- 8 Ağustos 2011
- 12.627
- 14.942
- 498
Abartmissiniz da abartmissiniz. Doktor diye hastanede calismak zorunda degil. Sadece diplomasini alana kadar calisir olur biter sonrasindada aile doktoru olur. Bu doktorlardan rahat bir meslek gosterin bana?
Ayrica herkes bilip bilmeden konusmus, 45 kilo az 160 boya, zorlanmasi normal olabilir. Bazilari o kiloda zorlanmiyordu diye sizde zorlanmicaksiniz diye birsey yok. Sadece bu uyeye on yargili oldugunuz icin yazmisda yazmissiniz. Tip okuyan kac kisi var burdada yorum yaziyorsunuz? O bolumdeki stresde cokda normal. Soylemeniz gereken sey sadece dietetisyene git, soyledigi sekildz yemegini ye, doktora gir gerekirse vitamin al.
Peki sen limoncu kadar elegan bi hayat sürüp bi taraftan da altın biriktirebiliyor musun. Ayrıca limoncunun eşi ona deli gibi aşık. Ve dahi o senden daha şuurluBeni limoncuyla ayni kefeye koymayin biz sinanla cok mutluyuz
Ayşenazın enazından bi gideri var, arada böyle eğlendiriyor fakat limoncuya dayanamıyorum o fazla itici bir senarist..bu forumda konu açmasına en sevindiğim üyeler ayşenaz ve limoncu. Resmen günüm aydınlanıyor çayımı kahvemi alıp oturuyorum. Burada kendilerine önerilenleri ciddiye alıp normalleşecekler diye aklım gidiyo
Ay ölecemmmPeki sen limoncu kadar elegan bi hayat sürüp bi taraftan da altın biriktirebiliyor musun. Ayrıca limoncunun eşi ona deli gibi aşık. Ve dahi o senden daha şuurlu
Sevsen de sevmesen de bu insanlar var. senin hayatin ama benim kurallarimBeyinsizler iste o kadar okumuslar boss boyle insanlarin var olmasi bile sinirimi bozuyor.
Limoncunun kocasına hayat görgüsü vermeye çalışmasıyla ilgili bi çalışması vardı; o en kaliteli gömleği alıyordu ama nafile işte adam sığır gibi mi davar gibi mi pantalonun üstüne çıkarıyordu gömleği. O konuyu tavsiye ederim bi başyapıtAyşenazın enazından bi gideri var, arada böyle eğlendiriyor fakat limoncuya dayanamıyorum o fazla itici bir senarist..
Kız çay bogazima kaçtı gülmekten...bu forumda konu açmasına en sevindiğim üyeler ayşenaz ve limoncu. Resmen günüm aydınlanıyor çayımı kahvemi alıp oturuyorum. Burada kendilerine önerilenleri ciddiye alıp normalleşecekler diye aklım gidiyo
Nekadar anlayışsınız yaaaaa, nasıl patlatsın o 45 kilooBide cipsi makasla kesmeye gerek Yok patlat gitsin
Yaaaaa ölüyorum şuan gülmektenLimoncunun kocasına hayat görgüsü vermeye çalışmasıyla ilgili bi çalışması vardı; o en kaliteli gömleği alıyordu ama nafile işte adam sığır gibi mi davar gibi mi pantalonun üstüne çıkarıyordu gömleği. O konuyu tavsiye ederim bi başyapıt
Yolla , yolla kk ye yolla nede olsa dert babasiyiz yasaka gibisin diyorum ya celimsiz bir iraden ve bunyen varsa guclenmeye calis spor ? Dengeli beslenme? Hani yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?