sogan kurunu uygularken normal yollardan denem yapilabilir ama hem bebk icin tedavi gorup hem sogan kurunu uygulamak sakincali olabilir gibi gelio bana. sogan kurunu uygularken hamile kalan arkadaslar aceba normal yollardanmi hamile kaldilarkuneeCADIARZU
tabi hersey takdiri ilahi. tevvekkulude elden birakmaamak lazim. KURAN'DA ayetler var bebek isteyenler icin onlardanda okumak lazim, ben okumustum 3 ay . okumak isteyenler nette yazsin cikio . ALLAH HERKESE HAYIRLI SAGLIKLI EV;L:ATLAR NASIP ETSIN
Canım ben geçen ay soğan bu ay 21 gün incir kürünü uyguladım ve hamile olduğumu öğrendim.Ben onun etkisi olduğuna inanıyorum çünkü 10 ay beklemiştim bebişimi.Bu kürü uygulayın bence.
Arkadaşlar bu kürün tam olarak ne zaman başlandığını ve ne kadar süre uygulacağını öğrenmek istiyorum. bilgi verirseniz çok sevinirim. yani ben ağustos sonu hamile kalmak istiyorum ne zaman içmeye başlamalıyım?
teşekkürler :)
Gulceza merhaba, geçen ay uyguladım ibrahim saraçoğlunun incir kürünü, aynen tarifteki gibi 15 adet incirden yaptım ve havuçta ekledim ben, 1 su bardağı oluyordu kaynadıktan sonra ve dediğin gibi çok tatlı oluyordu tadı ama direndim ve tam 21 gün uyguladım, 1 temmuzda regl olmam gerekiyordu olmadım, 3 temmuzda yani dün test yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim, incir kürünün faydası oldu sanırım, çünkü bende yumurta çatlama sorunu vardı, yumurta çatlamadan atıldığı için hamile kalamıyordum, Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın, çok güzel bir duygu gerçekten...
slm kızlar bende bu incir kürünü 13gün yapabildim kaç markete sordum yoktu yinede faydası olmuşmudur acaba çiçekçik ben denemiştim soğan kürünü bende etki etmemişti istersen doktora bi görün canım ters bi durum olmasın
kızlr bu ıncır kuru ne zmn baslanıyo hanı adet bıttgndemı adet zamanındamı bılgıledrrsnz sevınırım ve ne kadar ıcılecek nasıl yapılacak bnmde catlamayan yumişlerim varrr
canım 1 bardağın hepsini bir anda mı içtin yoksa 2 ye bölüp sabah akşam yarım bardak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?