Bir erkeğe yapılabilecek en büyük kötülük,parası olmadığı ve bazı ihtiyaçlarınızı karşılayamadığı için surat yapıp,onu ezmektir.
Anlattığınız kadarıyla eşiniz elinden geleni yapıyor.
Ötesi olmuyorsa bu onun suçu değil
Destek olduğunuzu söylüyorsunuz
Olmayada devam edin bencede
Çok daralıp,çok bunaldıysa bu yazışmaları yapmış olabilir
İç dünyasında yaşadığı kolay değil
Karısı ailesine gitmek istiyor ve parası olmadığı için yollayamıyor.
Bir erkek için zor bir durum
Buradan bakmaya çalışın olaya
eşinide anladım şimdi benim sözlümde der benim üzüldüğümü görünce seni hayal kırıklığına uğrattım böyle düşünmedim diye... kendini cezalandırırken sinir harbinden etraftakilere denir böyle şeyler bence pek büyütme çünkü eminim eşin de istemedi böyle olmak... kısmet bakarsın sende iş bulursun ve hemen başlarsınız güzel olur biraz sabır et eminim düzelicektir...
kızgınlıkla yazılacak şey gibi gelmedi bana. ayrıca anneye hiç yazılmaz böyle birşey. saçmalamış eşin. sen iş bul çalışmaya başla, kendini oyalayacak bişeyler bul bence. sen de para kazan. bana kalırsa eşinin üzerinde çok baskı var senin de ona destek olman lazım. baskı hisseden bunalan insan da kaçar gider gayet doğal. çalışıp ona maddi anlamda destek olman şart ya da şikayet etmicen yok yalnız kalıyorum yok oraya gidemedim buraya gidemedim diye. ayrıca maaşını alınca annenlere gitmeniz için gerekli parayı hemen ayırın ve unutun o parayı böylece harcayamazsınız.
haklısın söylememeliydi ama insan evladıyız içini dökmek istemesinide anlamak lazım o an annesiyle konuşmuş ona açılmış sıkmamaya çalışın canınızı
uyarırırsınız bi daha yapmaz
yaşananlarda maddiyattan kaynaklı bunlarda geçer üzülmeyin:teselli:
eşin o kadar çok bunalmışki annesine anlatmış.bunda sorun yok bana göre.evlilikte çok yenisiniz daha 6 ay olmuş.bu süre içinde insanlar karşıdakini çok iyi tanıyamadığından farklı algılayabilirler.üstelik hastalık girmiş araya bunlar ister istemez etkiler ilişkiyi.
canım yazdıklarına inan çok üzüldüm işin içine maddiyat girince böyle oluyor bence biran önce sende iş bulup girersen bence her şey rayına oturacak hem kafan dağılacak hemde para kazanmış olucaksın:)))
evet konuşma hiç hoş değil ama bencede o anlık kızgınlıkla yazmıştır bunları.
yani çaresizlik, parasızlık falan iyice kafasını attırıp çıkacak yol bulamadığından dolayı.
eşiniz yanlış yapmış. ama sizin anlattıklarınızda sizin de çektiklerinizi durduk yere dile getirmeniz pek şık olmamış.
valla kızgınlıkla yazmış olabilir ama yazdığı kişi annesi ya, bi arkadaşı olsa neyse kızgınlıkla dertleşmiş diyeceğim, bence bu tip kavgalar ciddi bişey olmadıkça ailelere anlatılmamalı, gün olur devran döner, kaynanan sen benim oğluma böyle böyle yapmıştın der, olabilir yani
allahtan kaynanan ustuplu bi insanmış, ya bazı kaynanalar gibi, oğlunu fiştekleseydi, eşin senden vazmıgeçecekti
seninde çalışma imkanın yok mu canım?:hulya:
bi evlilikte daha doğrusu yaşamda maddi sıkıntı gerçekten çok zor allah kimseye yaşatmasın inşallah
sevgili birkadın ,incinmekte haklısın ama bence asıl sorun maddi durum.erkekler bunu başarısızlık olarak görürler.ve bu yüzden kaçıp gitmek istediğini düşünüyorum.çünkü sen ailene gitmek yada herhangi başka bişi yapmak istedikçe (istemekte çokta haklısın) o bunları maddi açıdan karşılayamıcanı düşünüp daha çok ezilmiş.sen isteklerini yerine getiremediğinde sessizleşmişsin o bunu daha da kırmış sanırım.ve inan bi erkek için bu çok zor bir durum.eşin bu psikolojiyle yazmış bunları çok dikkate alma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?