İnce düşünme hastalığım

Her tatilinizi kayınvalidenizde geçiriyorsunuz. Ailenizde sadece birer gün kalıyorsunuz.

Bu bayramda ilk önce ailenize gideceğiniz ve iki gece ailenizde kalacağınız için ayıp olacağını düşünüyorsunuz. Çok ilginç.

Bence bu zamana kadar ailenize ayıp etmişsiniz asıl. Biraz da aileniz bakımından ince düşünün derim.
Siz ne öneriyorsunuz .?

valla aynı sehırdelermıs her ıkı aılede ben olsam kendı aılemde kalmayı tercıh ederım, yada her ıkı taraftada esıt kalınır 3 gunse 3 gun 5 se bes....

Siz ne öneriyorsunuz .?

İlk mesajımda da belirtmiştim benim için ideal olan şu; once kayınvalidenize gidip hem başsağlığı dilersiniz hem bayramlaşırsınız. Bir iki gün kalıp kendi ailenize geçersiniz. Eşiniz de bir iki gece sizin ailenizde kalıp ailesinin evine döner. Tatilin son günü evlerden birinde buluşur dönersiniz.

Ama eşiniz ayrı kalmayı kabul etmiyor, siz de diretecek gibi görünmüyorsunuz. Bu nedenle ikinci önerim şu; İlk üç gün bir ailede, ikinci üç gün diğer ailede kalıp evinize dönün. ( Tatil daha uzunsa ona göre ayarlama yapın işte. 2 gün sizde, 2 gün onlarda. Sonra yine 2 gün sizde,2 gün onlarda gibi olabilir.)

Yöntem size bağlı. Ama taviz vermeyin. "Bu da geçsin, bir sonraki tatilde kesin yapacağım" diye ertelerseniz, hakkınızı hiç koruyamazsınız. Bu kadar zaman fedakarlık yaptığınız da unutulur, "sonradan değişti" derler hakkınızda.

İlk mesajımda da belirtmiştim benim için ideal olan şu; once kayınvalidenize gidip hem başsağlığı dilersiniz hem bayramlaşırsınız. Bir iki gün kalıp kendi ailenize geçersiniz. Eşiniz de bir iki gece sizin ailenizde kalıp ailesinin evine döner. Tatilin son günü evlerden birinde buluşur dönersiniz.

Ama eşiniz ayrı kalmayı kabul etmiyor, siz de diretecek gibi görünmüyorsunuz. Bu nedenle ikinci önerim şu; İlk üç gün bir ailede, ikinci üç gün diğer ailede kalıp evinize dönün. ( Tatil daha uzunsa ona göre ayarlama yapın işte. 2 gün sizde, 2 gün onlarda. Sonra yine 2 gün sizde,2 gün onlarda gibi olabilir.)

Yöntem size bağlı. Ama taviz vermeyin. "Bu da geçsin, bir sonraki tatilde kesin yapacağım" diye ertelerseniz, hakkınızı hiç koruyamazsınız. Bu kadar zaman fedakarlık yaptığınız da unutulur, "sonradan değişti" derler hakkınızda.
Haklısınız teşekkür ederim.

eşin için yeni bahane daha çıkmış, senin ailende kalmamak için. ayıp olursa olsun boşver, bugüne kadar hep sana ayıp olmuş zaten.

Önce kayınvalidenize gidin cenazeye gidemediyseniz sonra annenize geçersiniz eşinizde uysun bir zahmet

kendini düşün
Allah korusun senin böyle bir durumun olsa
O insanlar belki seni aramayacak bile bu kadar kasma bence

kendini düşün
Allah korusun senin böyle bir durumun olsa
O insanlar belki seni aramayacak bile bu kadar kasma bence
Kayınpederimi çok seviyorum.Her konuda destektir.Maddi olacakta düğünde tüm sorumluluğu üstlendi emekli olmasına ragmen.Manevi olarakta hep yanımdaydı. O yüzden onunla da vakit geçirmek istiyorum özlüyor beni kızı gibi gördüğü için , samimi buluyorum ve inanılıyorum. Kayınvalidem ona göre şekil alıyor mecburiyetten biraz gibi geliyor ama oda ters bir laf söz etmedi bugüne kadar .şimdi bu insanlara ben ailemde alıyorum sizde 2 gün kalıyorum diyemem.demem.eşim beni bıraksa da demem .ama bugüne kadar hep ailemler başka şehirde gezmede oldular , yada eşim ameliyat oldu onu bırakıp gidemedim.ama sonra anladım ki eşimin kafası hala taş devri.daha çok erkek evinde kalınır mantığını savunuyor.olmaz dedim eşit kalınacak.Neyse şimdi bayramın 2.günü akşamına kadar bizdeyiz. Sonra onlara geçeceğiz .cumartesi arkadaşlarla buluşacağım.pazar döneceğiz.

Yakisani önce kayinvalidengil cenazede varmış ayıp olmasın dönüş gününuze yakin kaç gün kalacaksaniz ole sizin tarafa gecip direk evinize gitmeniz daha mantikli sanki

Yakisani önce kayinvalidengil cenazede varmış ayıp olmasın dönüş gününuze yakin kaç gün kalacaksaniz ole sizin tarafa gecip direk evinize gitmeniz daha mantikli sanki
Eşim istemiyor önce size gidelim diyor.ben önerdim.

Back
X