyorum amcamın ayağı kırılmış bir hafta önce esinle amcam arasında birşey yok aslında benim bebeğim doğduğunda amcam aramadı onunki doğduğunda da eşim aramadı bugün amcamın nosunu verdim ona bi iki dakika ara geçmiş olsun dedi kapat dedim sonra aramicam dedi bağırdı aramak mecburiyetinde miyim dedi artık derdi neyse anlamlar ve eşleri aradılar amcamın biz aramadik bitek İstanbul gidince de gelmicek amcama biliyorum çok takiyorum kafamda eve gelsin kavga edicez gene

eşin haklı bn olsam bende aramam. sırf operasyon geçirdiğimde geçmiş olsuna gelmeyen insanlarla şuan bütün irtibatımı kestm

Boşver aramasın. Ben eşime bu konuda hiç baskı yapmam ayrıca luzumu da yok ki.

Bu konularda israr olunca ben daha bi soguyorum..arayacaksam da aramiyorum..esinizin üstüne gitmeyin..siz arasaydiniz,esinizin de dileklerini iletseydiniz..zamanla düzelir bence

kafanıza takmayın... siz arayın... düzelir umarım ama düzelmese de çok sorun etmeyin derim

kafanıza takmayın... siz arayın... düzelir umarım ama düzelmese de çok sorun etmeyin derim
Ben öyle kafamda çok takıyorum bi tane amcam var bekarken amcamla çok iyoydik o yüzden uzagada geldim arada çok büyük problde yok niye aranıyor ben anlamiyorm

Yani amca senin amcan neden ona ara diye ısrar ediyosun ki. Ben olsam ararım geçmiş olsun derim eşimin de selamı var amca derim biter. Empati yap bakalım bi de:KK51: sen gitmek istemedigin bi yere eşin gelmen için zorlasa huzursuz olmaz misin? Sebep ne olursa olsun bence koca koca insanlar nereye gidip gitmeyeceğini tercih edebilir. Ha seni de yollamazsa o zaman sorun. Ama senin gitmene karışmıyo kendi de gelmiyosa problem yok bence.

Yahu yemin ederim hayatı nasıl zindan ederiz birbirimize diyerek yarışa giriyorsunuz ya bende sizi anlamıyorum. Normal bir hayat yaşamak bu kadar zor olmasa gerek.

Yani amca senin amcan neden ona ara diye ısrar ediyosun ki. Ben olsam ararım geçmiş olsun derim eşimin de selamı var amca derim biter. Empati yap bakalım bi de:KK51: sen gitmek istemedigin bi yere eşin gelmen için zorlasa huzursuz olmaz misin? Sebep ne olursa olsun bence koca koca insanlar nereye gidip gitmeyeceğini tercih edebilir. Ha seni de yollamazsa o zaman sorun. Ama senin gitmene karışmıyo kendi de gelmiyosa problem yok bence.
Bende bu fikre katılıyorum.

Amca sizin amcaniz esinizi zorlamayin araması konusunda. Siz arayip geçmiş olsun amca eşimin de selamı var diyebilirsiniz.

alt tarafı bi telle arama muhabbetine eşini niye üzüyorsun. ilerde kimse kimseyi aramıyor merak etme..

Niye böyle yapıyor anlamıyorum ben onun ailesine olemi yapıyorum gerçi onun annesi babası abisi haricinde kimseyi tanımıyorum oda bundan faydalaniyor kendi amcasyla konuşmuyorlar diye benim amcamla konuşmak zor geliyor

benim bebeğim doğduğunda amcam aramadı onunki doğduğunda da eşim aramadı

Ben öyle kafamda çok takıyorum bi tane amcam var bekarken amcamla çok iyoydik o yüzden uzagada geldim arada çok büyük problde yok niye aranıyor ben anlamiyorm

Ben mi uzuyorum o beni kirmayip ikidakka geçmiş olsun diyip kpatsa ölür mü

Amcanız amcalığını bilip tebrik etmemiş, sonrasında da haklı olarak eşiniz tebrik etmemiş. Sizin amcanız onu saymış olsaydı eşiniz de amcanızı sayardı. Madem sizinle bekarken iyiymiş, sizi ezmeyip kırmayıp iki dakika hayırlı olsun deyip kapatsa ölür müymüş?

Üstelik siz bir de bunu evinize huzursuzluk olarak yansıtmışsınız.

Eşinizi rahat bırakın lütfen.

Back
X