İNCİR VE KEÇİBOYNUZU KÜRÜ LİSTESİ
...İSİM ................................ KÜR TARİHİ...........................ADET TARİHİ....
1) CiciliBicili ................................ ........................................... 17 Kasım ??
2) Angel...baby........................... 22 Ekiim ............................... 20 Kasım ??
3) cerensesil .............................. 1 Kasım ................................ 22 Kasım ??
4) aabeyazmelek......................... 26 Ekim ................................ 23 Kasım ??
5) SUDENAZ222 ........................ 29 Ekim ................................ 24 Kasım ??
6) loveli ..................................... 6 Kasım ................................. 29 Kasım ??
8) Ceylin_naz ............................. 6 Kasım .................................. 1 Aralık ??
9) babymom .............................. 4 Kasım .................................. 3 Aralık ??
10) LEYDIIII ...............................14 Kasım ... .............................. 5 Aralık ??
11) (( eslem )) ............................. devam ... ................................ 7 Aralık
12)GÜLCEZA ............................ 4 Kasım ................................... 8 Aralık
13) milkshake ............................. 3 Kasım .................................. 8 Aralık
14) ilkbahar _ 20 .......................... 3 Eylül ................................... 10 Aralık
15) peperisa ............................... 28 Kasım ................................. 11 Aralık
16) umutsuz09 ............................14 Kasım ................................ .13 Aralık
17) zencefill ................................ devam .................................... 13 Aralık
18) ozceliksena ......................... 24 Kasım .................................. 22 Aralık
19) Balsurat ................................ devam ................................... 28 Aralık
20) rodal ....................................... ?? ...................................... ??
21) umutlu99 ................................. ?? ...................................... ??
22) zeytohnm ............................ 7 Kasım .................................. ??
23) Aybala42 ................................ ?? ....................................... ??
24) Filo ........................................ ?? ....................................... ??
25) sevcangoksel ........................ 27 Eylül .................................. ??
26) YAĞMURCN ......................... 17 Ekim ................................. ??
27) mydaisy260621 ..................... 30 Ekim ................................. ??
28) layd_pacino ........................... 29 Ekim .................................. ??
29) su_yakamoz .............................. ?? ...................................... ??
30) berenboz ................................ 21 Ekim ............................... ??
31) seRaRe ..................................... ?? ....................................... ??
32) zuzu79 .................................... 31 Ekim ................................. ??
33) ...ELCHIN... ................................ ?? ........................................ ??
34) yasgom .................................. 20 Kasım ................................. ??
35) beyza@ .................................... 21 Kasım ................................. ??
36) begim .................................. 7 Kasım .................................. ??
37) Sympathique .........................30 Kasım .................................. ??
** yağmurbebek ........................................... beklemede not: canım durumun nedir? hala adet olmadın mı? doktora gittiysen durumunu bize bildirirmisin canım, merak ediyoruz yerimseniben
...::::::::: hamişlerimiz ::::::::....
*** nisafidan:CüvCüv:
*** flapy:CüvCüv:
not: günü geçen arkadaşlar durumunuzu bildirin lütfen, yoksa listeden silmek durumundayım, baya zaman oldu
**yeni** (( OCAK / 2009 ))
## funda216544 ..................... 1 Ocak ( yeni yıl ve yeni ay hayırlar getirsin canım sana)
eslemcim ben hamisim incir kurunun etkisi oldugu kesin cok isyan ettim kızdım kure ama ise yaradı cok sukur arkadaslar denemeye devam edin derim
hoşgeldin canım, burayı bulabilmeniz için bi ara özel msj attım ancak bazılarınızın özel msjı kapalı
çok geçmiş olsun, bu ay incir denemiyorsun sanırım, eşine keçiboynuzunu yedir bari
bir yerden faydasını gör inşallah yerimseniben
biraz daha bekle canım en azından 1 hafta günün geçsin öyle yap testi
hayal kırıklığı olunca düzelmek zorluyor insanı
o sebeple bekle inşallah güzel sonuç alırsın a.s.kaydirigubbakcemile5
baya hızlısın aabeyazmelek
hangi topiçe baksam ordasın, en kısa zamanda bir yerde senin güzel haberini alacağımı inanıyorum
hadi bakalım kaydirigubbakcemile5
eslemcim ben hamisim incir kurunun etkisi oldugu kesin cok isyan ettim kızdım kure ama ise yaradı cok sukur arkadaslar denemeye devam edin derim
ben de varım diyen hanımlar,bana merhaba derseniz,kürler bir yandan devam ede dursun,diğer yandan da yukarıda anlatmaya çalıştığım güç birliği ve görev dağılımları için,beyin fırtınasına başlayabiliriz...inşallah,benim sağlıklı ikizlerim,sizlerin de gönlünüzden geçen bebekleriniz olsun...
ben de varım diyen hanımlar,bana merhaba derseniz,kürler bir yandan devam ede dursun,diğer yandan da yukarıda anlatmaya çalıştığım güç birliği ve görev dağılımları için,beyin fırtınasına başlayabiliriz...inşallah,benim sağlıklı ikizlerim,sizlerin de gönlünüzden geçen bebekleriniz olsun...
yok canım benim ya ders çalışıyorum birkaç tane girdigim topik var sadece vakit bulunca girmeye çalışıyorum inşallah canımya agzından bal damlıyor hayırlısı olsun bekleyip görücez bu ayıda yerimseniben
sevgili eslem,iş-güçten vakit bulup-tam da niyet ettim derken,evlilik hazırlığımı kastetmiştim....işte o günlerde,adetim aniden kesildi ve dr a gittiğimde,erken menopoz teşhisi koydu bana...eşim olacak insana,durumu açıklayıp geri çekilip-onun itirazlarına rağmen-ayrıldım...bir başkasını,bile bile çocuksuz bir geleceğe mahkum edemezdim herhalde................o günden sonra,araştırmaya başladım....kendimde,bu umudu yeniden yakalamaya başlıyorum....yavaş olmakla beraber,güzel gelişmeler var tıpta.alternatif tedaviler de ayrıca...o yüzden aranızdayım...bu arada,kök hücre tedavisiyle çocuk sahibi olabilme konusu,takip edilmesi gereken bir konu gibi görünüyor...incir kürüne gelince,evet başlamak niyetindeyim....umutlarınız gerçeğe dönüşsün umarım...sevgiler...
canım öncelikle seni ve eşini tebrik ederima.s. darısı en kısa zamanda başımıza:Saruboceq: bu arada senin sorunun neydi canım yumurtaların kalitesi hakkında bilgin varmıydı :uhm:bir de kür ü tam olarak nasıl uyguladın
kızlar bana cevap vericek kimse yok muuuuuu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?