incindim gibi

Bir_kadin

kardelen
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
2.090
33
116
44
Belçika
Selam arkadaslar, vallahi bir kac gundur oyle konular acilmiski canimi sikan sorunu yazmaktan vazgectim durdum ama yazacagim artik sikintimi.
Bir kac kez konu acmistim gerci maddi sorunlarimizdan dolayi
Bilmeyenler icin ozetliyim 6 aylik evliyim, birbirimizi cok seviyoruz. Ilgisinden, sevgisinden sikayetim yok tek sorunumuz maddiyat ve bu yuzden esim gececi olarak calismaya basladi
zor adapte oldugum bu sehirde tamamen yanliz kaldim hafta sonlarini iple cekiyoruz ama son bir kac hafta sonu acaip kavgalar etmeye basladik. Annemlere gitmek icin plan yapiyor hafta ici hafta sonu ise yol paramiz yetismediginden moralimiz alt ust oluyor
bu sefer suratlar asiliyor sorgulamalar basliyor bir yere cikamiyoruz alti ayin iki ayi calismadi hastaliktan ve calistigi zamanlar haricinde hep beraber vakit gecirdik cok ozenli davrandi bir kere olsun arkadaslariyla cikmadi gorusmedi e bende buna karsilik verdim ozveride bulunarak ozel harcamalarimi keserek ama iste bu son hafta sonlari suratim asiliyor oda sessizlesiyor
moralim cok bozuk oldugundan biraz uyuyacagim dedim
cevabi su oldu cuma gunleri iki vardiya yapacagim cumartesi aksami gelirim sende rahat rahat uyursun beni gormezsin dedi ne alaka dedigimde sikayetlerde bulundu
iyice sinirlendim bu sefer cektigimi senin icin cekiyorum boyle sacma sapan konusma dedim
beni yaptigim fedakarliklari yuzune vurmakla sucladi buna karsilik sende calistigini bahane geziyorsun dedim
ve guzel bir kavga ettik bayagi incittik birbirimizi gittim uyudum aksam uyandigimda not birakmis ben sekizde gelirim diye telefon acti kahvedeyim arkaslarla haber veriyim dedi
icim icimi yedi ne isi vardi kahvede boylesi bir kavgadan sonra sinir oldum agladim
hic bir arkadasim yokken bu sehirde aileme dahi gidemezken yapayalnizken hafta ici geceleri gitmemesi gerekti
neyse geldiginde cicek aldi geldi (cok parasi var gibi) oturduk konustuk bu kadar severken bu kadar zorluk cekerken bu kavgalar fazla yiprattigindan bahsettik ve gonlumu aldi baristik:
e sorun nerde diyeceksiniz
msn'i acikti ve annesi yaziyor "baristinizmi" diye
sok oldum ailesiyle aram iyi uzaktan uzaga oldugumuz icin ama kendisinin arasi iyi degil
karismalarini her gun aramalarini veya internette her gun gorusmek istemelerini sevmez
ve ben aileme dahi bahsetmezken son olusan bir kac tartismayi (ikinci evliligim oldugundan yuzume vurabilirler) ailesine soylemesi tuhafima gitti
ve gecmis kayitlara baktim
yazilanlar su
-gelin ne yapiyo iyimi
-yatiyo cani sikkin
-neden ne oldu
-tartistik
-git gonlunu al
-alsamda bir sey degismiyo
-cok bunaldi yalnizliktan git gezdir
-beceremiyom onuda bence bu is bitecek bizim icin en iyisi bu
-dellenme oglum ne demek bitecek
-bitecek ailesine biraz borcum var onlari odeyip dort ayin icinde basimi alip gidecem
bana bir sey sormayin offff
bunlari okuyunca canim acidi kafayi yemeye az kaldim
kendisine gosterttim ne demek oluyor bu dedim
bozuldu canim cok sikkindi moralim bozuktu oyle dedim
demek birakmayi dusundun borcu falan bosver simdi git yol senin dedim
hayir o an soylediklerimdi oyle niyetim olsaydi neden barisayim seninle dedi
moralim alt ust oldu ne kadar gonlumu yapsada anlik bir sinirle yazdigini soylesede onlari
canindan cok sevdigini soyelyip gelecege yonelik projelerimiz olsada icimden bir sey kirildi
soru isaretleri olustu
(kronik muhalifler sevinecek bu derdime, lutfen kendilerini biliyorlarsa yorum yazmasinlar)

gerçekten çok zor bi durum ben olsam bende çok kırılırdım ama eşini en iyi sen tanırsın bazen hepimiz bi kavga anında böyle şeyler düşünürüz bende çok düşündüm bi arkadaşıma bile söyledim ben boşanırım bundan yakında diye mesela eşimin kulağına gitseydi çok üzülürdü büyük sorunlar çıkardı yani bi anlık sinirle söylenmiş bişeydi ama eşimi seviyorum dediğim gibi onu en iyi sen tanırsın ne amaçla söylemiş olduğunu en iyi sen bilirsin belki de geçmişi okuyacağını bildiği için de yazmış alabilir ne olursa olsun bu işteki en can alıcı nokta bence böyle tartışmalar ailelere yansıtılmamalı hele de bu şekilde bu konuda eşini uyar derim

evet konuşma hiç hoş değil ama bencede o anlık kızgınlıkla yazmıştır bunları.
yani çaresizlik, parasızlık falan iyice kafasını attırıp çıkacak yol bulamadığından dolayı.

eşiniz yanlış yapmış. ama sizin anlattıklarınızda sizin de çektiklerinizi durduk yere dile getirmeniz pek şık olmamış.

evet bilirim hemen seni yargılıyıcakalr hiç senin yerine kendilerini kymadan 1 moralin bozukda daha çok bozulacak o saçmalıklara katılıyorum...
öyle demesi gerçekten çok kötü olmuş ... bir erkeğin hemen ailesine söylemesi üzücü gerçekten ama bunalmıştır senden de bir kaç yüz gördüyse ailesine anlatmıştır...bide ben senin içiin çekiyorum falan demenizde eşinizin ağrına gitmiş olabilir ... sizin için çalışıyor ve duyduğum laflara bak gibi düşünmüş ve gerilmiştir.. sizi anlıyorum yeni evlisiniz ve gezip eğlenmek biraz daha rahat yaşamak istiyorsunuz.peki siz çalışmıyormusunuz ?

annemle babam 32 yıllık evliler. ben kocama onların yanında derim bazen senle 32 yıl nasıl geçer düşünemiyorum diye kaydirigubbakcemile3

valla kızgınlıkla yazmış olabilir ama yazdığı kişi annesi ya, bi arkadaşı olsa neyse kızgınlıkla dertleşmiş diyeceğim, bence bu tip kavgalar ciddi bişey olmadıkça ailelere anlatılmamalı, gün olur devran döner, kaynanan sen benim oğluma böyle böyle yapmıştın der, olabilir yani
allahtan kaynanan ustuplu bi insanmış, ya bazı kaynanalar gibi, oğlunu fiştekleseydi, eşin senden vazmıgeçecekti
seninde çalışma imkanın yok mu canım?
:hulya:

Cevaplariniza tesekkurler. Hayir calismiyorum is ariyorum 6 ayin icinde ikimizde hastalandik
uc ay adet goremedim hamile kaldim sanirken kan taslasmasi olmus o da hastahanede yatti apandisitten
ve ayda iki kere ailemden baska kimsemiz yoktu. ya biraz yuzune vurdum dogru ama evlenmeden once hesaplar yapardi hic biri tutmadi ustune ustluk saglik sorunlari birazda ona bozuldum
ilgisiyle sevgisiyle hissettirmemeye calisti
ailemle arasi cok guzel
hep birakip giden taraf bendim onun agzindan hic oyle bir sey cikmadi ama boyle bir sey ima etmesi ailesine cok dokundu bana
diyor hayal kirikligina ugrattim seni mutlu olmadigini gordum ona cok canim acidi ondan oyle soyledim dedi
iyide yine soylememesi gerekti ailesine

Kızgınlıkla yazmış olduğu birşey olabilir ..Söylemeniz iyi olmuş içinizde kalıp kendi kendiniz yememişsiniz.

Bu maddi sorunlar büyüdükçe daha çok yıpratıyor zaten ilişkiyi üstüne fazla gitmeyin siz de

sevgili birkadın ,incinmekte haklısın ama bence asıl sorun maddi durum.erkekler bunu başarısızlık olarak görürler.ve bu yüzden kaçıp gitmek istediğini düşünüyorum.çünkü sen ailene gitmek yada herhangi başka bişi yapmak istedikçe (istemekte çokta haklısın) o bunları maddi açıdan karşılayamıcanı düşünüp daha çok ezilmiş.sen isteklerini yerine getiremediğinde sessizleşmişsin o bunu daha da kırmış sanırım.ve inan bi erkek için bu çok zor bir durum.eşin bu psikolojiyle yazmış bunları çok dikkate alma.

Bir erkeğe yapılabilecek en büyük kötülük,parası olmadığı ve bazı ihtiyaçlarınızı karşılayamadığı için surat yapıp,onu ezmektir.
Anlattığınız kadarıyla eşiniz elinden geleni yapıyor.
Ötesi olmuyorsa bu onun suçu değil
Destek olduğunuzu söylüyorsunuz
Olmayada devam edin bencede
Çok daralıp,çok bunaldıysa bu yazışmaları yapmış olabilir
İç dünyasında yaşadığı kolay değil
Karısı ailesine gitmek istiyor ve parası olmadığı için yollayamıyor.
Bir erkek için zor bir durum
Buradan bakmaya çalışın olaya

eşinide anladım şimdi benim sözlümde der benim üzüldüğümü görünce seni hayal kırıklığına uğrattım böyle düşünmedim diye... kendini cezalandırırken sinir harbinden etraftakilere denir böyle şeyler bence pek büyütme çünkü eminim eşin de istemedi böyle olmak... kısmet bakarsın sende iş bulursun ve hemen başlarsınız güzel olur biraz sabır et eminim düzelicektir...

kızgınlıkla yazılacak şey gibi gelmedi bana. ayrıca anneye hiç yazılmaz böyle birşey. saçmalamış eşin. sen iş bul çalışmaya başla, kendini oyalayacak bişeyler bul bence. sen de para kazan. bana kalırsa eşinin üzerinde çok baskı var senin de ona destek olman lazım. baskı hisseden bunalan insan da kaçar gider gayet doğal. çalışıp ona maddi anlamda destek olman şart ya da şikayet etmicen yok yalnız kalıyorum yok oraya gidemedim buraya gidemedim diye. ayrıca maaşını alınca annenlere gitmeniz için gerekli parayı hemen ayırın ve unutun o parayı böylece harcayamazsınız.

haklısın söylememeliydi ama insan evladıyız içini dökmek istemesinide anlamak lazım o an annesiyle konuşmuş ona açılmış sıkmamaya çalışın canınızı
uyarırırsınız bi daha yapmaz
yaşananlarda maddiyattan kaynaklı bunlarda geçer üzülmeyin:teselli:

eşin o kadar çok bunalmışki annesine anlatmış.bunda sorun yok bana göre.evlilikte çok yenisiniz daha 6 ay olmuş.bu süre içinde insanlar karşıdakini çok iyi tanıyamadığından farklı algılayabilirler.üstelik hastalık girmiş araya bunlar ister istemez etkiler ilişkiyi.

canım yazdıklarına inan çok üzüldüm işin içine maddiyat girince böyle oluyor bence biran önce sende iş bulup girersen bence her şey rayına oturacak hem kafan dağılacak hemde para kazanmış olucaksın:)))

aslinda kendi cadiligimi eksik anlattim ben o yaziyi gorunce cellallendim ve gosterttim gulumsedi once
dedi gormeni istemezdim cok sinirliydim o an falan geldi sarildi ben ates puskuruyorum
tam o sirada annesi aradi telefon calarken actim annesine dedim gitmek istiyorsa gitsin beni sikayet etmesi cok zoruma gitti o oyle seyler diyenee kadar benim cok soylemem gereken seyler vardi ama hic birini soylemedim ne sizin ne ailemin cani sikilmasin diye
bu arada esim bana sarilmis sekilde sakinlestirmeye calisiyor annesi telefondan sakinlestiriyor
herkes hakli buldu beni
onuda anliyorum tabiiki kendini yetersiz buldugu icin cok uzuluyor gecen hafta yine tartistigimizda oturup aglamasi cok dokundu birbirimizi tesseli ediyor sonra uzuyoruz tekrar ve ne olursa olsun küs olsakta sarilip uyuyoruz
dedim beni kaybetmeyi goze aliyoirmusun kesinlikle hayir bende almiyorum ama gitmek istiyorsan beni dusunme beraber mutsuz olacaksak tek basimiza mutsuz oluruz daha iyi dedim
oyle bir dusunesinin olmadigini yasadigimiz alti ayi kimse kaldiramayacagini ama biz bunu basaracagimizi soyledi
yani kisaca ikna etti ama kadin oldugum icin sanirim icimde bir yer ezilmis

canım eşinin yaşı kaç?
bana çok çocukçA geldi bu tavrı..
bir sorun oldugunda anneye koşmalar,fevri ve düşünmeden konuşmalar falan...

evet haklisiniz bazen bunu unutuyorum iste.Tesekkurler

evet bir kac ay sonra duzelir sanirim dunya mali icin uzemeye degmez diyorum ama iste insanoglu nefsine soz geciremiyor olmadik zamanda. sagol canim

evet aynen oyle nazz zaten anneci biri degildir herseyi gidip anlatmaz
ama uzuntum su ki demek fazlaca bunalmis

evet bayagi bir etkiledi

evet kursa yazildim ve bu arada is ariyorum cok tesekkur ederim benimde dilegim rayina girmesi

evet esmeralda bende oyle dusunuyorum. ayni gunun aksami kafasini dagitip geldi ozur diledi ve her surat asisim her sitem edisim onu cok uzdugunu soyledi

demi ama gerci bir arkadasina soylemesinden daha iyi benim icin ama yinede annesine soylememeliydi bunu ilk kez yapiyor cok sasirtti beni
allahtan kaynanam hakkimda yanlis fikirler vermiyor hic ogluna daima mutlu olmamizi ister

bi evlilikte daha doğrusu yaşamda maddi sıkıntı gerçekten çok zor allah kimseye yaşatmasın inşallah

amin canim beterin beteri var diyorum olanla yetinmeyi bilirim cogu zaman amasi var iste

evet pineapples o psikolojiyle yazdigina inaniyorum ama gozumde hep guclu erkek imaji yaratan esimin oyle pes etmis bir sekilde yazmasi icimi acitti. Psikolojimi sarsacak kadar guven sorunu yasayan ben gibi bir insan boylesi bir yazida cok yipraniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…