İnceldiğim yerden kopucam

Abartmissiniz da abartmissiniz. Doktor diye hastanede calismak zorunda degil. Sadece diplomasini alana kadar calisir olur biter sonrasindada aile doktoru olur. Bu doktorlardan rahat bir meslek gosterin bana?
Ayrica herkes bilip bilmeden konusmus, 45 kilo az 160 boya, zorlanmasi normal olabilir. Bazilari o kiloda zorlanmiyordu diye sizde zorlanmicaksiniz diye birsey yok. Sadece bu uyeye on yargili oldugunuz icin yazmisda yazmissiniz. Tip okuyan kac kisi var burdada yorum yaziyorsunuz? O bolumdeki stresde cokda normal. Soylemeniz gereken sey sadece dietetisyene git, soyledigi sekildz yemegini ye, doktora gir gerekirse vitamin al.

Beyinsizler iste o kadar okumuslar boss boyle insanlarin var olmasi bile sinirimi bozuyor.

Sen degilsin ama. Yasamayan bilemez guzelim
Niye ? Senin gibi bir sürü tıp öğrencisi nöbette,poliklinikte aynı şeyi yaşıyor sen çok mu biliyorsun da onların hallerini gelip nasıl hatalı olduklarını gösterebilirim diyorsun? Sen de haklısın öyle büyümek nedir yaşamadığın için anlamaman normal, o annenin eve yorgun gelişi o babayı görememek uykusuzluk bir sen de var ayrıca çok zayıfsın falan,ha bide nişanlısın,e üstünd zaten sen en güzelsin söylememe gerek var mı bilmiyorum :)

Meyve veren agaci taslarlar

Senin meslegin neydi canim. Bu arada cok yakismissiniz fotonu cok begendim. Bir ara sen de benimkine bak

Haksizsin tabi ki!
Su sisesini acamamak, cips paketini bicakla acmak vs. Bunlar neyin bahanesi 45 kilo olmanin mi. Hassas narin bir yapin olabilir fakat guclu ve dirayetlide olmalisin. Ayricalik beklememelisin.
Kimden neye gore bekliyorsun yada?
Diger arkadaslarin bu durumdan rahatsiz olmalari cok normal.
Kosusturmacalar uykusuz geceler seni hep bekleyecek. Ama sen gel burda ben su sisesi acamiyorum, cantami sinana tasitiyorum de. Oluyor mu Aysenaz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…