- 25 Haziran 2016
- 1.436
- 3.322
- 133
Peki sen limoncu kadar elegan bi hayat sürüp bi taraftan da altın biriktirebiliyor musun. Ayrıca limoncunun eşi ona deli gibi aşık. Ve dahi o senden daha şuurlu
gözümden yaş geldi :))Limoncunun kocasına hayat görgüsü vermeye çalışmasıyla ilgili bi çalışması vardı; o en kaliteli gömleği alıyordu ama nafile işte adam sığır gibi mi davar gibi mi pantalonun üstüne çıkarıyordu gömleği. O konuyu tavsiye ederim bi başyapıt
Işte burda enaz limoncu kadar itici oldun gözümde..Senin meslegin neydi canim. Bu arada cok yakismissiniz fotonu cok begendim. Bir ara sen de benimkine bak
Sen onun hic profil resmini gormedin galiba? Tutmus ayricaligin ne diye soruyorsun bir deOldu prenses başka? Diğerlerinden ne ayrıcalığın var? Kimse istemez ağır çalışmayı. Madem bu kadar çıt kırıldımsın yanlış meslek secmissin. Kuvvet gerektiren müdahaleleri nasıl yapacaksın? Alış bence, vücudunu kuvvetlendirici egzersizler yap. Ayrıca arkadaşların haklı.
Zekana uygun olabilir ama fiziksel yapına uygun değil. Herkes her işi yapamazZekama uygun bolum buydu.
O kadar yerinde bir yorum ki. Duyarliligin icin tesekkur ederim. O kadar doktor dusmani var ki bu hayattaNe saçma yorum bu
Mezun bile değil, sen de doktorların çalışma temposunu biliyorsun galiba,
Bu kadın o daha içine girmeden görmüş
Belki de sosyal farkındalık yaratmak istiyor.
Asistanların peşinde sizi uzmana götürene kadar koşarsınız, buluştuğunuzda asistanı hocasına şikayet edip, onay kaşe, tahlil bilmem için beğenmediğiniz Yen'i yetmenin peşinde koşarsınız.
Gerçek hayatta hastane asansörüne bile hocam diyecek tipler, burda doktor diploması alacak kızı olmayacak yerden eleştiriyor.
aslında gerçek hayatta banka destikini bankaya yalakalık olsun diye silenleri gördüm, her meslek grubu hem ulaşılmaz, hem yerilir
Konu sahibi, bırak motive olsunlar, sonraki görüşmelerinde benim senin meslektaşını aşşalamışlığım var diye anımsayıp mutlu olurlar
O da doğru değil :)Ben Aysenaz in konularinda eglenmiyorum cunku kendini ciddi ciddi doktor saniyor. Limoncu en azindan kendini biliyor, doktorum diye dolanmiyor ortalikta.
Konudaki tek dogru kilosu olabilir.
Ben talibim onu guclendirmeye ya :)) Cipsle olmaz o is tavuk kestirip biber dograttircam ben onaCips yiyor bu hanım abla ,güçsüzlüğü ondan zahar cips yemese sorun yoktu :) bir cipsle karardı dünya
O da doğru değil :)
Işte burda enaz limoncu kadar itici oldun gözümde..
Allah iyiliğini versin, dur şu dizi bitsin onun tekrarını izleyelim..Limoncunun kocasına hayat görgüsü vermeye çalışmasıyla ilgili bi çalışması vardı; o en kaliteli gömleği alıyordu ama nafile işte adam sığır gibi mi davar gibi mi pantalonun üstüne çıkarıyordu gömleği. O konuyu tavsiye ederim bi başyapıt
Allah affetsin bazen onların konularını forum üyesi olmayan arkadaşlarıma link atıyorum o derece yaniAllah iyiliğini versin, dur şu dizi bitsin onun tekrarını izleyelim..
Aşkı memnu gibi yıllandıkça okuyucusu çoğalan üyeler bu ikisi..
Hiiç bıkmam..
Allahta seni güldürsünSen onun hic profil resmini gormedin galiba? Tutmus ayricaligin ne diye soruyorsun bir de. Seni kiniyorum NeverOne
İş ilişkilerinizden ziyade kendinizi güçlendirmeniz kanısındayım. Kilo almanın yollarını arayın bence. Gerçi olmayınca olmuyor bunun sıkıntısını çekmiş biri olarak söylüyorum. Bölümünüz de çok ağır farkındayım işte bu yüzden çok enerjiye ihtiyacınız var. Ceviz fındık atın cebinize aklınıza geldikçe yiyin. Konuya başka bir yönden baktığım için affola. İyi görevler.Hepinize merhaba :) Son zamanlarda aklımı çok kurcalayan bir sorunumdan bahsetmek istiyorum. Son sınıf tıp ögrencisiyim. Çalışkan ve saygılı biri oldugum için kendi dönem arkadaşlarımla ve asistan abi ve ablalarımla her zaman çok iyi ilişkilerim olmuştur. Ama son zamanlarda arkadaşlarımla aramda bir sogukluk oluştu. Bir önceki stajımızda çok yogun bir bölümdeydik. Çok fazla nöbet ve iş yükü vardı. Bazen işimi ne kadar severek ve isteyerek de yapsam da çok yorgun düşüyorum. Ben 1.60 boyunda 45 kilo bir kızım sonuçta. Bünyem çok zayıf.
Moralim bir gün çok kötüydü ki böyle olaylar beni çok etkiler. Hassas bir yapım var stresle hiç baş edemem gözüm falan kararır. O gün için asistan abimden aynı bölüm içinde beni daha az yogun olan poliklinige vermesini rica ettim. O günden sonra da düzen böyle devam etti. Bu duruma arkadaşlarım tepki gösterdi. Ben de asistanıma tekrar beni eski yerime alabilir mi diye sordugumda "Ayşenaz çok yoruluyorsun bunu fark ettim. Şu an bulundugun yer senin için daha uygun. Nasıl olsa biri burada duracak o kişi sen ol." dedi beni geri göndermedi. Arkadaşlarımın tepkisi de devam etti. Onlardan anlayış beklerdim çünkü yogun işlerin beni yıprattıgının onlar da farkında.
Su şisesi kapagını açamam. Cips paketini çekerek açamadıgım için bıçakla keserim. El çantamı zaman zaman nişanlım Sinan taşır. Tüm bunları bilmelerine ragmen bana bu şekilde davranmaları beni çok yıpratıyor. Lütfen bir akıl verin. Onlara nasıl hatalarını gösterebilirim. Yorum yapan herkese teşekkürler. İyi akşamlar
Kimis doktor dusmani?O kadar yerinde bir yorum ki. Duyarliligin icin tesekkur ederim. O kadar doktor dusmani var ki bu hayatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?