incir kürü kullanan arkadaşlar soruma cvb lütfen

ben 2,5 su bardağı suya 10 tane koydum ve kaynamış suya attım incirleri ve 20 dk kaynattım....2 bardak çıkıyordu...

ya bende aynen böyle uygulamayı düşündüm aynı sorunun cevabını bekliyorum, bu şekilde deneyen oldu mu?
öncesinde soğan kürünü yapmak illa gerekli mi? soğan kürünü içebileceğimi hiç sanmıyorum tadı nasıl bir şey ki???fisfisfis kolay içeniniz oldu mu?
:uhm::uhm::uhm:

ay kız ben de aynı şeyleri düşünmüştüm soğan kürü içinkaydirigubbakcemile3

walla kızlar ben geçen au incir kürünü yaptım ki incir hiç sevmem 15 taneden hemde 16 gün kasık ağrılarım tavan yaptığığ için bıraktım çünkü kist oluşmasından korktum benim bünyem musait çünkü ama hamiş kalamadım şu varki kesinlikle incir kürüyle yumurtlama olayı güzel etkileniyor işe yarıyor hamiş kalamadım ama olsun
bende bu ay soğan kürüne başladım acep nasıl olur diye endişelerim vardı ama inanın düşünüldüğü gibi değil hafif bir su oluyor ağır olmuyor insan kafasında kötü canlandırıyor tabide benim için en azından öyle olmadı miyomlarım vardı iki tane belkim gider diye birde incir küründen kist oluştuysa atsın diye yapıyorum halada devam ediyorum regliimin 3. günü başladım reglim bittikten 3-4 gün saonra şiddetli bel ve bacak ağrılarım oldu sonra bi gün kanamam oldu sanırım içimden bişeyler söküldü gitti işe yaradığını düşünüyorum açıkçası sonra kanama devam etmedi şimdi iyi bakalım inşallah sizlerde faydasını görürsünüz ben dokotora gittiğimde miyomlarım gitmiş mi asıl o zaman öğrencem tabi allah hepimize kolaylık versin yaa o kür senin bu kür benim deli dana gibim kaydirigubbakcemile3 aay ne uzattım kalın sağlıcaklannn kaydirigubbakcemile3

:) cicekcik bilgilendirmen için çok saol. hımmm o halde bu soğanı denemek lazım. açıkçası bende de miyom var doktorum beni o kadar rahatlattı ki bu konuda kafama takmıyodum. ancak bebiş için içerim salı günü kontrolüm var ardından hemen ilk soğana başlıyorum :) bakalım neler olcak.

başla tabi benim miyomlarımda doktor rahatlattı ve hamişliğe engel değil demişti bende ne olur ne olmaz dedim bir de son reglim çok sancılı geçti iki gün işe gidemedim soğan kürü işe yararmı diye başladım bugün 11 .gün ve artık içmiycem 10 günlük kür yeter sıkıntı bastı kür yapmaktan kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar soğan kürünü 15 gün yaptım simdi incir kürüne başlayacam ama hemen yarın içebilirmiyim yoksa 1 hafta aramı vermem gerekir ltf cvp

Slm ya araniza yeni katilmaktayim !
Bende bu turden kullanmaya basladim ama yalniz kafam karisti. Benim de yumurtalarim catlamasini icin nasil incir kuru uygulamaya basladim? Ayni zamanda Dr. Ibrahim Saracagoulu dedigi gibi tarifi yapyorum! Suan 4 gunum olmak uzere!!!

Kür 2: Yumurta çatlatıcı ve kolay hamile kalma
Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir. Bu kürün uygulaması,

2x21U+7A

U; 21 gün uygulanır
A; 7 gün ara verilir

şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası var ise, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

Fakat Yumurta catlamasini olay incir ile havuc kuru bulamadim tarifi!!! Lutfen yardimci olurmusunuz :???
Tesekkurler!

bende incir kürünü uygulamak istiyorum fakat doktor bana klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi verdi iğneyi önceki gün aldım bakalım hep umutlanıyorum ama olmuyor benim sormak istediğim konu acaba incir kürünü şu anda uygulasam bana faydası olurmu cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar

Biraz geç oldu ama ben soğan kürü yapmadım. İncir kürü yaptıktan kısa bir süre sonra hamile kaldım.

Grill,inşaAllah bebeğini sağlıkla dünyaya getirirsin.
Bende geçen ay incir+havuç kürüyle hamile kaldım fakat 4 haftalıkken düşürdüm.Rabbim isteyen herkese hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaAllah banada tekrar versin,amin.

merhaba simenay. bu msjının üzerinden çok zaman geçmiş ama umarım hatırlarsın o yılı :) bizde bebek için uğraşıyoruz altı aydır önce soğan kürünü yaptı ve iki aydır 25 günlük incirve havuç kürünü uyguluyorum. kasık ağrısı yapmış sende de değilmi.ben bu kürü uyguladığım sürece göğüslerim taş gibi. seninde göğüslerinde bi değişiklik oldumu. hem kürü uyguluyorum bi yandanda bi yan etkisi vardır die korkuyorum anlıyacağın. o yüzden sana da sormak istedim aynısı oldu mu diye. ?

bende bu ay bu incir kürüne başlamaya karar verdim..tesadüfen dun marketten incir almıştım..sizden bu kuru yapanlar hakkında bilgi edinmek istiyorum..yardımcı olursanız cok sevinirim..

ben yepppyeniyim
arkadaşlar bu kür ne zaman kullanılmaya başlanıyo acaba??? mesela yrn yapsam ama ya hamileysem ne zaman başlamam lazım ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…