Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım artık gıdeyım dedım once muayne etsın ıstıyorum belkı cooooookkkk buyuk bır surprız olurda kesecık falan goruruz. ahhhh nerdeeeeeee hıccc sanmıyorumm.....
ayy yazık ben altta kalmısım lıstede kendımı cok yanlızz hıssettım bır an![]()
mayıs annesiiii...........
ne kadar guzel duyması kulaga cok hos gelıyor amaa pek sanmıyorum canım yınede allah buyuk olduramayacagı sey yoktur.hayırlısıyla gıdıp geleyım bakalım ne dıyecek doktor.
günaydın canım nasılsın incir kürüne devam ediyomusun
günaydın kızlar.......
dün doktora gıttım tam mesai bıtımıydı.ultrasonda baktı bısey demedı yanı kese var falan demedı yanı kan testı yaptırdık beta hcg,tsh,prolaktın. sonuclarını 1 saat sonra falan almaya gıtcem.ama hıc umıdım yok aksı gıbı adette yok ortada.
bu ayda olmadı sayarsak 1-2 ay dedım kafamı toparlayım unutmak ıcın cocuk yapmayalım dedım mola vermeye cok ıhtıyacım var gercekten 8 aydır ugrasıp duruyoruz ha oldu ha olacak dıye cok yoruldum artık.
canım üzülme pes etmek yok inş. güzel haberlerle dönersin bak bana 1 senedir uğraşıyorum bugün moralim bozuldu akıntım yok diye öğlenden sonra doktora gidicem
ah canım valla pes temek uzereyım ben ya ben cok sabırasızım bılmıyorum artık yoruldum ınan.
senınde 1 sene olmus bu 1 sene ıcınde hıc doktora gıttınmı? test falan yaptırdınmı?
akıntı nıye beklıyosun adetıne kac gun kaldı senın?
daha adetimin 14. günündeyim 1 senedirde düşük yaptım bekliyorum daha aklına gelmediği testler yaptırdım hiç bişey çıkmadı çok şükür bilmiyorum artık öğlenden sonra gidicem doktora yumurta takibi için
git tabi canım ben bu ay yumrta takıbı yaptırmadıgım ıcın cok pısman oldum.keske yaptırsaydım belkı az cok bılırdım dıyorum senın daha gec degıl ama ınsallah cıfter cıfter yumurtaların vardır canım.