İnceldiğim yerden kopucam

bu arada...
annem evlenırken 44 kıloymus 160 boyu var
babam annemle dalga gecermıs un torbası kadarsın kılo al bıraz dıye

babam anneme okadar ıyı bakmıskı suan 80 kılo

annem 44 kıloyum demedı ankaradan antebe gelın geldı aslan gıbı herseyın altından kalktı 2 camış gıbı cocuk dogurdu ustune 40 kılo aldı hıc su kapagı acamıyorum demedı yanı

Eşim genelde akşam yemeklerinde evde olamıyor tatlım. Ağır işlerle meşgul !!!
Simdi aysenaz sizi anlayamaz niyye cunku hatun sinanla fink atiyor ,7/24 kk da takiliyir he muge anli izliyor onda vakitten bol ne var ne ara tip okuyor iste onu cozemedim:)

Hanimefendi hikaye yazip beni de oynatmayin icinde. Benim bahsettigim durum farkli. Ayrica ben sizinle ayni hikayede olmak istemiyorum

Hikaye?
Neler kurguluyorsunuz bilemiyorum.
Ya mesleğinizden haberiniz yok ya da bu mesleğe sahip filan değilsiniz.
Siz ve ben aynı hikayede (artık o neyse) bulunamayız. Mesleğimi tüm zorluklarına karşın yapabilen, kendini geri çekmeyen, güçlü kuvvetli bir kadınım.
Size de aynını tavsiye ederim.
Bu arada sitede polemik yasak olduğu için bu size son yanıtım olacak.
Bir de bir düzeltme yapayım madur değil "mağdur" olacak doğrusu.
İyi forumlar.

Hanimefendi bunun egoyla ne alakasi var herkesin kendi gorevi var

Guclu kuvvetli oldugunuz kadar dilimize de hakimsiniz bravo dogrusu

Isimi yapmaktan kacmiyorum. O gun moralim bozuk oldugu icin rica ettim. Sonra da duzen oyle oturdu. Kimseye haksizlik yapmak istemem.

arkadaşların da haklı olarak düzene karşı çıkmışlar.
üzgünüm ki kayrılan insan konumundasın şu anda o yüzden tepki vermelerini garipseme...

Beni limoncuyla ayni kefeye koymayin biz sinanla cok mutluyuz

Simdi aysenaz sizi anlayamaz niyye cunku hatun sinanla fink atiyor ,7/24 kk da takiliyir he muge anli izliyor onda vakitten bol ne var ne ara tip okuyor iste onu cozemedim:)
Evet evet empati kurmasını beklemek hataydı :) kendisiyle güzel konuşucamda bu sitede çok değerli arkadaşlarım ve takip etmem gereken önemli konular var balo elbisesinden nişanlıdan falan daha önemli konular o yüzden ban yemekten korkuyorum yoksa biz kendisiyle birebir çok güzel anlaşırız :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…