- 17 Mart 2016
- 504
- 166
- 23
- Konu Sahibi carmina000
-
Ayrı gitmemi kabul etmiyor birlikte gideriz diyor .bensiz tatil istemiyormuş hiç birşey anlamazmışEski konunuzu hatırlıyorum. Eşinizin bahaneleri hiç bitmiyor.
Bence önce kayinvalidenize gidin, başsağlığı dileyin. Bir iki gün kalıp annenize geçin. Eşiniz ister gelsin, ister gelmesin.
Tatilinizi artık ailenizle geçirin ya, ben buradan şiştim.
Ayrı gitmemi kabul etmiyor birlikte gideriz diyor .bensiz tatil istemiyormuş hiç birşey anlamazmış
Ayrı gitmemi kabul etmiyor birlikte gideriz diyor .bensiz tatil istemiyormuş hiç birşey anlamazmış
Kız kardeşim izin tarihi bu tarihlere uyuyor birlikte vakit geçirmek için uygun tarihler benim içinde zaten .ama ayıp olur mu acaba derdindeyim bana ne oluyorsa .
O zaman tatilin eşit olarak ikiye bölünmesini kabul edecek, başka yolu yok.
Sizle evlenene kadar ne yapıyormuş acaba, birlikte doğmadınız ya.
Eşiniz bu sözlerle sizi kandırmaya çalışıyor bence. Derdi onun ailesinde vakit geçirmek ele güne karşı. Sizi bu denli sevse ailenize hasret kalmanıza izin vermez, adil bir yaklaşımı olur.
Ben eşit kalırmasını istiyorum. Bayram bitiminde cumartesi dönmeyi isteyeceğim.bir gün fazla kalmış oluyoruz orda .bu seferlik hoşgörü bilirim kayınvalidem ameliyat oldunsal 1 .5 ay oldu ama çok nazlı yemek yapamıyormuş bana duyuyor .ama ben cuma gecesindenamazı bayramın 1.günü akşam üzerine kadar ailemle geçireyim .bayramda ziyaretlere gidebilirmişiz.hasta kadın gezmeye nasıl gidecekse.cumartesi arkadaşlarla buluşuruz diyorum. Pazarda döneriz en kötü.iki gün fazla orda kalmış oluyoruz. Ama buna bile bozuluyorlar
KayınvalidelerE bayramın 1.günü akşam üzeri geçeceğiz .başın sağolsun gidemememiştim birdeKime ayıp olur mu? Ailenize mi?
Kaç gün orda kalayım peki?Eşiniz saçmalamış...Taviz vermeyin .Baş sağlığınızı dileyip ailenizin yanına geçin.
1-2 gün yeter benceKaç gün orda kalayım peki?
O zamanda eşime haksızlık olmuyor mu o da ailesiyle vakit geçirsin istiyorum eşit olması taraftarıyım. Bayramın 2.günü geçsek eşit olur ama ayıp mı olur ?1-2 gün yeter bence
Çok ince düşünüyorsunuz .Bu sizi çok yorar.O zamanda eşime haksızlık olmuyor mu o da ailesiyle vakit geçirsin istiyorum eşit olması taraftarıyım. Bayramın 2.günü geçsek eşit olur ama ayıp mı olur ?
Evet sıkıntı ve eşimde bunu kullanmamalı bu sefer ne yapmalıyım önerisi olan var mı başka?Çok ince düşünüyorsunuz .Bu sizi çok yorar.
KayınvalidelerE bayramın 1.günü akşam üzeri geçeceğiz .başın sağolsun gidemememiştim birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?