ınsallah dıyelım ama yerlesme kanaması oldugunu zannetmıyorumm cok erken olur cunku bırde oyle bırsey olsa benım ustunden kacccc gun gectı hamılelık belırtılerı yasardım su an ıcın hıcbısey yok.
canım hemen bırakma 7 gün ara ver sonra yine başla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ınsallah dıyelım ama yerlesme kanaması oldugunu zannetmıyorumm cok erken olur cunku bırde oyle bırsey olsa benım ustunden kacccc gun gectı hamılelık belırtılerı yasardım su an ıcın hıcbısey yok.
gecmıs olsun canım neysekı kurtulmusun muayene olurken bana hıc dr.kıst falan bahsetmedı ınsaallah yoktur.
canım ben tesbit edemedım takıp ettım ama bılmkıyorumkı belkı erken belkı gecte olmus olabılır benım sadece ara kanamam oldu o gunlerde.
Hİlal benİmkİ kİsttendİ ama dedĞİn gİbİ yerleŞme kanamasıda olabİlİr
Yutma kız at Çayının İÇİne esans gİbİ oluyo
ayyy yok ben bır daha baslayamam ıncır gormek ıstemıyorum bır muddet ıcım dısım ıncır oldu ınsallah faydası olurda gerek kalmaz bır daha ıcmeme.
inş. canım seni nisan ayının hamişi olarak eklemek istiyorum
butun ıyı dıklerınız ıcın tesekkur ederım kızlar ınsallah allhım hepımıze yardım etsın emeklerımızı bosa cıkarmasın.
amin inş.
benım cıkmam lazım hepınıze ıyı aksamlar.
evet evet kısmet olursa edicem var bende 20 li almıştım sanırım seninle aynı marka kullanıyoruz yarın yaparım kısmetse ilk testi..
İncİr İŞe yarar İnŞ.bende İncİrİ Çok sevİyorum tazesİ Çıksın dİye beklİyorum
Kızlar o test kaÇ para ben hİÇ kullanmadım doktora gİdİyorum dİye bu ayda kendİ halİne bırakıyo doktorum acaba dİyom kullansammı
evet 2 gün içinde geliyor ben kapıda ödeme yapıyorum
Eczanelerde varmıdır