inatmi yoksa gercekmi ?

10 mira

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2016
123
44
18
34
Kızlar derdimi anlatayım özet olarak 6 yıldır evliyim 2 çocuğum var .eşimle evlendigimden beri sürekli tartışmalarimiz ve kavgalarimiz oluyor arada şiddet .arada evde geçiyoruz küslüğümuzu arada annemgile gidiyorum. Çünkü eşim bu ev benm araba benm para benm demesini hazmedemiyorum .neyse 20 gün önce tekrar kavga ettik ve annemgilde oldu olay .annemle abim araya grdiler bagrma çağırma derken bu çekti gtti tam 20 gün oldu ne çocuklarını bile Aramadi .birde bizim ortak borcumuz var yüksek miktarda benm üstüme odemiyor şuan ben bu adamı napayım kızlar bosamalimiyim napmaliyim ..insan bu kadar inat edeblrmi yorumlarınızı bekliyorum

20 gündür yok? Yani ne işler çeviriyor olabilir tahmin edin artık.

Çok çok geçmiş olsun öncelikle, de neden 2 çocuk yaptın böyle geçimsiz adamdan?
Bu ortak borç senin üzerineyse hukuki yaptırımları da sana olacaktır, be kadarlık bir mebla bu?
Lütfen çıkıp çıkıp annenize gitmeyin, böyle bırakıyor erkekler işte, çıkmayın evinizden boşanacak kadar ciddi bir şey yoksa...

2 çocuğum var .eşimle evlendigimden beri sürekli tartışmalarimiz ve kavgalarimiz oluyor arada şiddet .arada evde geçiyoruz küslüğümuzu arada annemgile gidiyorum.
Baştan bile bile lades..

bence baska bir kadin olabilir. bir adamin 20 gunde burnu coktan surterdi acliktan pislikten. ev benim araba benim para benim soylemleri de ordan geliyor gibi geldi bana. gelecekte bisey olursa talep etmeyin diye.

Arayıp ne düşündüğünü öğrenin derim. Ben açık konuşmaktan yana olurum, beklemek bir şey kazandırmıyor

Hepsini daha önce denemistim benm ona muhtaç olmami bekliyor . gideyim benm Özür diliyeyim bekliyor .. saten ben yürütüyor dum bu evliligi pimini cekesim geliyor

bence baska bir kadin olabilir. bir adamin 20 gunde burnu coktan surterdi acliktan pislikten. ev benim araba benim para benim soylemleri de ordan geliyor gibi geldi bana. gelecekte bisey olursa talep etmeyin diye.
geçen gün kiyafetlermi almaya gttim evi b....k gotuyordu canm camasrlarni ble yikamamis

Sizi aramamasi onuda gectim borcu odememesi cok yanlis.ama 2 cocugun var mantikli karar ver.evde nasil sana ve cocuklara karsi sorumlumu sorumsuzmu evini gecindiriyomu siddet goruyomusun bunlar cok onemli enine boyuna tart eksi ve artilarini yaz bi kagida ama sakinken yaz.artilar fazlaysa sabret eksiler fazlaysa omrunu harcama

evde güzel bi baba çocuklarına ama bana bi iyi bi kötü .2 doğum yaptm yok suan kiloluymusim yok babamim evinde onları yiyormusum vs .Bunlar onur kırıcı şeyler

Hayır derse ben bunu hakime nasıl anlatblirim
Bunu bir avukata danışırsanız daha doğru Bilgi elde edersiniz elbette. Ama parayı ne için çektiniz, nereye harcandı bunları ispatlayabilme şansınız olur sanırım.

Şiddet bile var diyorsunuz bitirmek için neyi bekliyorsunuz ki? 20 gündür nerede olduğu belli değil.. Böyle evlilik mi olur?
aynen doğru böyle evliliğe tukerem. dün ettim doğum yaptı kaynanadaa onun başında hiç demiyo kızım sen nasılsın nasıl oldunuz odun hepsi bunların .Bide kakmis siritiyo bozuverdim bnde oğlunu bosucam diye sen bekle diyor bna neyini bekliyim senin sorumsuz oğlunu dedim bnde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…