- 31 Aralık 2014
- 327
- 572
- 303
Akıllı ve hazırcevap bi trollsün ayşe aferinKolay olmadi ama fikirlerinizi almak istedim sonucta aklin yolu bir
Yaptığın veya yapacağın mesleğe saygı gösterilmesi gerekirken senin bu " senden başka herkesin " salak çirkin aklı kıt aşk nedir bilmeyen ve hayatı hiç bilmiyor tavırların yüzünden herkes seni yerme çabasında farkındamısın?Nerden biliyorsunuz acaba? Hanimefendi burasi gercek hayat dizilerdeki levent ve elayi izlemekle bilinmiyor
Kimisi bir ker okur anlar kimisi on kere okur anlamaz. Tip kazanmak benim icin hic bi zaman zorlayici bi durum degildiEger gercekten tip ogrencisi isen hirsli tuttugunu koparan biri olman gerekirdi. Zira tip fakultesini kazanmak hicte kolay degildir. Ben senin gercek olduguna inanmiyorum.
Son bişey unutmuşsunuz onu da ben ekleyeyim..."cips paketi acamam"..." yogun isler beni yipratir"..."stresle hic basedemem, gozum falan kararir"...ama tip son sinif...
Eğitim sistemi böyle olunca zekaya uygun ama şişe açamayan cips paketi yırtamayan doktorlarımız oluyor süper süper yaşarınZekama uygun bolum buydu.
Kanka sen kimin tarafindasinYüzde 100 haksızsın aysecik hiç burda polemiğe girme milletle,hatta olmayacaksa başka bölüme kay cips acamamak falan ne demek yok artık yani
Sinanin kendi isi var ve isinde cok iyi. Baska bir sey yapmasina gerek yok. Ben onun varligiyla ayaktayim onun sevgisiyle ameliyatlardayim
Degilim dedim yaAnlatılmak istenen de buydu zaten.
Aman Allahım Ayşenaz'a hemşire muamelesi yapıldı :)
Peki cips paketi açmak çokmu zorlayıcı geldi ayyy kıyamam fake arkadaşKimisi bir ker okur anlar kimisi on kere okur anlamaz. Tip kazanmak benim icin hic bi zaman zorlayici bi durum degildi
Yazdigimdan bunu anladiysan 9 kere daha oku belki anlarsınKimisi bir ker okur anlar kimisi on kere okur anlamaz. Tip kazanmak benim icin hic bi zaman zorlayici bi durum degildi
Kibristaki universiteleri mi kucumsuyosunuz. Eminim orda da okuyan cok vasifli ogrenci kardeslerim vardirSen özel üniversite hatta kıbrısta bir özel üniversitede mi okuyorsun bu fakülteyi? Tam o tip var sende.
Ajahahhah bu iyiydiOna yok buna yok. O olmaz bu olmaz. Git ötede incel ve kop. Azalarak bit, hem tıp dünyası rahatlasin hep biz.
Demek ki yanlis meslektesiniz hanimefendi umarim bi an once hayallerinize kavusacak meslege gecersiniz. Size ve kurumsal firmaniza iyi aksamlar diliyorum
Dusmanlarim kanka oldu. Nasi birlestirici bir insanimValla bunu yazcaktım ama taşlanmayayım diye yazamadıydım iyi oldu yazdığın kankaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?