İnceldiğim yerden kopucam

Hayat opucugu mu ha pardon siz oyle diye biliyosunuz sanirim ismini.ama tipta isler sizin bildiginiz gibi degil ne yazik ki. Herkes her sey hakkinda bilgi sahibi olamaz. Anladiginiz konularda yorum yapin tatlim

Bende senle benzer kilo ve boydayim ama cips acamama durumun gercekse mutlaka bir doktor gorun.
Benim uc yasindaki yegenim bile aciyor yani..

Kendinize uygun meslek secmeliydiniz.
Ileride hastalarinizla ilgilenirken yoruldugunuzda ne yapacaksiniz ?
Arkadaslariniz cok bile tolerans gostermis, bunyenizin zayif olmasi onlarin sucu degil ayni pozisyondaysaniz ayni sartlarda calisilmalisiniz.
Bu ayrimciliga girer..
Ayrica cantanizi tasiyacak biri olmadiginda ne yapiyorsunuz ?
Ip baglayip suruklemiyorsunuz umarim?

Sen degil esin uzman doktor sterilizasyon odasi diye de bir sey yok. Aksam yemeginde esinden duydugun kelimeleri birlestirip burda yazma

Ben de tıp okuyorum ameliyat falan daha yok sizin kadar yoğun degilim ama bir arkadaşım böyle bir şey yapıp benden anlayış bekleseydi sinirli bir anımda elimde kalabilirdi milletin zaten ağzı burnunda benim boyumda 158 ayrıca kadınlarının boy ortalamasının 163 olduğu bir ülkedeyiz kim size niye anlayış göstersin onlardan fedakarlık beklemek yanlış madem siz fiziğinizde fedakarlık edip kilo alın tabi kilo her şeyi çözerse

Hayat opucugu mu ha pardon siz oyle diye biliyosunuz sanirim ismini.ama tipta isler sizin bildiginiz gibi degil ne yazik ki. Herkes her sey hakkinda bilgi sahibi olamaz. Anladiginiz konularda yorum yapin tatlim
suni teneffüs demek çok suni geldi bana, ama ona da bulursunuz latince bir isim. O da olmadı değil mi?

Niye bize soruyorsun o zaman biz senin denginmiyiz sen ki koskocamannnnn tıp öğrencisisin biz kimiz ki ?
Bir prof falan bul ona anlat dertlerini bir dahakine olur mu tatlım?

Benim esim gibi bir doktora denk gelmezsiniz umarim, kadin erkek ayirmaz mizmizlanan kim olursa basar kalayi.
Bu isi yapacaksaniz dermatoloji vs secin ozaman ,sizin gibi cabuk yorulan biri bi ameliyatin sonunu getiremez, butun ekibi cilgina cevirirsiniz ve uzulerek soyluyorum ama cok pis dedikodunuz yapilir hatta doktor/hemsire eslerine kadar gider ununuz.
Esimin eve geldiginde yuzu dusukse ya elinde biri can vermistir ya da calismamak icin sigaraya kacan yada bi ton bahane uyduran bi ekip calisanina denk gelmistir

Ben limitsizim

Esiniz de amma dedikoducuymus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…