İnceldiğim yerden kopucam

Aynı patron tavrını kardeşim de yapıyor
Ben de bunu demiştim geçen kardeşime onların senin iş arkadaşın dedim hayır onların bi hatasından biz de sorumluyuz biz patronuyuz diyo çook saçma bence ...bunu diyerek kendinde hemşirelere emir verme onları yönetme yetkisini görüyor ya rica edersin kibarca yapması gereken şeyi yapar o ayrı ama sevmiyorum sertçe bunu yap denmesini ayıp denen bir şey var..

sizin yasinizda cogu ogrenci o kilodadir yasiniza ve boyunuza gore normalsiniz

Sinanin kendi isi var ve isinde cok iyi. Baska bir sey yapmasina gerek yok. Ben onun varligiyla ayaktayim onun sevgisiyle ameliyatlardayim
Vay son sinif ogrencisi ameliyatttami yapiyor
Cerrahlik uzmanlik istemezmiydi
Hem aysenaz sen marifetli kizssin hem tip oku hem hem sinaninla siyam ikizi gibi dolan,hrm kk dan cikma he bir ara muge anlinin programlarindan ornekler veriyordun.her yere yetisiyorusun masallah nobette neymis

Biraz abartılı geldi bana. Nişanlın yokken gezemiyor musun?
Hani Ben de tıp okuyorum, o ders notlarını kitaplarını nası taşıyordun eskiden

Herkes yoruluyor canım bence sen de anlayışlı ol biraz herkes seni pamuklara saramaz her yerde. Arkadaşların tepki konusunda haklılar

Hanimefendi hikaye yazip beni de oynatmayin icinde. Benim bahsettigim durum farkli. Ayrica ben sizinle ayni hikayede olmak istemiyorum

Ablacim narin degilim demissin kilonu sorabilir miyim?

Sizin ki zayıflık bünye zayıflığı değil kurnazlık.Çantayı başkasına taşıtmak,rahat bi pozisyon bulup orada günleri geçirmek.Suyun kapağını açamayan eller kalem de tutup yazı da yazamaz.Kurnaz ayrıca üşengeçsiniz..Not;arkadaşlarınızın yerinde olsam ben de asla kabul etmezdim.

Kemikleriniz iriymis demek ki ben cok zayifim

İyi de tatlım, ya bir gün kalp masajı yapman gerekirse, kuvvetin yetecek mi? Hayat öpücüğünü hiç sorma iki üflersin sonra komaya girersin alimallah. Keşke psikoloji okusaydın. Elin çenenin altına dayayıp insanların derdini dinleyecektin. daha cips paketi açamıyorsun ki sen!

Ben neysem onu diyorum. Siz kendiniz insanlari kucumsuyosunuz. Ayrica benim hemsirelere saygim sonsuz. Biz bu iste birlikteyiz.

Sinanin kendi isi var ve isinde cok iyi. Baska bir sey yapmasina gerek yok. Ben onun varligiyla ayaktayim onun sevgisiyle ameliyatlardayim
Tatlım sen internken ameliyatlara mı giriyorsun bak gayet güçlüymüşsün aslında !! He seyirci olarak ameliyattaysan Sinanın seni ayakta tutmasına gerek yok hocaların işi başarıyor zaten. Sen kenara bayılabilirsin ama bi zahmet strelizasyon odasının dışında bayıl. Eşim uzman doktor düşünüyorum da bi interne böyle bir iltimas geçse en başta ben karşısında olurum dalga mı geçiyon sen bizle be? Ama bende ki de soru peh.. tabiki dalga geçiyosun sen ağır trollsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…