İnceldiğim yerden kopucam

Doktor olarak bilmiyor mu nereye gidilir ne yapılır ne edilir? Ayrıca bu konuya yorum yapmak için insan vasfı taşımak yeterli illla doktor olmaya gerek yok ve son olarak evet doktorlar yoğun tempoda çalışabilir bu anlaşılır bir durum ama bu konu sahibesi yuzunden arkadaşları daha fazla çalışmak zorunda bırakılıyor madem bünye zayıf çaresine bakacak, prenses gibi dolanmayacak ortada akranları harıl harıl çalışırken pet şişe kapağını açamıyorum demeyecek ha diyorsa da gereken neyse yapacak

Ayşenazın enazından bi gideri var, arada böyle eğlendiriyor fakat limoncuya dayanamıyorum o fazla itici bir senarist..

su şişesinin kapağını çeviremiyorum, cips paketini açamıyorum , çantamı taşıyamıyorum tüm bunları bilmelerine rağmen bana bu şekilde davranıyorlar. Onlara hatalarını nasıl gösterebilirim? Bu cümlelerin beni bitirdi resmen. Şakamısın sen. Sen hatalarının farkına varmalısın bence. Diğer arkadaşlarında yoruluyordur onlar da canlı kanlı insan neticede robot değil. Çok saygısız buldum seni

Ayşenazın enazından bi gideri var, arada böyle eğlendiriyor fakat limoncuya dayanamıyorum o fazla itici bir senarist..
Limoncunun kocasına hayat görgüsü vermeye çalışmasıyla ilgili bi çalışması vardı; o en kaliteli gömleği alıyordu ama nafile işte adam sığır gibi mi davar gibi mi pantalonun üstüne çıkarıyordu gömleği. O konuyu tavsiye ederim bi başyapıt

Yaaaaa ölüyorum şuan gülmekten

Yolla , yolla kk ye yolla nede olsa dert babasiyiz ya saka gibisin diyorum ya celimsiz bir iraden ve bunyen varsa guclenmeye calis spor ? Dengeli beslenme? Hani yanii

Ama şunu da diyeyim.
Ben 65 kiloyum ve gucluyumdur de...
Ama şu 5 litrelik su şişeleri var ya, bazen onların kapağını ben de açamıyorum. Zorlarken elim fena kizariyor. Bi bezle tutup acarsam iyi. Mübarek sanki zehir var içinde, neden o kadar sıkı kapatıyorlar acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…