İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

zeze26 canım erkekler niyeyse pek bi fedakarlık göstermiyor, hep kadınlardan bekliyorlar
hayırlısıyla bu ay müjdeli haberi ver canım bize

Balsurat canım ne güzel adetlerin günü gününe oluyor, bu iyiye işaret
en kısa zamanda senden hamile haberi alacağıma inanıyorum yerimseniben

dolunay_esra güzelim aramıza hoşgeldin 16 ocak demişsin ancak beklenen aet tarihini söylersen memnuniyetle ekleriz, bu arada kendinden bahsedebilirsin yerimseniben

sorma eslemcim...emek emek yapıyorum kürleri beyfendiye beğendiremiyoz:oklava:bu ay umutluyum ama Allah kerim:Saruboceq:senin nasıl gidiyo hamilelikyerimsenibenmiden bulanıyomuş sanırım..o bile tatlı geliyodur sana:1hug:değer valla..hamile kalalım hepimiz bulantı çekmeye razıyız..Allahım seni ve kuzunu nazarlardan saklasın:nazar:..cinsyetini de merak ediyoruz çokŞeniz..haberlerini ve dualarını eksik etme

merhaba güzelim
aramıza hoşgeldiin a.s.
1 ay keçiboynuzu kürü içir baktın çok zorlanıyor içmekde istemiyor
keçiboynuzu pekmezi yedir barii
emiinim onunda faydası olacak, kür kadar olmaz tabii ancak severek yesinki faydasını görün yerimseniben
beklenen adet tarihinide söylersen listeye eklerim seni canım

teşekkür ederim eslemcim,haftasonları internete giremiyorum,o yüzden ancak bugün cevap verebildim,bugün adet oldum,zaten bu aydan bi beklentim yoktu,bi daha ki adet tarihim muhtemelen 20 şubat,yazarsan sevinirimsositososito
eşime keçiboynuzu kürünün yanında pekmezde yediriyorum,tabii yine zorla bebeklere şurup içirir gibi kaşıkla zorla tıkıyorum ağzınakafamçokkarıştı,zaten ona ve kendime hazırladığım kürler,bitki çayları,bunlarla uğraşırken yoruluyorum,bi de onun böyle yerken içerken sorun çıkarması sinir ediyo benii:oklava:inşallah bu emeklerimiz boşa gitmez:Saruboceq:

meraba arkadaşlar keçiboynuzu pekmezini nerden alıyosunuz??ben büyük marketlere baktım ama yok eczanedenmi alıyosunuz????

meraba arkadaşlar keçiboynuzu pekmezini nerden alıyosunuz??ben büyük marketlere baktım ama yok eczanedenmi alıyosunuz????

çoğu büyük markette var canım,bana annem almıştı,koska marka sanırım,ama daha sonra yengem alanya'dan köylülerden alıp getirdi,kendileri hazırlıyomuş köylüler,şimdi onu kullanıyoruz,ama ben nerdeyse burda bütün marketlerde görüyorum,eczanelerde yoktur,sanmam:1no2:

sorma eslemcim...emek emek yapıyorum kürleri beyfendiye beğendiremiyoz:oklava:bu ay umutluyum ama Allah kerim:Saruboceq:senin nasıl gidiyo hamilelikyerimsenibenmiden bulanıyomuş sanırım..o bile tatlı geliyodur sana:1hug:değer valla..hamile kalalım hepimiz bulantı çekmeye razıyız..Allahım seni ve kuzunu nazarlardan saklasın:nazar:..cinsyetini de merak ediyoruz çokŞeniz..haberlerini ve dualarını eksik etme

aynı şekilde bende eşime içirirken zorlanıyordum
Bu ay Allahın izniyle verirsin inşallah bize güzel haberini
valla tatlımı değilmi bilmiyom
benim baya aşırı bulanıyor, yemek yiyemiyorum, pişirende yok
geçen Cuma günü kalp atışlarını gördük çok şükür
girdikçe haberdar ederim inşallah
dualarımdasınız herdaim yerimseniben

aynı şekilde bende eşime içirirken zorlanıyordum
Bu ay Allahın izniyle verirsin inşallah bize güzel haberini
valla tatlımı değilmi bilmiyom
benim baya aşırı bulanıyor, yemek yiyemiyorum, pişirende yok
geçen Cuma günü kalp atışlarını gördük çok şükür
girdikçe haberdar ederim inşallah
dualarımdasınız herdaim yerimseniben

ah canım Allah yardımcın olsun..yiyebildiğin kadarını ye yine de faydası olur eminim..sabahlar tuzlu kraker veya beyaz leblebi iyi gelebilir..
ben de nevroskiye eşimin spermiyogramını sordum..sayı iyiymiş ama morfoloji ve hareket sorunu varmış:çok üzgünüm: bu ayki umutlarım biraz kırıldı..dualarım hep hayırlısın olsun diye..hepimiz için..

merhaba arkadaşlar;
öncelikle hamile olanları tebrik ediyorum. ben aranıza yeni katıldım 2,5 yıllık evliyim artık ben de bebek istiyorum inşallah tüm bebek isteyenler en kısa zamanda kucağımıza alırız. önümüzdeki ay incir ve keçiboynuzuna ben de başlamak istiyorum gerçi keçiboynuzu kullanmamız biraz zor olabilir eşimle farklı şehirlerde yaşamak zorundayız işlerimiz nedeniyle sadece haftasonları görüşüyoruz, sadece keöiboynuzu yese heralde onun da faydası olur. tebi çnce yemesi için ikna etmemiz gerekecek sanırım. malum erkekler işteeee....

allah tamamına erdirsin

teşekkür ederim, hayırlısıyla darısı sizlere

ah canım Allah yardımcın olsun..yiyebildiğin kadarını ye yine de faydası olur eminim..sabahlar tuzlu kraker veya beyaz leblebi iyi gelebilir..
ben de nevroskiye eşimin spermiyogramını sordum..sayı iyiymiş ama morfoloji ve hareket sorunu varmış:çok üzgünüm: bu ayki umutlarım biraz kırıldı..dualarım hep hayırlısın olsun diye..hepimiz için..

sağol canım, işte bişeylerle idare etmeye çalışıyorum
annelik kolay değil imiş, her kademede farklı zorlukları var demek
umudunu kırma canım, keçiboynuzunun faydasını mutlaka göreceksin
hayırsız olanı neyleyelim, Rabbim sağlıklı hayırlı olanı nasip etsin cümelmize
azimle devam et canım
hep söylüyorum, şimdide tekrarlamak isterim stres yapma sakın bebekten sebep yerimseniben
dualarımdasınız :1hug:

scedcedu merhaba canım hoşgeldin a.s.
eşinden ayrı olcaksan keçiboynuzu yesin, pekmezini yesin
kür kadar olamaz belki ama illaki onlarında faydasını görürsünüz
hakkınızda hayırlısı olsun

merhaba arkadaşlar;
öncelikle hamile olanları tebrik ediyorum. ben aranıza yeni katıldım 2,5 yıllık evliyim artık ben de bebek istiyorum inşallah tüm bebek isteyenler en kısa zamanda kucağımıza alırız. önümüzdeki ay incir ve keçiboynuzuna ben de başlamak istiyorum gerçi keçiboynuzu kullanmamız biraz zor olabilir eşimle farklı şehirlerde yaşamak zorundayız işlerimiz nedeniyle sadece haftasonları görüşüyoruz, sadece keöiboynuzu yese heralde onun da faydası olur. tebi çnce yemesi için ikna etmemiz gerekecek sanırım. malum erkekler işteeee....

merhaba,hoşgeldin aramızakaydirigubbakcemile5
umarım eşin yer keçiboynuzunu,benimki başka bi yerde olsa hayatta yemez,aynı evin içinde bile zorla içiriyorum kürü,her türlü tehdit:mymeka:şiddet ve baskıya rağmen içmemek için elinden geleni yapıyoo:dilcikar:halbuki ben neler yiyip içiyorum sırf çocuğum olsun diye,erkekler böyle işte malesef,fedakarlık yapamıyolar,tabii hepsi böyle değil,umarım senin eşinde kullanır ve en yakın zamanda bebek:emir_bebek: sahibi olursunuz

ben de düşünüyorum nasıl yedireceğim diye artık baskılarımı telefonla yapacağım. inşallah en kısa zamanda hepimiz güzel haberler alırız.

slm.. arkadaşlar bende varım benide listeye eklermisiniz..:dance: 5 şubatta hasta olmam gerekiyor...:bbo: birde inciri kaynatmadan kuru kuru yesem olmazmı.. ya midem almadı:1no2: yağ içiyorum gibi geldi bana..Allah hepimizin yardımcısı olsun:enbuyukkk:

slm.. arkadaşlar bende varım benide listeye eklermisiniz..:dance: 5 şubatta hasta olmam gerekiyor...:bbo: birde inciri kaynatmadan kuru kuru yesem olmazmı.. ya midem almadı:1no2: yağ içiyorum gibi geldi bana..Allah hepimizin yardımcısı olsun:enbuyukkk:

hoşgeldin esra,sanırım adaşız
iinciri öyle yemende faydalı olur tabii,ama en iyi etkiyi kürler yapıyomuş,bende içerken çok zorlanıyorum incir kürünü,çok ağır bi tadı var,şunu anladımki ben tatlı şeyleri içerken çok zorlanıyorum,zehir gibi hayıt suyunu içerken banamısın demiyorum ama inciri içmek felaket,sanırım bu kür bittikten sonra incir yemiycem bidaha

hoşgeldin esra,sanırım adaşız
iinciri öyle yemende faydalı olur tabii,ama en iyi etkiyi kürler yapıyomuş,bende içerken çok zorlanıyorum incir kürünü,çok ağır bi tadı var,şunu anladımki ben tatlı şeyleri içerken çok zorlanıyorum,zehir gibi hayıt suyunu içerken banamısın demiyorum ama inciri içmek felaket,sanırım bu kür bittikten sonra incir yemiycem bidaha

cevap yazdığın için çok teşekkür ederim pumpkins.. evet adım esra.. artık içecez bakalım sonuç alacakmıyız.. ya bişey soracam hayıt suyu içmişsin işe yaramadımı o.. veya nasıl kullandın içsem bana faydası olurmuki.. ya aslında benim adetlerim çok düzenlidir.. genelde regl düzenleyici diye yazmışlar.. ama anlamadım.. yardımcı olurmusunuz..:1hug:

ancak eşime keçiboynuzu kürü içirdim 1-2 ay sonra oda içmek istemedi
keçiboynuzu pekmezi alırsan içerim dedi, bende öyle yaptım

katıyen pekmezle olmuyor kızlar, ibrahim saracoglunun kıtabı var bende
harnupla pekmezı-tozu aynı degıl
bosuna yapmayın, gıdın kecıboynuzunu aktardan alın
parcalanmamıs olanları alın,kıtapta oyle yazıyor

incir kürü dediğiniz, inciri haşlayıp , o mu?
yalnız cok pis bir kokusu oluyor yanılıyor muyum ?
kabugu beyazımsı olan ıncırlerı almayın,olgunlasmadan koparılan ıncırmıs
kabugu kahvemsı- olanları alın onlar olgunken kurutulmus
beyaz kabuklusu cok irenc kokuyor kafamçokkarıştı

Allah'a şükürler olsun bir sorunum yok, ama çok okuyorum böyle kitapları
inşallah rabbim tez zamanda versin gönlünüzün muradını,amin..

cevap yazdığın için çok teşekkür ederim pumpkins.. evet adım esra.. artık içecez bakalım sonuç alacakmıyız.. ya bişey soracam hayıt suyu içmişsin işe yaramadımı o.. veya nasıl kullandın içsem bana faydası olurmuki.. ya aslında benim adetlerim çok düzenlidir.. genelde regl düzenleyici diye yazmışlar.. ama anlamadım.. yardımcı olurmusunuz..:1hug:

canım benim aralık ayında fsh değerim 23 çıkmıştı,doktor bu değerle normal yolla hamile kalamazsın dedi,bende o günden sonra doktorumu değiştirdim ve hayıta başladım,bu sitede hayıtı fsh düşürmek için kullandıklarını okumuştum ve günde iki fincan içmeye başladım,ve bu ay yapılan tahlillerimde fsh 7 çıktı,yani ben işe yaradığını düşünüyorum,o yüzden hala içiyorum ve hamile kalana kadar da içmeye devam edicem,eğer fsh yüksekliği ve ya adet düzensizliği yaşıyosan kullanabilirsin canım,hayıt hormon düzenleyici bi bitki,ben hayıtla birlikte aslanpençesi-civanperçemi karışımıda kullandım belki böyle daha etkili olmuştur bilmiyorum ama fsh'ım düştü ve doktorum hamile kalmama hiç bi engel olmadığını,hormon değerlerimin çok iyi olduğunu söyledi,ama eşimde morfoloji sorunu var malesef,bu yüzden hamile kalamıyorum.

canım benim aralık ayında fsh değerim 23 çıkmıştı,doktor bu değerle normal yolla hamile kalamazsın dedi,bende o günden sonra doktorumu değiştirdim ve hayıta başladım,bu sitede hayıtı fsh düşürmek için kullandıklarını okumuştum ve günde iki fincan içmeye başladım,ve bu ay yapılan tahlillerimde fsh 7 çıktı,yani ben işe yaradığını düşünüyorum,o yüzden hala içiyorum ve hamile kalana kadar da içmeye devam edicem,eğer fsh yüksekliği ve ya adet düzensizliği yaşıyosan kullanabilirsin canım,hayıt hormon düzenleyici bi bitki,ben hayıtla birlikte aslanpençesi-civanperçemi karışımıda kullandım belki böyle daha etkili olmuştur bilmiyorum ama fsh'ım düştü ve doktorum hamile kalmama hiç bi engel olmadığını,hormon değerlerimin çok iyi olduğunu söyledi,ama eşimde morfoloji sorunu var malesef,bu yüzden hamile kalamıyorum.

iyide ben doktora gittim doktor bana test felan yapmadı.. kaç aydır çocuk istiyorsunuz dedi. bende 6 aydır istiyoruz dedim. oda sadece bir kontrol etti. rahim temiz dedi. en az bir yıldan sonra olmazsa bişeyler yapacaz dedi.. yani ben bilmiyom fsh değerim ne kadar acaba düşükmü yüksekmi.. veya sorun nerde.. ya ben ne yapacam yaaa.. çok stresliyim:uhm:

Back
X