İnceldiğim yerden kopucam

Hahahaha demin çaydan bilmem neden geçer benden geçemez sinanim yazmış koptum ya ) kızım sen ucmussun öyle de bi geçer ki ruhun duymaz. Bak Burda ki bosananların da çoğu mesela bir zamanlar aşk evliliği yapmıştı anlatabildim mi yani allah korusun hiç ayrilmayin da kendini bulunmaz hint kumaşı sanma bu kadar

Nerden biliyorsunuz acaba? Hanimefendi burasi gercek hayat dizilerdeki levent ve elayi izlemekle bilinmiyor
Yaptığın veya yapacağın mesleğe saygı gösterilmesi gerekirken senin bu " senden başka herkesin " salak çirkin aklı kıt aşk nedir bilmeyen ve hayatı hiç bilmiyor tavırların yüzünden herkes seni yerme çabasında farkındamısın?

Bence ela ve Levent değil, sen bildiğin odasından kovan, herkesi cahillikle suçlayan insanların suratına bakmayan ruhsuz doktor adayısın.

Eger gercekten tip ogrencisi isen hirsli tuttugunu koparan biri olman gerekirdi. Zira tip fakultesini kazanmak hicte kolay degildir. Ben senin gercek olduguna inanmiyorum.
Kimisi bir ker okur anlar kimisi on kere okur anlamaz. Tip kazanmak benim icin hic bi zaman zorlayici bi durum degildi

Cips paketini bicaksiz acamiyorsan cantani sinan tasiyorsa sen nasil doktor olacaksin kimin yardimiyla?
Nesteri nasil tutmayi dusunuyorsun? Sinanmi tutacak yerine?
Bence meslegi akki ile yerine getirebilecwkmisin once onu sorgula arkadaslarinin davranislaridan once

Bazen acaba gerçekmisin diye düşünüyorum.

43 kilo arkadaşım var ve nasıl bir tempoda çalıştığını sana anlatamam. Doktor falan da değil üstelik, özel bir firmanın mağaza müdürü tempoyu sen kur kafanda...

Ve bazen benim kaldıramadığım şeyleri onun kaldırabildiğine sahit olurum. Bahanen bu olmamalı...

Hayatı prenses gibi yaşamayı hayal ediyorsan o hayal olarak kalır. O ayrıcalıklar 1 olur 2 olur 3.de yolu gösterirler...

Doktorsun ya sen hani, bilirsin çeşitli ilaçlar var magnezyum demir vitamini vs. Yetersiz olanlar için, kansızlık için onlardan kullanabilirsin...

Sürekli ayrıcalık mı bekleyeceksin mesleğini yapmak için?

Ne yapacaksın ameliyata vekil doktorla birlikte mi gireceksin? Ben halsizim doktor bey müdahale edemem şimdi mi diyeceksin?

Demek ki yanlis meslektesiniz hanimefendi umarim bi an once hayallerinize kavusacak meslege gecersiniz. Size ve kurumsal firmaniza iyi aksamlar diliyorum
ayşenaz cım ben 3 çocuk doğurmuş 175 boyunda 57 kilo taş gibi kadınım. Cipsi patlatırım, aynı anda hem Max'te çizim yapar hemde kızımın altını değiştiririm.

Hey yavrum heyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…