İnceldiğim yerden kopucam

Peki sen limoncu kadar elegan bi hayat sürüp bi taraftan da altın biriktirebiliyor musun. Ayrıca limoncunun eşi ona deli gibi aşık. Ve dahi o senden daha şuurlu

gözümden yaş geldi :))

Sen onun hic profil resmini gormedin galiba? Tutmus ayricaligin ne diye soruyorsun bir de. Seni kiniyorum NeverOne

O kadar yerinde bir yorum ki. Duyarliligin icin tesekkur ederim. O kadar doktor dusmani var ki bu hayatta

Allah iyiliğini versin, dur şu dizi bitsin onun tekrarını izleyelim..
Aşkı memnu gibi yıllandıkça okuyucusu çoğalan üyeler bu ikisi..

Hiiç bıkmam..

Saka konu mu actiniz ? Adaletsizlik yapmissiniz anlayis bekliyorsunuz .Bize ne senin naifliginden , nisanlin sinandan .Kac yillik evli kadinim anneme bile esim x şunu yapiyor demem cok itici oluyor.Naifsen birak doktorlugu sana gore degil.Cok da ayrintiya gitmişsin cok havali buldum seni böbürlenme aman deyim Allah yere carpar insani.Arkadaslarin hakli ben olsam sana selam vermem .Caliskan ve saygiliyim demissin nerden eminsin acaba ? Konuyu nerden tutsam elimde kaldi

Ayşenaz ben seni anlamiyorum. Buraya boyle bir konu açınca bu tarz yorumlar geleceğini bilecek kadar zekisin e öyleyse neden konu açıyorsun?

Soruna gelince arkadaşlarınla otur konuş ben değiştirmeyi talep ettim ama böyle uygun gördüler seklinde.

Zaten şunun şurasında ne kaldi bir daha yüzlerini gormeyeceğin kişiler icin kendini üzme.

Yine de kendin için birşeyler yapmalısın. Bu hayatta her zaman yanımızda birilerini bulamayabiliriz. Beslenmeni ihmal etme gerekirse takviye al. Bir de spor insanı çok güçlendiriyor. Mesela ben bu ara jillian 30 day shred videolarina merak saldim. Günde yarim saat spor yaparak süper sonuçlar alıyorsun tavsiye ederim

İş ilişkilerinizden ziyade kendinizi güçlendirmeniz kanısındayım. Kilo almanın yollarını arayın bence. Gerçi olmayınca olmuyor bunun sıkıntısını çekmiş biri olarak söylüyorum. Bölümünüz de çok ağır farkındayım işte bu yüzden çok enerjiye ihtiyacınız var. Ceviz fındık atın cebinize aklınıza geldikçe yiyin. Konuya başka bir yönden baktığım için affola. İyi görevler.

O kadar yerinde bir yorum ki. Duyarliligin icin tesekkur ederim. O kadar doktor dusmani var ki bu hayatta
Kimis doktor dusmani?
Sen daha elestirildigin noktayi bile anlayamadin yahu su kapagini acamiyorum diyorsun allahin su kapagi
Cips acamiyorum diyorusn 3 yasinsaki bebe aciyor onu.
Cantami sinan tasiyyor diyorsun felclisimisin ya da buyuk bir engelinmi var?
Tedavi ol o halde .son sinifim diyousn ameliyat yapiyorum diyorsun!!
Meselgin nedir bilemiyorum ama su gucsuzlugunle iligi mutlaka gercek bir doktora git kan degerlerine baktir.seninle ayni kilo ve boydayim gayet gucluyum.normal deggil bu gucsuzluk durumun

Moralin kötü olunca iş yapmayacak mısın

Bu beni etkiler vs demişsin yani evde Sinan ile tartışınca hasta bakmayacak mısın

Ya da acile gelen kötü durumdaki hastalar moralini bozuyor diye tedaviden uzak mı duracaksın

Güçsüzüm inceyim vs deme güçlen

45 kilo az değil de madem zayıfsın sence kilo al

Kasın güçsüzse güçlendir spor yap protein tüket

Psikolojin güçsüzse onu güçlendir

Diğer insanları değiştiremeyiz herkes eşit kimse sana ayrıcalık tanımak zorunda değil

Sen onları değil kendini geliştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…