incir kürüne yeni başlayanlar buyrun listemize :)

Kızlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar.inşallah en kısa zamanda hamile haberlerini duyarız burdan.

Kızlar azÖnce bı arkadaŞım dedı Şımdı beŞ gÜn bÖyle ıncır kÜrÜ uygulayacaĞım sonrada ıÇıne havuÇ atıcam oda Çatlatmaya yarıyomuŞ

kızlar bendde yaptım hergun ıncırı ıcerken ıcıne bır tanedde havuc dograyıp attım.ole ıctım.

İSİM........................KÜRE BAŞLAMA TARİHİ............................SAT

krizantem................27 mart......................................................26 nisan
ecrin87....................22 nisan....................................................29 nisan
nalim.......................14 nisan....................................................10 mayıs
mirage1983..............22 nisan....................................................15 mayıs
Hilal24.....................21 nisan....................................................19 mayıs

NİSAN AYININ HAMİLELERİ :CüvCüv:

incir kürü kullanan arkadaşlar kürü uygularken ovulasyon gününüzü tesbit edebildiniz mi,ovulasyonun daha erken ya da geç olduğu oluyor mu acaba merak ettim

canım senındemı ara kanama oldu? ıncırı ıcerkenmı oldu? Bırde yumurtlama zamanındamı oldu?ayy cok soru sordum..yoruldum:))

yok canım benim kist vardı soğan suyu içtim atmışım doktor 2 ay doğum kont.hapı vermişti ben 10 günde attım soğan susyuyla çok sevinçliyim bu yüzden ohhh sürekli tekrarlıyo çünkü 5 cmlik bi kist vardı belki sende de öyle biş vardı attın kurtuldum benim son 4 ayım hep ara kanamayla geçiyo

incir kürü kullanan arkadaşlar kürü uygularken ovulasyon gününüzü tesbit edebildiniz mi,ovulasyonun daha erken ya da geç olduğu oluyor mu acaba merak ettim

canım ben tesbit edemedım takıp ettım ama bılmkıyorumkı belkı erken belkı gecte olmus olabılır benım sadece ara kanamam oldu o gunlerde.

Yaa doktor bana oluruna bırak dedı Şıncık yarın ateŞımıde ÖlÇmeye baŞlıyayımmı ben ben bıde karanfıl atıcam Çayımın ıÇıne gÜnde 2-3 tane oda ıyı gelıyomuŞ

Hılal benımkı kısttendı ama dedĞın gıbı yerleŞme kanamasıda olabılır

gecmıs olsun canım neysekı kurtulmusun muayene olurken bana hıc dr.kıst falan bahsetmedı ınsaallah yoktur.

Yaa doktor bana oluruna bırak dedİ Şİncİk yarın ateŞİmİde ÖlÇmeye baŞlıyayımmı ben ben bİde karanfİl atıcam Çayımın İÇİne gÜnde 2-3 tane oda İyİ gelİyomuŞ

evet karanfilde iyi geliyomuş bende aklıma geldikçe 1 tane yutuyorum :)

ınsallah dıyelım ama yerlesme kanaması oldugunu zannetmıyorumm cok erken olur cunku bırde oyle bırsey olsa benım ustunden kacccc gun gectı hamılelık belırtılerı yasardım su an ıcın hıcbısey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…