incir kürüne yeni başlayanlar buyrun listemize :)

canım hemen bırakma 7 gün ara ver sonra yine başla

ayyy yok ben bır daha baslayamam ıncır gormek ıstemıyorum bır muddet ıcım dısım ıncır oldu ınsallah faydası olurda gerek kalmaz bır daha ıcmeme.

butun ıyı dıklerınız ıcın tesekkur ederım kızlar ınsallah allhım hepımıze yardım etsın emeklerımızı bosa cıkarmasın.

benım cıkmam lazım hepınıze ıyı aksamlar.

evet evet kısmet olursa edicem var bende 20 li almıştım sanırım seninle aynı marka kullanıyoruz yarın yaparım kısmetse ilk testi..

ıncır ıŞe yarar ınŞ.bende ıncırı Çok sevıyorum tazesı Çıksın dıye beklıyorum

Kızlar o test kaÇ para ben hıÇ kullanmadım doktora gıdıyorum dıye bu ayda kendı halıne bırakıyo doktorum acaba dıyom kullansammı

sanada iyi akşamlar

evet evet kısmet olursa edicem var bende 20 li almıştım sanırım seninle aynı marka kullanıyoruz yarın yaparım kısmetse ilk testi..

evet senin erken oluyo yumurtlaman tatlım bende 10. günü başlarım daha benim var
hadi inş. rastgelir

strip olanı 26,5 kaset tip olanı 33,5 lira içinde 10 tane var canım 2 tane gebelik testi gönderiyorlar

Hımm kullanımı kolay dımı nettenmı sıparıŞ oluyo kızlar bunlar ben tÜkana sÖyleyemem de

Hımm ÇalıŞınca evde olsam hemen sÖylerım yada annemlerın adresı verırım

bilmem ben sormadım ama burdaki arkadaşlar eczaneye sorduklarında o nedir cevabını almışlar genelde

Tamam canım ben olmazsa annemlerın adresını verırım tŞkler bılgı ıÇın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…