Simdi aysenaz sizi anlayamaz niyye cunku hatun sinanla fink atiyor ,7/24 kk da takiliyir he muge anli izliyor onda vakitten bol ne var ne ara tip okuyor iste onu cozemedim:)Eşim genelde akşam yemeklerinde evde olamıyor tatlım. Ağır işlerle meşgul !!!
Hanimefendi hikaye yazip beni de oynatmayin icinde. Benim bahsettigim durum farkli. Ayrica ben sizinle ayni hikayede olmak istemiyorum
Hayallerinde tabiki !Simdi aysenaz sizi anlayamaz niyye cunku hatun sinanla fink atiyor ,7/24 kk da takiliyir he muge anli izliyor onda vakitten bol ne var ne ara tip okuyor iste onu cozemedim:)
Hanimefendi bunun egoyla ne alakasi var herkesin kendi gorevi varŞunu da eklemedem geçemeyeceğim.
Geçen yıl babam rahatsızlandı ve acile gittik. Tipik acil müdahale serum takıldı ağrı kesici muhtemelen.
Haliyle damar yolu açıldı. Serum bitti oradaki doktora serum bitti diye bilgi verdim. Hemşire bulun çıkarsın iğneyi dedi. Bir saat boyunca boşta hemşire bulamadım. Hiçbir doktor da serumun iğnesini çıkarmaya yanaşmadı "hemşirenin işiymiş"
Yaşlı bir adam, damar yapısı ince ve kan pıhtılaşmaması sıkıntısı yaşayan 72 yaşında bir adam bir kaç doktorun egosu yüzünden açık damar yoluyla bekledi. Kolu morardı bir kaç gün hareket ettiremedi.
Hiç anlamam bu tavrı üstelik komik de bulurum "hemşirenin işi o"
Hey gidi hipokrat yeminin havada kalıyor.
Guclu kuvvetli oldugunuz kadar dilimize de hakimsiniz bravo dogrusuHikaye?
Neler kurguluyorsunuz bilemiyorum.
Ya mesleğinizden haberiniz yok ya da bu mesleğe sahip filan değilsiniz.
Siz ve ben aynı hikayede (artık o neyse) bulunamayız. Mesleğimi tüm zorluklarına karşı yapabilen, kendini geri çekmeyen, güçlü kuvvetli bir kadınım.
Size de aynını tavsiye ederim.
Bu arada sitede polemik yasak olduğu için bu size son yanıtım olacak.
Bir de bir düzeltme yapayım madur değil "mağdur" olacak doğrusu.
İyi forumlar.
Sen degilsin ama. Yasamayan bilemez guzelimKız kardeşim tıp öğrencisi ve annem babam doktor, muhtemelen siz Levent ve Ela'yı izlerken ben yakınen nasıl bir hayat olduğuna şahittim malum çocukluğum falan yeterli mi? :)
bu forumda konu açmasına en sevindiğim üyeler ayşenaz ve limoncu. Resmen günüm aydınlanıyor çayımı kahvemi alıp oturuyorum. Burada kendilerine önerilenleri ciddiye alıp normalleşecekler diye aklım gidiyo
Isimi yapmaktan kacmiyorum. O gun moralim bozuk oldugu icin rica ettim. Sonra da duzen oyle oturdu. Kimseye haksizlik yapmak istemem.
O eşine anlatıyo sen tüm internete. Dedikodu mu? HımmmmEsiniz de amma dedikoducuymus
Ay ben ölecem gülmekten çok ekşınlı ve eğlenceli, okumaya devam ediyorumSen degil esin uzman doktor sterilizasyon odasi diye de bir sey yok. Aksam yemeginde esinden duydugun kelimeleri birlestirip burda yazma
Beni limoncuyla ayni kefeye koymayin biz sinanla cok mutluyuzbu forumda konu açmasına en sevindiğim üyeler ayşenaz ve limoncu. Resmen günüm aydınlanıyor çayımı kahvemi alıp oturuyorum. Burada kendilerine önerilenleri ciddiye alıp normalleşecekler diye aklım gidiyo
Ben limitsizim
Evet evet empati kurmasını beklemek hataydı :) kendisiyle güzel konuşucamda bu sitede çok değerli arkadaşlarım ve takip etmem gereken önemli konular var balo elbisesinden nişanlıdan falan daha önemli konular o yüzden ban yemekten korkuyorum yoksa biz kendisiyle birebir çok güzel anlaşırız :))))Simdi aysenaz sizi anlayamaz niyye cunku hatun sinanla fink atiyor ,7/24 kk da takiliyir he muge anli izliyor onda vakitten bol ne var ne ara tip okuyor iste onu cozemedim:)
Biz hep dusunuyoruzdaa Ayseyi kendi haline biraktik :)BU üyenin trol ve fake olduğunu düşünen tek ben miyim ?
bu 30 kullanıcı bızden candan kandan tamam daBeni limoncuyla ayni kefeye koymayin biz sinanla cok mutluyuz
Derdimi anlatiyorum. Ah ahhhh. Kimseye muhtac olmican bu hayattaO eşine anlatıyo sen tüm internete. Dedikodu mu? Hımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?