incir kürüne yeni başlayanlar buyrun listemize :)

[
kızlar hamileyim galiba

senın adına cok sevındım canım benımm darısı bzim başımıza ben kürü bıraktım.bende pko var sogan suyuna başlıyacam daha sonrada incire başlaycam hyaırlısı

anladım canım benimde düzensiz adet olduğundan doktor yumurtlama bozukluğu vardır mutlaka demişti ama devam etmedim o doktora bakalım incirler yumoşlarımızı büyütüp çatlatacak mı?

benımde adetlerım hep düzensiz ilça kullanmadan adet olmayıyorum malesef doktor yumurta tembellıgı dedı.ve pko cıktı bakalım sogan kürüne başlamayı düşünüyorrunm

benımde adetlerım hep düzensiz ilça kullanmadan adet olmayıyorum malesef doktor yumurta tembellıgı dedı.ve pko cıktı bakalım sogan kürüne başlamayı düşünüyorrunm[/QUOTE]

canım benim kist yoktu ama yinede soğan kürü yaptım yine adet düzelmedi ilaçla oluyorum sonra aslanpençesi kürü yaptım düzenli adet için hala devam ediyo bakalım işe yarayacak mı sana sölerim sende denersin.yumurtlama tembelliği içinse incir kürünü tavsiye ediyorum canım işe yariyo kendinde göreceksin umudunu yitirme ama hep olumlu düşün bu da çok önemli

Günaydın canım ben her topiğe elimden geldiği kadar yazmaya çalışıyorum küre devam sanki bu ay olacak öle hissediyorum hadi hayırlısı
Kızlar incir kürünün 2. yarısına devam eden birileri var mı aranızda ?

bende öyle demiştim bu aydan ümitliyim olucak demiştim oldu Rabbim sizlerede nasip eder biran önce inş.

Hİlalll canım umut oldun kız bİzeee Çok İÇesİm yoktu ama senİ gÖrÜnce İÇİcem gene

umut olucam tabi siz hamile olana kadarda bırakmayacağım sizi iç tatlım bırakma sakın rahimi iltihapları temizliyo ve kaliteli yumurtalar üretiyor
[
kızlar hamileyim galiba

senın adına cok sevındım canım benımm darısı bzim başımıza ben kürü bıraktım.bende pko var sogan suyuna başlıyacam daha sonrada incire başlaycam hyaırlısı

benımde adetlerım hep düzensiz ilça kullanmadan adet olmayıyorum malesef doktor yumurta tembellıgı dedı.ve pko cıktı bakalım sogan kürüne başlamayı düşünüyorrunm

sende pko varsa kesinlikle soğan kürü yap derim bende yaptım adetlerim düzene girdi sonrasındada incir yap derim saol canım darısı sizinde başınıza dualarımdasınız :)

hilalcim ben de başlama istiyorum incir kürüne, bugün adetimin 5. günü. geç mi kaldım başlamak için. Bir de benim adetlerim düzenli 26 günde bir oluyor. bu kür adeti geciktirir mi, yumurtanın daha iyi mi olgunlaşmasını sağlıyor, amaç ne? yada çatlamaya mı yardımcı oluyor, bi açıklarsan sevinirim tatlum:1rolleyes:

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

İSİM................................................SAT

mirage1983.................................15 mayıs
ironik..........................................24 mayıs
ddilek.........................................29 mayıs
ayyaz.........................................30 mayıs
ecrin87........................................30 mayıs
g.erkl..........................................30 mayıs
nalim...........................................3 haziran
n_a_l_a_n...................................10 haziran

MAYIS AYININ HAMİLELERİ :CüvCüv:

Hilal24................................:CüvCüv:

hilalcim ben de başlama istiyorum incir kürüne, bugün adetimin 5. günü. geç mi kaldım başlamak için. Bir de benim adetlerim düzenli 26 günde bir oluyor. bu kür adeti geciktirir mi, yumurtanın daha iyi mi olgunlaşmasını sağlıyor, amaç ne? yada çatlamaya mı yardımcı oluyor, bi açıklarsan sevinirim tatlum:1rolleyes:

yok canım benim adetimi hiç geciktirmedi düzenliyse adetin hiç zannetmiyorum geciktirsin aynen öyle canım yumurtaları olgunlaştırıyo sağlıklı yapıyor yumurtanın çatlamasına yardımcı oluyor havuçta katarsan tabi

yok canım benim adetimi hiç geciktirmedi düzenliyse adetin hiç zannetmiyorum geciktirsin aynen öyle canım yumurtaları olgunlaştırıyo sağlıklı yapıyor yumurtanın çatlamasına yardımcı oluyor havuçta katarsan tabi

peki öncesinde soğan kürünü uyguladın mı, bir de ne zaman başlamak gerekiyor

canım benim kist yoktu ama yinede soğan kürü yaptım yine adet düzelmedi ilaçla oluyorum sonra aslanpençesi kürü yaptım düzenli adet için hala devam ediyo bakalım işe yarayacak mı sana sölerim sende denersin.yumurtlama tembelliği içinse incir kürünü tavsiye ediyorum canım işe yariyo kendinde göreceksin umudunu yitirme ama hep olumlu düşün bu da çok önemli[/QUOTE]

canım bende aslapençesi civanperçemi bide aada çayı 3nü kaynatıp içtim 15 gün boyunca ama banamısın demedı yıne hasta olmadım.sonra soğan suyunu denedım 15gün yaptım yinee bişey yok ne hasta oldum ne bişey.incira başladım ama eşmde sorun cıktı amelıyat olması lazımmıs varıkosel amelıyatı bende bıraktım

evet hilacıgım bende pko var 15gün sogan suyu yapcam 7gün ara vercem tekrar yapcam sonra incire başlıyacam inş.hayırlısıu bakalım

Hilal tebrik ederim, Sağlıkla kucağına alırsın inşallah...darısı başımıza...

incirden dolayı en az 2 hafta adetim gecikti. dün doktora gittim. kan tahlili de yaptırdık yine negatif. doktor öyle şeyleri kullanma dedi. şimdi adet olamak için farlutal kullanaıyorum mecburen. bende işe yaramadı. inşallah siz faydasını görürsünüz...

Bende adet olmadım daha canım beklemedeyım kısmet bakalım ne zaman olucam

Back
X