- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
İyide dert sana ait değil ki, sana maruz kalanlarda.Derdimi anlatiyorum. Ah ahhhh. Kimseye muhtac olmican bu hayatta
Cok madurum diyorum daha ne diyim
Daha fazla yazamaz sanırım bu çok iyiydi:))O eşine anlatıyo sen tüm internete. Dedikodu mu? Hımmmm
O simdi mezun"cips paketi acamam"..." yogun isler beni yipratir"..."stresle hic basedemem, gozum falan kararir"...ama tip son sinif...
Beni limoncuyla ayni kefeye koymayin biz sinanla cok mutluyuz
Beni limoncuyla ayni kefeye koymayin biz sinanla cok mutluyuz
Beyinsizler iste o kadar okumuslar boss boyle insanlarin var olmasi bile sinirimi bozuyor.Şunu da eklemedem geçemeyeceğim.
Geçen yıl babam rahatsızlandı ve acile gittik. Tipik acil müdahale serum takıldı ağrı kesici muhtemelen.
Haliyle damar yolu açıldı. Serum bitti oradaki doktora serum bitti diye bilgi verdim. Hemşire bulun çıkarsın iğneyi dedi. Bir saat boyunca boşta hemşire bulamadım. Hiçbir doktor da serumun iğnesini çıkarmaya yanaşmadı "hemşirenin işiymiş"
Yaşlı bir adam, damar yapısı ince ve kan pıhtılaşmaması sıkıntısı yaşayan 72 yaşında bir adam bir kaç doktorun egosu yüzünden açık damar yoluyla bekledi. Kolu morardı bir kaç gün hareket ettiremedi.
Hiç anlamam bu tavrı üstelik komik de bulurum "hemşirenin işi o"
Hey gidi hipokrat yeminin havada kalıyor.
Niye ? Senin gibi bir sürü tıp öğrencisi nöbette,poliklinikte aynı şeyi yaşıyor sen çok mu biliyorsun da onların hallerini gelip nasıl hatalı olduklarını gösterebilirim diyorsun? Sen de haklısın öyle büyümek nedir yaşamadığın için anlamaman normal, o annenin eve yorgun gelişi o babayı görememek uykusuzluk bir sen de var ayrıca çok zayıfsın falan,ha bide nişanlısın,e üstünd zaten sen en güzelsin söylememe gerek var mı bilmiyorum :)Sen degilsin ama. Yasamayan bilemez guzelim
Meyve veren agaci taslarlarYaptığın veya yapacağın mesleğe saygı gösterilmesi gerekirken senin bu " senden başka herkesin " salak çirkin aklı kıt aşk nedir bilmeyen ve hayatı hiç bilmiyor tavırların yüzünden herkes seni yerme çabasında farkındamısın?
Bence ela ve Levent değil, sen bildiğin odasından kovan, herkesi cahillikle suçlayan insanların suratına bakmayan ruhsuz doktor adayısın.
Senin meslegin neydi canim. Bu arada cok yakismissiniz fotonu cok begendim. Bir ara sen de benimkine bakBazen acaba gerçekmisin diye düşünüyorum.
43 kilo arkadaşım var ve nasıl bir tempoda çalıştığını sana anlatamam. Doktor falan da değil üstelik, özel bir firmanın mağaza müdürü tempoyu sen kur kafanda...
Ve bazen benim kaldıramadığım şeyleri onun kaldırabildiğine sahit olurum. Bahanen bu olmamalı...
Hayatı prenses gibi yaşamayı hayal ediyorsan o hayal olarak kalır. O ayrıcalıklar 1 olur 2 olur 3.de yolu gösterirler...
Doktorsun ya sen hani, bilirsin çeşitli ilaçlar var magnezyum demir vitamini vs. Yetersiz olanlar için, kansızlık için onlardan kullanabilirsin...
Sürekli ayrıcalık mı bekleyeceksin mesleğini yapmak için?
Ne yapacaksın ameliyata vekil doktorla birlikte mi gireceksin? Ben halsizim doktor bey müdahale edemem şimdi mi diyeceksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?