incir kürüne yeni başlayanlar buyrun listemize :)

buırdayım canım hoşgeldin ben adetin ilk günü başladım sabah 8 tane inciri 2 ye bölüyorum 2.5 klorsuz suda 8 dk kaynatıyorum sonra içine orta boy havucu küçük küçük doğradım 5 cm kadar kaynayan incirin içine kattım 4 dk daha kaynattım sonra ocağı kapattım ılıyana kadar bekledim ılıdıktan sonra 2 ye böldüm sabah ve akşam yemeklerden 15 dk önce içiyorum bu kürü 21 gün içiyorsun

canım sen adetin 2. günüde devam edebilirsin başaladığında söyle senide ekleyeyim listeye

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

İSİM........................KÜRE BAŞLAMA TARİHİ............................SAT

krizantem.................27 mart......................................................26 nisan
nalim.......................14 nisan....................................................10 mayıs
karakaya..................12 nisan...................................................11 mayıs
mirage1983..............22 nisan....................................................15 mayıs
Hilal24.....................21 nisan....................................................19 mayıs
ayyaz......................30 nisan....................................................30 mayıs
portakal_suyu..........27 nisan
ecrin87

MAYIS AYININ HAMİLELERİ :CüvCüv:

Son düzenleme:
Sagol hılalcım ıncırım yok bugun alıp yarın sabah baslıcam allahın ıznıyle. Yanı adetın 3.gunu baslamıs olucam havucu catlatmak ıÇınmı kullanıyoruz ıÇınde

vajınusmusluydum ben 1 ay once kurtuldum hemen bebıs istıyoruz bu ay olur dıye umutlanmıstım ama olmadı 2 tane dusugude vajınusmusluyken olmustu bı mucıze gıbı Rabbımhayırlısını versın

düşüklerin nedenleri varmıydı bende hiç bişey çıkmadı Allaha şükür sebepsiz

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

ıSıM........................KÜRE BAŞLAMA TARıHı............................SAT

krizantem.................27 mart......................................................26 nisan
nalim.......................14 nisan....................................................10 mayıs
karakaya..................12 nisan...................................................11 mayıs
mirage1983..............22 nisan....................................................15 mayıs
Hilal24.....................21 nisan....................................................19 mayıs
ayyaz......................30 nisan....................................................30 mayıs
portakal_suyu..........27 nisan
ecrin87.....................................................................................30 mayıs

MAYIS AYININ HAMıLELERı :CüvCüv:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…