incir kürüne yeni başlayanlar buyrun listemize :)

Hamile kalmak isteyen kadınların, Adaçayı, Nane ve maydonozdan kesinlikle uzak durmaları gerektiğini söyleyen Saraçoğlu hamile kalmayı kolaylaştıracak bir kür tarifi verdi.
DR İBRAHİM SARAÇOĞLU HAMİLE KALMAYA YARDIMCI KÜR : 8-9 adet kuru inciri suyun içine koyup 8 dk.kaynatın. Kaynayan İncirin içine bir adet sert havuç ilave edin. 2-3 dakika daha kaynattıktan sonra suyunu için. Bu kürü 21 gün boyunca aravermeden, Sabah aç karnına suyun yarısı ve öğlen aç karınına diğer yarısı olmak üzere kürü uygulayın.

Cnım bu kür sabah akşam tazemı yapılacak birde sen ne kadar suyla yapıyorsun ? ve adetin kaçıncı günü bu küre başlamalıyız

canım ben adetın 3. gunu basladım yumurtlama zamanı bıtıyor oyle baslayınca.ınsallah sende faydasını gorursun.

teşekkür ederim inşallah canımmm amaaa 3.günü başlayınca tam adetin yumrtlama zamanı bitirirsem 10 gün falan kullanmış olmuyomuyuz 21 gün yazıyodu kullanma süresi ben yanlışmı anladım acaba???

günaydın kızlar benı soran arkadaslarımız olmus hepınıze tesekkur edıyorum benı unutmadıgınız ıcın..opuyorumnanaktan

ben daha adet olmadım beklıyorum bugun bekleyım yarın test yapayım dıyorum 1-2 gunluk gecıkme normal olabılıyor.ınsallah hayırlısıyla ılk guzel hebr benden olur bu topıcte cok ısterım valla.kaydirigubbakcemile2

herhangı bır belırtım yok ama ben yınede kendımı adete hazırlıyım ne olur ne olmaz.CADIARZU

teşekkür ederim inşallah canımmm amaaa 3.günü başlayınca tam adetin yumrtlama zamanı bitirirsem 10 gün falan kullanmış olmuyomuyuz 21 gün yazıyodu kullanma süresi ben yanlışmı anladım acaba???

canım ben adetın 3. gunu basladım benım adetler 33 gunde falan gelır.21 gun kullandıgımda 17 nısanda bıtmıs oldu ve yumurtlama zaamanımda gecmıs oldu.sen yumurtlama zamanını hesapla ona gore basla ıstersen.

günaydın kızlar benı soran arkadaslarımız olmus hepınıze tesekkur edıyorum benı unutmadıgınız ıcın..opuyorumnanaktan

ben daha adet olmadım beklıyorum bugun bekleyım yarın test yapayım dıyorum 1-2 gunluk gecıkme normal olabılıyor.ınsallah hayırlısıyla ılk guzel hebr benden olur bu topıcte cok ısterım valla.kaydirigubbakcemile2

herhangı bır belırtım yok ama ben yınede kendımı adete hazırlıyım ne olur ne olmaz.CADIARZU

inş. olmazsın tatlım artık nisan ayının ilk hamilesi olarak seni eklemek istiyorum çok bekleme yap şu testi ben olsam şimdi hemen yapmıştım :)

Cnım bu kür sabah akşam tazemı yapılacak birde sen ne kadar suyla yapıyorsun ? ve adetin kaçıncı günü bu küre başlamalıyız

ben adetin ilk günü başladım sabah 8 tane inciri 2 ye bölüyorum 2.5 klorsuz suda 8 dk kaynatıyorum sonra içine orta boy havucu küçük küçük doğradım 5 cm kadar kaynayan incirin içine kattım 4 dk daha kaynattım sonra ocağı kapattım ılıyana kadar bekledim ılıdıktan sonra 2 ye böldüm sabah ve akşam yemeklerden 15 dk önce içiyorum bu kürü 21 gün içiyorsun

Son düzenleme:
inş. olmazsın tatlım artık nisan ayının ilk hamilesi olarak seni eklemek istiyorum çok bekleme yap şu testi ben olsam şimdi hemen yapmıştım :)

ınsallah canım bende cok ıstıyorum ama her ay adet gunu test yapıp husrana ugrayınca bıde ustune adet gelınce cok uzuluyorum bu ay nedense korkuyorum test yapmaya heralde sonuc yıne aynı olcak dıye cekınıyorum bellı olmaz belkı 1-2 saat sonra gıder alırım bır tane ayy eczacıdan da cekınıyorum artık yuzum kalmadı adam dıycek bu aydamı olmadı dıye:kedi:

ınsallah canım bende cok ıstıyorum ama her ay adet gunu test yapıp husrana ugrayınca bıde ustune adet gelınce cok uzuluyorum bu ay nedense korkuyorum test yapmaya heralde sonuc yıne aynı olcak dıye cekınıyorum bellı olmaz belkı 1-2 saat sonra gıder alırım bır tane ayy eczacıdan da cekınıyorum artık yuzum kalmadı adam dıycek bu aydamı olmadı dıye:kedi:

aynı ben valla bende utanıyorum artık o yüzden bu ay 2 tane test aldım belki bu ay olmazsa diğer aya yaparım diye :)))

İSİM........................KÜRE BAŞLAMA TARİHİ............................SAT

krizantem................27 mart......................................................26 nisan
ecrin87....................22 nisan....................................................29 nisan
nalim.......................14 nisan....................................................10 mayıs
karakaya..................12 nisan...................................................11 mayıs
mirage1983..............22 nisan....................................................15 mayıs
Hilal24.....................21 nisan....................................................19 mayıs

NİSAN AYININ HAMİLELERİ :CüvCüv:

Hılal bende daha yolun baŞındaymıŞım ya ben 22 nısanda baŞlamıŞım bende daha erken sanıyodum

Back
X