incindim gibi

Eşininizin ailesine anlatması hoş olmamış ama oda bunalmış olamazmı? Para önemli evet, ama birbirinizi yıpratıp bunaltmayın. Herkesin gerek maddi gerekse manevi sorunları var, kimse 4*4 lük değil. Bu hayatı birbirinize zehir etmekte elinizde...yaşanılası kılmakta. Bazen susmak konuşmaktan daha güzeldir, herşeyi dillendirmeyin, birbirinizi üzmeyin, hayat gerçekten çok kısa.

genelde erkek, karısı için çalışıp çabalar ve karısını mutlu edemediğini görürse çekip gitmek ister.. ben onu mutlu edemiyorum düşüncesiyle..

çünkü erkeklerin yetişme tarzlarına göre onlar aile reisidir.. koruyup, kollayan, mutlu eden, karısı için çabalayan.. uğraşlarının boşuna olduğunu görmesi onu çok yıpratır.. sevgi ayrı birşeydir..

kısacası bir erkek kendisini yetersiz görmemeli evliliğinde.. eşide bunu ima etmemeli, hissettirmemeli..

eşin yanında olupta, iyi vakit geçirdikten sonra evde olsanız da bence değişen birşey olmamalı..

yol paranız yoksa, yakınlrda gezinin.. bir yürüyüş yapıp dönün.. siz gidemiyorsanız, anneniz gelsin o hafta size..

ve asla kavga ederken böyle şeyleri söylemeyin.. o anki kavganın dışına taşmasın sözler..

Bence onları eşiniz bi anlık sinirle yazmış üstünde fazla durmanıza gerek yok.

Ayrıca eşinizle güzelce oturup konuşursanız çoğu şey hallolacaktır.

Bir an önce iş bulup eşinize maddi destekte bulunmaya çalışın.Allah yardımcınız olsun... a.s.

ben kronik muhalifmiyim bilmiyorum ama yazmak istedim:))))))))))) biraz birbirimize benziyoruz bende ailemden cok uzaktayim ve benimde esim 7 gun calisiyo cogu zaman eve yorgun argin geliyo tabi seninki dahada zor ve bende burda tek basimayim sadece kizim var oda kucuk oldugundan calisamiyorum geleli 1 yil oldu ve artik yalnizliktan delirme noktasina geldim ustelik surekli oyalamak durumunda oldugum bi kizim var esimde bu duruma cok sikiliyor ve cok uzuluyor bizde bazen oyle kavgalar ediyoruzki hersey hic duzelmeyecek gibi geliyor bana seni mutlu gormek istiyorum ve sen hakli olarak mutsuz oldukca dahada geriliyorum diyor haklida umarim ikimiz icinde zaman iyi seyler getirir esinin kizginlikla ve buyuk uzuntuyle bunlari yazdigini dusunuyorum eminim birgun hersey yoluna girecek:))))))

kocana çok kızdım çocuk mu bu ''anneeeaaa!ali bana vurdu,beni dövdü,küstüm ben ona! '' desin,bahsettiği kişi bir ömrü geçireceği kişi ne demek bırakıcam falan,kaldıki sana anlatsa karşılıklı konuşsanız anlaşsanız neyse ama ortada fol yok yumurta yok,ama kayınvalidenizi çok sevdim o mantıklı olabilmiş,bu ayrılma fikrine alışmasın aman,ara söyle annecim böyle böyle kusura bakma sizi de üzdük biz aramzda hallederiz falan diye..kocana da bu ders olsun

ınsanda bazen 6 ay bile olmuş olsa, bazı konular eğer çok sık konuşuluyorsa ve işin içinden çıkılamıyorsa ve özellikle karşıdakinin üzüldüğünü gördüğün zaman , böyle abuk subuk laflar çıkabiliyor insandan. Biraz ağır evet. Ama bunları söylerken çokta sağlıklı düşündüğünü sanmıyorum. Birde annesine böyle birşey söylemesi pek iyi olmamış. Şu konuda anlamaya çalışıyorum eşinizi, birşeyin içinde boğulduğunuz zaman acaba olmayacak mı, gitmeyecek mi, sıkıntısına düşebiliyor. Ama bunları okumakta kolay değildir sizin açınızdan.

Devam etmek istemeyecek biri olsa , bunu en iyi siz anlarsınız. Biraz daha sarılın birbirinize.
Kaynanayıda sevdim ayrıca :)

Son düzenleme:
konusmalariniz gercekten cok kirici gecmis canim hani derlerya dil yarasi en kötüsü diye
sende haklisin yanlizlik cok zor kendi adima asla yapamazdim herhalde
ama söyle düsün adam senin icin gercekten cok ugrasiyor bir seyler yapmaya calisiyor ama elinden o kadar geliyor ne yapsin belki sende bir is bulup calissan hem ona destek olursun hemde kafani dagitmis olursun bir nebze
ayrica o msn konusmalarina falanda takilma icini dökmek istemis hem yabanci degilki annesi
allahtan annesi iyi insanmiski yangina körükle gitmemis

annesine anlatması hiç hoş bir davranış değil ,,çok önemli olmadıkça ailelere sorunlar anlatılmamalı ..ama eşin demekki çok bunalmış ki ağzından böyle laflar çıkmış ..olabilir ...sen de aynı şekilde bunalıp da annene söyleyebilirdin ..tek derdin bu olsun ..söylediğine göre sen de sanırım onu terketme durumlarına girmişsin ya da öyle tavırlara ...bunlar evliliğin bunalımlı dönemlerinde olabilecek şeyler ..önemli olan icraata geçmesi ...laf söz kırıcı olabiliyor ama çok da takıntılı olmamak lazım ...eşini rahatlatmaya çalış konuş onunla ..bence çok büyük bir bunalımda gibi görünüyor ..ciddi anlamda da seninle boşanacağını sanmam ..skıntılarını sana anlatamamış demekki annesine içini dökmüş ..incinsen de eşine çok yansıtıp da iice bunaltma derim ben sana ..onu karşına al konuş ..dertlerini sana anltmasını sağla ...sana anlattıkça başkalarına anlatmayı kesecektir ...ayrıca kayınvaliden de ii insanmış böylece öğrenmiş oldun işte ..oğlunu doldurabilirdi de ...demekki ailenize önem veriyor ...kıymetini bil ...

öncelikle sıkıntılarına gerçekten çok üzüldüğümü söylemek istiyorum.inşallah tez zamanda çare bulursunuz.
eşinin tavrı ise tam anlamıyla onur kırıcı ne olursa olsun,ne kadar kızmışsa kızsın,bu sinirle söylenmiş bişey değil bence.aklında kurmuş,borç btsin demiş...vs vs...çok kırıcı kesinlikle.ama senin tavrını çok beğendim,şimdi gidebilirsin demen gerçekten yerine oturtulmuş bir laf.bunu sen daha iyi bilirsin,eşin gerçekten çekip gidecek bir adamsa zaten anlamışsındır.

canım yaa ... incinmişsindir mutlaka ve bunu kolay kolay da unutmazsın... ama ben eşinin daha önceki konunda da okuduğum kadarıyla sana bunu unutturmak için çabalayacağına eminim... zaten bunca yoğun çalışması sizin için değil mi?

annesine anlatmış ; anlatmamalıydı belki ama neyse ki annesi de senden yana çıkmış... şöyle de birşey vardır... bazen dertlerimizi anlatacağımız insanları seçeriz... mesela eski sevgilimle sorunlarımı bir arkadaşıma birkaç kez anlattığımda artık onun gözünde ben hep üzülendim ; arkadaşım objektif olamıyordu... ben de ona anlatmamaya karar verdim... belki de annesinin ona bu konuda senden yana olacağını bildiği için anlatmıştır... rahatsız oluyor demişsin sık aramalarından... yani bunu seni şikayet olarak algılama... bence destek görmek istemiş ; pes etmemek için...

ve evet erkek olduğu için de bu durum onu belki de senin incindiğinden daha da fazla incitti...

bir de şunu söylemek istiyorum ben eski ilişkimde sorun yaşadığımda hep en yakın arkadaşıma diyordum biz 2. seneyi göremeyeceğiz sanırım ; ben böyle istemiyorum ; ben şöyle istemiyorum... ama noldu biliyor musun ayrılık kararı ondan geldi... yani benim sadece dilimdeydi ki ona karşı hiç söylememiştim...çünkü gerçekten onu bırakmak gibi bir düşüncem yoktu... bu sadece kırıldığımız zamanlar da söylenilen tarz da cümlelerden gibi geldi bana...

çok üzerinde durma ve destek olmaya devam et... allah yardımcınız olsun... kolay değil maddi sıkıntı biliyorum... en kısa zamanda güzel kapılar açılır inşallah sizin için... :Saruboceq:

içten içe düşünüyor olabilir ayrılmayı
annesine söyleyecek kadar büyütmüş..... üzüldüm ama bence artık irdelemeyin konuyu. o evdeyken siz uyuyosunuz, onun da canı sıkılmıştır yani. biraz anlayış göstermelisiniz birbirinize. sonuçta maddiyat yüzünden ailenizin yanına gidememeniz onun suçu değil, değil mi?

bunda bişey yok canım hiç canını sıkma.. ben de sevgilimle kavga ettiğimizde ayrılacaz bitecek istemiyorum diyorum.. ama içimden geldiği için değil o an gururum yüzünden midir bilmiyorum öyle diyorum.. kocan da annesine gurur meselesi yapip bitecek demiştir.. annesi ne demek bitecek saçmalama demiş o bile ciddiye almamış.. haklısın sinirlenmekte.. ama içinde öyle bi niyet yoktur.. zor günler geçiriyosunuz belli.. biraz alttan alın birbirinizi.. hepsi gecer inşalah... üzülme canım

Arkadaslar hepinize ayri ayri tesekkur ederim. Yani benim kirilmam incinmem normal hepimizin ortak fikri anormallik bende degil. Hatam evet hafta sonlari biraz surat asmam oysa iyiyi ve kotuyu ayirmam gerek
her sabah operek uyandiran her gidisinde tatli sozler soyleyen ustume titreyen aileme sevgi ve saygida bulunan sefkatli sevgi dolu bir insan esim bu artilari eksilerini kapatmasi gerek diye dusunuyorum
evlenmeden once bol keseden atti cok acele etti bende hevesliydim zaten evlendim ikimizde cok duygusal oldugumuz icin cok uzulduk ben biraz kinciyim cokta takilirim detaylara hep ayaklarimin uzerinde durdugum icin daha evvel evlilikte bu kadar zorluk cekmek bana zor geldi
sanirim bu kadar yalniz olmasaydim bunlar olmayacakti kendisinede bunu soyledim cevabu su oldu alti ayin icinde bir kere olsun seni birakip ciktimmi? yani nerden baksam evet cok fedakar davrandi ama bende yeni evliyim sonucta ilk evliligimde yakalamadigim mutlulugu yakaladim derken borclar ust ustune geldi sinir oldum

yazilari okuduktan sonra bagirdim cagirdim sakin olmam icin sarildi "o an sinir aninda yazdim uzuntumden " dedi ve tam o sira annesi aradi size yazdigi yazilari gordum ben zorla tutmuyorum pisman olduysa gidebilir dedim ben bunlari derken esim hala bana sarilip sakinlestirmeye calisiyordu
aradan dort gun gecti hala o yazilara takildim dokundurma yaptigim zaman ikna etmeye calisiyor
unut diyor birakmayacagim sen istesende birakmam bunca zorlugu ayrilmak icin cekmiyoruz daha cocuklarimiz olacak diyor icim yumusuyor. dediginiz gibi tez elden calismam gerek ve cidden bozulmasini istemedigim bir evlilik..........

Hiç üzme canım kendini,bir çok insana göre şanslısın;güzel bir evliliğin,huzurun var,sevilip saygı görüyorsun,herkes yakalayamıyor bunu.maddi sıkıntılar gelip geçer o zaman her şey çok daha güzel olur.

Ne gÜzel yazmıŞsın sende farkındasın demek ıŞte bu gÜzel bıraz daha olumlu olundumu herŞey dÜzelır allahın ıznıyle canımm.... Bak PıŞmanmıŞ eŞınde ne mutlu sevındım Şımdı....

tesekkur ederim Papatya guzel sozlerin icin evet farkindayim ve sadece daha olumlu olmam gerek bunu basarmak icin elimden geleni yapacagim
xwgi evet sukretmem gerek ve sanirim simariklik yapiyorum
nurunayn evet buda gecer amac gecene kadar birbirimizi yipratmamak tesekkur ederim

burcu01 cok tatlisin tesekkur ederim samimiyetin icin

yapma kendinden soğutursun.bi zaman sonra onunda sabrı tükenecektir.lütfen bu sevginin tadını çıkar.şans insanın yüzüne her zaman gülmez.

Insallah suder hersey gonlune gore olsun. Sen eminsen ben daha emin olmaliyim demi canim guclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…