Gulceza merhaba, geçen ay uyguladım ibrahim saraçoğlunun incir kürünü, aynen tarifteki gibi 15 adet incirden yaptım ve havuçta ekledim ben, 1 su bardağı oluyordu kaynadıktan sonra ve dediğin gibi çok tatlı oluyordu tadı ama direndim ve tam 21 gün uyguladım, 1 temmuzda regl olmam gerekiyordu olmadım, 3 temmuzda yani dün test yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim, incir kürünün faydası oldu sanırım, çünkü bende yumurta çatlama sorunu vardı, yumurta çatlamadan atıldığı için hamile kalamıyordum, Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın, çok güzel bir duygu gerçekten...
saolun arkadaşlar bugün 10 incirden yaptım ve tadı iiydi bu ay ilk kez başladım bakalım ne gösterecek rabbim ben adet tarihimi beklemeden başladım adetim zaten gecikmişti adet olmadanda başlanabildigi için beklemedem ben inş hayırlı haberler alırım sonunda siz kullanan arkadaşlarım gibi cvblarınız için hepinize teşekkür ederim gelin burdan dertleşmeye devam edelim isterseniz ben sıksık giriyorum buraya incir kürünü uygulayan aradaşlar birlikte takip edelim bakalım neler olucak bu konuyu açtıgım gün yani dün başladım ben kullanmaya hayırlısı allahtan
simenaycım bende geçen ay yapmıştım incir kürünü ama havuç koymadan sonra kasıklarımda çok ağrı olunca 16.gün bıraktım korktum kist falan olcak diye regli oldum hamiş kalamdım malesef ve reglimde acayip sancılı geçti işe falan gidemedim bende bu reglimde soğan kürüne başladım eğer kist mist oluştuysa atar diye hemde miyomlarım var belki onlarada iyi gelir diye
sen incir kürünü yaparken kasıklarından çok ağrı çekmişmiydin
çicekcik canım bu küre başladığımda ben de seninki gibi ağrı hissetmiştim ama bırakmadım 21 gün uygulayıp ara verdim.ikincisine başlayacaktım ki hamile olduğumu öğrendim.ben faydalı olduğuna inanıyorum ama kist oluştururmu onu bilmiyorum belki bünyeden bünyeye farklılık gösterebilir.Arkadaşların yorumuna göre yumurta geliştiği için ağrı yapıyormuş.soğan kürüne başlaman iyi olmuş ben de ilk onu yapmıştım.inşallah inanıyorum ki Allah sana da en kısa zamanda bebiş nasip edecek. opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?