İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

eslem nihayet geldin canım bizi unuttun zannettiksenağlama:1hug:

sizi hiç unuturmuyum aklımda ve dualarımdasınız
ağrılarımdan sebep doktor progestan vermişti
acayip baş dönmesi, mide bulantısı, uyku ve sersemlik yapıyor
prospektüsü okudum yan etkileriymiş bunlar
malesef kafamı kaldıramıyorum yastıktan
bünyem zayıf galiba, ilaç kaldıramıyorum
arada bir girip bakarım size yerimseniben
sizi seviyorum a.s.

inşallah eslemcim inşallah:CüvCüv::1hug::Saruboceq: sen bol bol dua et ne olur:Saruboceq::Saruboceq:senin duaların kabul olur. hamilenin ettiği dua kabul olurmuş. Allah'ım hayırlısıyla inşallah:Saruboceq:a.s.

hep dua ediyorum canım ebnim
dediğim gibi accık sabır, sonu selamet inşallah :1hug:

honey53 güzelim bişey olmaz Allahın izniyle
öksürüğünü kesmek içinde hafif sıcak süte bal katıp iç
benim ilk zamanlar kuru öksürük gıcık vardı
öyle yaptım düzeldi çok şükür

latsibel günaydın güzelim, hoşgeldin a.s.

honey53 güzelim bişey olmaz Allahın izniyle
öksürüğünü kesmek içinde hafif sıcak süte bal katıp iç
benim ilk zamanlar kuru öksürük gıcık vardı
öyle yaptım düzeldi çok şükür

latsibel günaydın güzelim, hoşgeldin a.s.

hoşbulduk eslemcim..

Eslem merhaba ben 20.01.2009 da adet oldum bir sonraki beklenen tarih 14.02.2009 listeye eklermisin

İNCİR VE KEÇİBOYNUZU KÜRÜ LİSTESİ

...İSİM ................................ KÜR TARİHİ...........................ADET TARİHİ....

**yeni** (( OCAK / 2009 ))

a.s. YENİ YIL YENİ AY HEPİMİZE HAYIRLAR GETİRSİN a.s.

## lalezar_29 ...........................19 Ocak ??

## Balsurat ............................. 25 Ocak

## sudennnas.......................... 28 Ocak

## guclu.z .............................. 29 Ocak (tahmini)

## umutlu99 ............................ 30 Ocak

## ilkbahar_20.......................... 31 Ocak

## cansucLK ........................... ?? ( canım adet gününü belirt ekleyeyim yerimseniben)

<< ŞUBAT 2009 >>

## simalll ................................ 1 Şubat

## biozard ............................... 1 Şubat

## bumuyani ............................ 3 Şubat

## arnavutgüzeli84..................... 4 Şubat

## ARUB .................................. 6 Şubat

## zeze26.................................. 6 Şubat

## latsibel.................................. 6 Şubat

## zeynomh ..............................12 Şubat

## beyza57................................ 14 Şubat ( canım inşallah hamile kalıp eşine en güzel hediyeyi sunarsın)
## liva_ ..................................... 25 Şubat

:CüvCüv:...::::::::: hamişlerimiz ::::::::....:CüvCüv:

*** nisafidan

*** flapy

*** milkshake

*** babymom

*** aabeyazmelek

*** (( eslem ))

*** hakca

*** honey53

sblsbl adet tarihini bildirirsen ekleriz inşallah yerimseniben
aramıza yeni katılan arkadaşlar adet tarihlerinizi bildiriseniz ekleyelim inşallah, olmadı kendinizde ekleyebilirsiniz, liste hepimizin.

Son düzenleme:
eslemcim merabalar..ben adet oldum canım:çok üzgünüm: yeni adet tarihimide tahmini olarak veriyorum gördüğün gibi çok fazla sarkıyo.yeni adet tarihime 25 şubat yazabilirsin..ya bide bişi sorcam ben bugün doktora gitcem bu ay iğneli tedaviye başlayabiliriz acaba incir kürünün bi zararı olurmu??:uhm: çok dua et benim içinde olurmu?? inşallah bu ay olur çünkü gün geçtikçe umutlarda bir bir tükeniyosenağlama

eslemcim benide listeye ekleyebilirsin... ben 10.01.2009 adet oldum bir sonraki adet tarihim 06.02.2009
hadi hayırlısı bakalım

eslemcim merabalar..ben adet oldum canım:çok üzgünüm: yeni adet tarihimide tahmini olarak veriyorum gördüğün gibi çok fazla sarkıyo.yeni adet tarihime 25 şubat yazabilirsin..ya bide bişi sorcam ben bugün doktora gitcem bu ay iğneli tedaviye başlayabiliriz acaba incir kürünün bi zararı olurmu??:uhm: çok dua et benim içinde olurmu?? inşallah bu ay olur çünkü gün geçtikçe umutlarda bir bir tükeniyosenağlama

canım benim kıyamam sana
üzülme ne olur, inşallah en kısa zamanda muradına erersin
şayet sende ve eşinde hiçbir problem yoksa iğneli tedaviye başlama birkaç ay daha böyle dene derim ben
yada kendi haline bırak canım, stres üzütüyüde at bi kenara
inan o zaman olacaktır, ben eminim
ancak herhangi birinizde bir problem varsa tedavi olmadan pek olmuyor
Gerçi teslim olmak gerek Rabbim diledikten sonra her şekilde hamile kalabilirsiniz
Allaha sığın, fazla stres yapma gülüm
dualarımdasın ve diğer arkadaşlarım

hamile kalıncada benim gibi mide bulantılarından aşırı baş dönmelerinden dert yancaksınız :))

arkadaşlarr hepinizz bu kürlerlemii hamile kaldınızz
başkaa bişeyy kullandınızmıı
birdee sorununuzz yumurtlamamakmıı
birdee ilk hamileliğinizmii

günaydınn kızlarrmirmirmirmir
merhaba,bende aranıza katılayım dedim,bizde eşimle birlikte pazartesiden itibaren incir ve keçiboynuzu kürlerine başladık,eşim biraz sorun çıkarıyor gerçi içerken ama baskı ve şiddet kullnarak:mymeka: içirmeye çalışıyorum,umarım :Saruboceq:bu kürler hepimize fayda sağlar ve hamile kalırız:CüvCüv:

canım benim kıyamam sana
üzülme ne olur, inşallah en kısa zamanda muradına erersin
şayet sende ve eşinde hiçbir problem yoksa iğneli tedaviye başlama birkaç ay daha böyle dene derim ben
yada kendi haline bırak canım, stres üzütüyüde at bi kenara
inan o zaman olacaktır, ben eminim
ancak herhangi birinizde bir problem varsa tedavi olmadan pek olmuyor
Gerçi teslim olmak gerek Rabbim diledikten sonra her şekilde hamile kalabilirsiniz
Allaha sığın, fazla stres yapma gülüm
dualarımdasın ve diğer arkadaşlarım

hamile kalıncada benim gibi mide bulantılarından aşırı baş dönmelerinden dert yancaksınız :))

çok teşekkür ederim moral verdiğin için :teselli: daha öncede bahsetmiştim bende polikistikover var bu hafta iğneli tedaviye geçmiyoruz bi kez daha gonaphen ve pregnyl kullanıcaz..doktorumada sordum kürle birlikte tedavi problem oluşturmaz dedi..inşallah bu ay hayırlısıyla hem kürün hemde tedavinin etkisiyle ve en başta Allahın izniyle hamiş olurumda bende muradıma ererim...Rabbim tüm isteyenlere en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin...:Saruboceq: mide bulantıları ve baş dönmeleri zaten 1 haftadır var bende hamile olursam en azından şerefli bi mide bulantısı olur :roflol:

beyza57................................ 14 Şubat ( canım inşallah hamile kalıp eşine en güzel hediyeyi sunarsın)

Merhaba eslem inşallah bu güzel hediyeyi vermeyi nasip eder mevlam.

arkadaşlarr hepinizz bu kürlerlemii hamile kaldınızz
başkaa bişeyy kullandınızmıı
birdee sorununuzz yumurtlamamakmıı
birdee ilk hamileliğinizmii

kendi adıma cevapliim
ben 1 ay incir kürü kullandım (yumurtlama problemim dahil hiçbir sorunum yokken)
eşimde yaklaşık 2 ay kullandı keçiboynuzu kürünü (onda da problem yoktu ama etkisi kesin olmuştur)
bunun yanında stresi ve hamile kalma düşüncesini değil ama yaptığım takıntıyı attım
kii bunun çok faydası olmuştur
vee tabikide bizleri yoktan var eden Rabbimin izni ile
ilk hamileliğim şuan
Allahım tamamına erdirip sizlerede en kısa zamanda nasip etsin inşallah

günaydınn kızlarrmirmirmirmir
merhaba,bende aranıza katılayım dedim,bizde eşimle birlikte pazartesiden itibaren incir ve keçiboynuzu kürlerine başladık,eşim biraz sorun çıkarıyor gerçi içerken ama baskı ve şiddet kullnarak:mymeka: içirmeye çalışıyorum,umarım :Saruboceq:bu kürler hepimize fayda sağlar ve hamile kalırız:CüvCüv:

merhaba güzelim
aramıza hoşgeldiin a.s.
1 ay keçiboynuzu kürü içir baktın çok zorlanıyor içmekde istemiyor
keçiboynuzu pekmezi yedir barii
emiinim onunda faydası olacak, kür kadar olmaz tabii ancak severek yesinki faydasını görün yerimseniben
beklenen adet tarihinide söylersen listeye eklerim seni canım

merhabalar kader arkadaşlarım...ben de kocama zorla içiriyorum:mymeka: napiim içmiyo
sayıp duruyom faydalarını bana mısın demiyo..
hatta içmeyip lavaboya döktüğünden şüpheleniyorum:oklava: takiptyeyim sürekli:roflol:bu sabah yemin etmek zorunda kaldı..inandıramadı içtiğine beni..az kaldı martta bitcek bizim kür..benim incir kürü de 1 şubatta bitiyo..senin niye erken bitiyo diye sorup duruyo..hatta benim kürü daha çok beğendi değiştirelim ben incir suyu içiyim diyokaydirigubbakcemile3 napalım uğraşıyoz böle...
ha bi de kızlarrr...clearblu kullanıyom bu ay,3. kademeyi gördüm...çok mutluyum...çalışmalarımızı da tamamladık..Allahım izin verirse bu ay umutluyum....Allah hepimizin yüzüne baksın....

merhabalar aranıza yeni katılıyorum bu kurlerı ne zamn ne kadar surede kullanıyosunz bana yardımcı olurmusunz benmde sat 16 ocak eklersenz sevınırım

İNCİR VE KEÇİBOYNUZU KÜRÜ LİSTESİ

...İSİM ................................ KÜR TARİHİ...........................ADET TARİHİ....

**yeni** (( OCAK / 2009 ))

a.s. YENİ YIL YENİ AY HEPİMİZE HAYIRLAR GETİRSİN a.s.

## lalezar_29 ...........................19 Ocak ??

## sudennnas.......................... 28 Ocak

## guclu.z .............................. 29 Ocak (tahmini)

## umutlu99 ............................ 30 Ocak

## ilkbahar_20.......................... 31 Ocak

## cansucLK ........................... ?? ( canım adet gününü belirt ekleyeyim yerimseniben)

<< ŞUBAT 2009 >>

## simalll ................................ 1 Şubat

## biozard ............................... 1 Şubat

## bumuyani ............................ 3 Şubat

## arnavutgüzeli84..................... 4 Şubat

## ARUB .................................. 6 Şubat

## zeze26.................................. 6 Şubat

## latsibel.................................. 6 Şubat

## zeynomh ..............................12 Şubat

## beyza57................................ 14 Şubat ( canım inşallah hamile kalıp eşine en güzel hediyeyi sunarsın)

## Balsurat ................................ 22 Şubat

## liva_ ..................................... 25 Şubat

:CüvCüv:...::::::::: hamişlerimiz ::::::::....:CüvCüv:

*** nisafidan

*** flapy

*** milkshake

*** babymom

*** aabeyazmelek

*** (( eslem ))

*** hakca

*** honey53

sblsbl adet tarihini bildirirsen ekleriz inşallah yerimseniben
aramıza yeni katılan arkadaşlar adet tarihlerinizi bildiriseniz ekleyelim inşallah, olmadı kendinizde ekleyebilirsiniz, liste hepimizin.

zeze26 canım erkekler niyeyse pek bi fedakarlık göstermiyor, hep kadınlardan bekliyorlar
hayırlısıyla bu ay müjdeli haberi ver canım bize

Balsurat canım ne güzel adetlerin günü gününe oluyor, bu iyiye işaret
en kısa zamanda senden hamile haberi alacağıma inanıyorum yerimseniben

dolunay_esra güzelim aramıza hoşgeldin 16 ocak demişsin ancak beklenen aet tarihini söylersen memnuniyetle ekleriz, bu arada kendinden bahsedebilirsin yerimseniben

Back
X