İnce düşünme hastalığım

carmina000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2016
504
166
23
Arkadaşlar birşey danışmak istiyorum.eşim babaannesinin yeni kaybetti bir hafta oldu kayınvalidelerle yaşıyordu .bayramda Ankaraya gidecegiz .aileler ankarada. Eşimle tatillerde ankaraya gittiğimizde iki ailede de eşit kalmak istediğim konusunda tartışmıştık.şimdi diyorki ailem bayramda Bİr yere gitmek ister araba lazım olur .cuma akşam çıkacağız size gidelim bayramın 1.günü akşam üzere bize geçeriz dedi.şimdi kayınvalidelerle ayıp olur mu diye düşünüyorum.cenazeye bem gidememiştim.eşim gitmişti.eşim gidip gelmek istemiyor. Mesafe baya var.önceden bir gün bizde kalıyordum kimsenin sesi çıkmıyordu gerçi o zaman. Ama biraz düşüncedeyim.şimdiden teşekkür ederim arakadaşlar

Eski konunuzu hatırlıyorum. Eşinizin bahaneleri hiç bitmiyor.

Bence önce kayinvalidenize gidin, başsağlığı dileyin. Bir iki gün kalıp annenize geçin. Eşiniz ister gelsin, ister gelmesin.

Tatilinizi artık ailenizle geçirin ya, ben buradan şiştim.

Son düzenleme:
Kız kardeşim izin tarihi bu tarihlere uyuyor birlikte vakit geçirmek için uygun tarihler benim içinde zaten .ama ayıp olur mu acaba derdindeyim bana ne oluyorsa .

Ayrı gitmemi kabul etmiyor birlikte gideriz diyor .bensiz tatil istemiyormuş hiç birşey anlamazmış

Ayrı gitmemi kabul etmiyor birlikte gideriz diyor .bensiz tatil istemiyormuş hiç birşey anlamazmış

O zaman tatilin eşit olarak ikiye bölünmesini kabul edecek, başka yolu yok.

Sizle evlenene kadar ne yapıyormuş acaba, birlikte doğmadınız ya.

Eşiniz bu sözlerle sizi kandırmaya çalışıyor bence. Derdi onun ailesinde vakit geçirmek ele güne karşı. Sizi bu denli sevse ailenize hasret kalmanıza izin vermez, adil bir yaklaşımı olur.

Ben eşit kalırmasını istiyorum. Bayram bitiminde cumartesi dönmeyi isteyeceğim.bir gün fazla kalmış oluyoruz orda .bu seferlik hoşgörü bilirim kayınvalidem ameliyat oldunsal 1 .5 ay oldu ama çok nazlı yemek yapamıyormuş bana duyuyor .ama ben cuma gecesindenamazı bayramın 1.günü akşam üzerine kadar ailemle geçireyim .bayramda ziyaretlere gidebilirmişiz.hasta kadın gezmeye nasıl gidecekse.cumartesi arkadaşlarla buluşuruz diyorum. Pazarda döneriz en kötü.iki gün fazla orda kalmış oluyoruz. Ama buna bile bozuluyorlar

Eşinizin ve ailesinin bahaneleri hiiiiç bitmez. Bozulup bozulmamalarini umursamayin. Taviz vermeyin. Ailenizle vakit geçirin.

Başka tatilimizi asla böyle bahanelere izin vermeyeceğim eşit sayıda kalınacak. Şimdi annesi ameliyatlı babaannesi vefat etti. Cuma gecesinden pazartesi akşam üzerine kadar annemlerde kalayım diyorum. Kardeşim pazartesi izinli . Salı çarşamba perşembe cuma orda cumartesi arkadaşlarımla gezerim.pazar döneriz .ama bana fikrimi sordu nasıl yapalım diye kendi fikrini pazartesi akşamı dönmek ailesine. Başka ne önerebilirim

Direk aileme geçsem bayramın 1 günü akşam üzerine kadar kalsak taviz mi vermiş oluyorum.?

aileler uzaktaysa her iki tarafı eşit tutmak lazım..sende aileni görmüyorsun sonuçta...

KayınvalidelerE bayramın 1.günü akşam üzeri geçeceğiz .başın sağolsun gidemememiştim birde

Her tatilinizi kayınvalidenizde geçiriyorsunuz. Ailenizde sadece birer gün kalıyorsunuz.

Bu bayramda ilk önce ailenize gideceğiniz ve iki gece ailenizde kalacağınız için ayıp olacağını düşünüyorsunuz. Çok ilginç.

Bence bu zamana kadar ailenize ayıp etmişsiniz asıl. Biraz da aileniz bakımından ince düşünün derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…