- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.393
- 598
Sana karsi guzel bi lafi sozu ne biliyim ozel gunlerini hatrlamasi hic mi ilgisi yok hep kotumu davraniyo.hep kotuyse hic cekmeevde güzel bi baba çocuklarına ama bana bi iyi bi kötü .2 doğum yaptm yok suan kiloluymusim yok babamim evinde onları yiyormusum vs .Bunlar onur kırıcı şeyler
tabikide çocuklar en başta saten benm amacında onların pskolojlerinin bozulmamasini sağlamak bu yüzden onlara babaları ne kadar aramasada gitmek görmek istiyormusun diye soruyorum. yansıtmak istemiyorum. ama adam aramiyrki gotureyim. ya bişiy diyimmi çok ergence hareket bunlar.Hiç mi evlilik nasıl yapılmalı, nasıl sorunlar çözülmeli diye size kimse anlatmaz ya? Bizde evlenecek kişi evlenmeden önce evin büyüğü (anne ya da baba) alır kızı ya da oğlanı evlilikte olabilecek sorunlar ve bununla nasıl başa çıkılacağı, ne yapılması gerektiğini anlatırlar. Sürekli kavga ediyorsunuz ailenize gidiyorsunuz/ boşanmıyorsanız neden ailenize gidiyorsunuz? Şiddet olduğu halde bir de!
O çocuklara yazık.
Eksileri artilarindan fazlaysa sanada yazikIyi huylari da var tabi hep kötü degl kötü huylari daha baskın yalnız.
Kesinlikle fazla bugüne kadar millet ne der diye aile buyuklernin zoruyla barstim.Eksileri artilarindan fazlaysa sanada yazik
inşallah hakim ödemeyi bana yuklemez. sonuçta ortak yasantimizdan çekilmiş paraEn son olay ailenizin yanında olduğu ve ailenizde araya girdiği için kendi çapında gurur yapmış olabilir. Ancak en başından beri anlaşamadığınız bir adamla evli kalmanız doğru değil bana kalırsa. Bir de şiddet var diyorsunuz. Kararınız boşanmaksa net şekilde kararınızı verin ve ailenizle konuşun. Geleceğinizi planlamak adına. Çektiğiniz parayı da nereye kullanıldığınızı kanıtlarsanız bir şekilde mahkemede çözülür diye düşünüyorum.
Bunu denedim çok eşim bunları yaptığım zaman reis kesiliyor başıma .sen geldin der gibi. oyuzden kafam çok karışıkBoşanmayın bence bir şans daha verin, yaşınız küçük diye düşünüyorum baba evinde kalacaksınız ya yaşlanana kadar ya da başka biri olacak hayatınızda.peki bu başka biri nasıl olacak? Çocuklara nasıl davranacak evlilikte oturma süreci biraz uzun sürmus belki de sizin.Anne, baba, kardes telefonun da arayın yüzyüze görüsme talebinde bulunun derim
Bunu denedim çok eşim bunları yaptığım zaman reis kesiliyor başıma .sen geldin der gibi. oyuzden kafam çok karışık[Artıları eksikleri gözönünde bulundurun ama ikinci bir şans verdiğinizde de aynı tepkiyi verirse o zaman yolları ayirirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?