Hayat opucugu muİyi de tatlım, ya bir gün kalp masajı yapman gerekirse, kuvvetin yetecek mi? Hayat öpücüğünü hiç sorma iki üflersin sonra komaya girersin alimallah. Keşke psikoloji okusaydın. Elin çenenin altına dayayıp insanların derdini dinleyecektin. daha cips paketi açamıyorsun ki sen!
Hangi ışte ?Ben neysem onu diyorum. Siz kendiniz insanlari kucumsuyosunuz. Ayrica benim hemsirelere saygim sonsuz. Biz bu iste birlikteyiz.
Sen degil esin uzman doktor sterilizasyon odasi diye de bir sey yok. Aksam yemeginde esinden duydugun kelimeleri birlestirip burda yazmaTatlım sen internken ameliyatlara mı giriyorsun bak gayet güçlüymüşsün aslında !! He seyirci olarak ameliyattaysan Sinanın seni ayakta tutmasına gerek yok hocaların işi başarıyor zaten. Sen kenara bayılabilirsin ama bi zahmet strelizasyon odasının dışında bayıl. Eşim uzman doktor düşünüyorum da bi interne böyle bir iltimas geçse en başta ben karşısında olurum dalga mı geçiyon sen bizle be? Ama bende ki de soru peh.. tabiki dalga geçiyosun sen ağır trollsün.
suni teneffüs demek çok suni geldi bana, ama ona da bulursunuz latince bir isim. O da olmadı değil mi?Hayat opucugu muha pardon siz oyle diye biliyosunuz sanirim ismini.ama tipta isler sizin bildiginiz gibi degil ne yazik ki. Herkes her sey hakkinda bilgi sahibi olamaz. Anladiginiz konularda yorum yapin tatlim
Niye bize soruyorsun o zaman biz senin denginmiyiz sen ki koskocamannnnn tıp öğrencisisin biz kimiz ki ?Hayat opucugu muha pardon siz oyle diye biliyosunuz sanirim ismini.ama tipta isler sizin bildiginiz gibi degil ne yazik ki. Herkes her sey hakkinda bilgi sahibi olamaz. Anladiginiz konularda yorum yapin tatlim
Ben limitsizimBen Ingiltere'de tip bolumune kabul edildim ama gitmedim. Limitlerim vardi cunku. Kan gormeye dayanamak gibi. Sen de limitlerini bil ve ona gore bir meslek sec. Son sinifa kadar gelmis bir kizin boyle bir konu acmasi fazlasiyla rahatsiz edici.
Umarim bu yanlistan bir an once donersin. Fiziksel gucunden bahsetmiyorum, tavrin butun cipsler onumde acilmali modunda oldugu surece doktorluk mesleginde bir arpa boyu yol alamazsin. Kadinlar kulubunde acilan doktorlardan sikayet edilen topiklerden birinde basrolde sen oynarsin.
Hayat musterekAma siz çok mağdur olmuşsunuz. Sinan'a söyleyin biraz da o mağdur oluversin olmaz ki böyle canım
Eşim genelde akşam yemeklerinde evde olamıyor tatlım. Ağır işlerle meşgul !!!Sen degil esin uzman doktor sterilizasyon odasi diye de bir sey yok. Aksam yemeginde esinden duydugun kelimeleri birlestirip burda yazma
Ablacim narin degilim demissin kilonu sorabilir miyim?
Bence yazan sinan :)KK ye nasil girebiliyorsun diye sorasim var. Malum yazmak gerekiyor.
Oooooo topik epey kalabalık, bakalım buradan kaç ban çıkacak
Esiniz de amma dedikoducuymusBenim esim gibi bir doktora denk gelmezsiniz umarim, kadin erkek ayirmaz mizmizlanan kim olursa basar kalayi.
Bu isi yapacaksaniz dermatoloji vs secin ozaman ,sizin gibi cabuk yorulan biri bi ameliyatin sonunu getiremez, butun ekibi cilgina cevirirsiniz ve uzulerek soyluyorum ama cok pis dedikodunuz yapilir hatta doktor/hemsire eslerine kadar gider ununuz.
Esimin eve geldiginde yuzu dusukse ya elinde biri can vermistir ya da calismamak icin sigaraya kacan yada bi ton bahane uyduran bi ekip calisanina denk gelmistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?